Γκάτερ Βροχή Καθαρισμός

υδρορροές Βροχή είναι επιφορτισμένα το νερό βροχής από μεγάλες επιφάνειες όπως μια στέγη, στην περιοχή όπου νερό μπορούν να στραγγίζονται έξω. Ο κύριος λόγος για εγκατάσταση υδρορροές βροχής είναι να προστατεύσει τα παράθυρα, τοίχοι, υπόγειο, και δάπεδο από να πάρει φθείρεται λόγω βροχής νερό. Εντούτοις, διαχρονικά, που να φράξει από τα φύλλα, κλαδιά και άλλα συντρίμμια. Συσσώρευση συντρίμμια παρεμποδίζει τη ροή του νερού στο βούρκο και μπορεί να προκαλέσουν υπερχείλιση ή ροή πίσω, με αποτέλεσμα να νικήσει τους σκοπούς της βροχής ίδια λούκια. Επομένως, είναι σημαντικό ότι υδρορροές βροχής να καθαριστεί καλά πριν από τη βροχή. Μετά είναι μερικοί από τους τρόπους καθαρισμού υδρορροών βροχής.
Scooping Τα συντρίμμια? Αν δεν επιθυμείτε να σκαρφαλώνουν στη rooftop για καθαρισμό υδρορροές βροχής, θα χρειαστείτε μια εύρωστη σκάλα να αναρριχηθεί επάνω. Αλλα υλικά που θα χρειάζεστε είναι χοντρά γάντια εργασίας, γυαλιά και μια τσάντα σκουπίδια ή κουβά. Βάλτε τη σκάλα σε βάση στέρεο έδαφος και ακόμη και σε κατάλληλη ύψος από το υδρορροή βροχή. Σέσουλα μια χούφτα συντρίμμια από την υδρορροή βροχή και το έριχνε μέσα στο σακούλα σκουπιδιών. Beware των μεταλλικών μερών και οι βίδες που τοποθετούνται στο εσωτερικό του υδρορροή. Μπορείτε να κόψετε το χερούλι του κάδου σκουπιδιών και λυγίστε το να "κολλήσει" μαζί υδρορροή βροχή, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Αλλά το πρόβλημα είναι, δεν θα πάρετε τίποτα να πιάσιμο ενώ κατεβαίνοντας. Συνεπώς, μπορείτε να βάλετε απλά το συντρίμμια στην σακούλα σκουπιδιών και μεταφέρετε μήκος. Η απλούστερη μέθοδος είναι να ανακαλύπτω τα συντρίμμια από τη λάσπη και να ρίξει για τον λόγο. Αν και, αυτό θα δημιουργήσει πολύ χάλια για τον λόγο στη συνέχεια, τουλάχιστον θα σας απαλλάξει από τη μεταφορά βαρέων σακούλα σκουπιδιών σε όλο το μήκος της υδρορροής. Το πρόβλημα με τη χρήση μιας σκάλας είναι ότι θα χρειαστεί να κατεβείτε κάθε λίγο και λιγάκι να το επανατοποθετήσετε.
Το πιο βολικό τρόπο του χεριού scooping τα συντρίμμια είναι απλά να ανεβείτε στην οροφή. Εάν η στέγη σας δεν είναι υπερβολικά υψηλές και λιγότερη κλίση, αυτή είναι η απλούστερη μέθοδο καθαρισμού υδρορροών βροχής. Εντούτοις, σιγουρευτείτε ότι φοράτε τα καλά παπούτσια τα οποία έχουν μια σταθερή λαβή.
Ανατίναξης Τα συντρίμμια? Αυτό είναι ένα βρώμικο μέθοδος, αλλά σίγουρα θα βεβαιωθείτε ότι υδρορροή βροχή σας είναι πεντακάθαρη. Αποκτήστε ένα μακρύ σωλήνα με ένα on-off ακροφυσίων και πλύνετε την υδρορροή βροχή. Ανεβείτε σε μια σκάλα ή την ταράτσα, όποιο ταιριάζει χώρο εργασία σας και να εκτινάσσουν τα συντρίμμια με την πίεση του νερού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα τρίβει για να απαλλαγούμε από επίμονες χαλίκι. Με τη μέθοδο αυτή, θα έχετε τη λάσπη splattered σε όλο το σπίτι σας, παρ 'όλα αυτά, υδρορροή βροχή σας θα είναι καθαρό σε καμία περίπτωση δεν και ότι επίσης δεν έχουν μεγάλη προσπάθεια.
Πίεση Καθαρισμός? Αυτό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως με τη μέθοδο έκρηξης και είναι εξίσου βρώμικο. Αν δεν δικό μια μηχανή πίεση μπορείτε να πάρετε εύκολα μια από την πλησιέστερη κατάστημα μίσθωση. Εφαρμόστε πίεση και χτύπημα όλων των συντρίμμια από την υδρορροή βροχή. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό εάν προγραμματίζετε να καθαρίσετε το rooftop επίσης.
Βροχή καθαρισμός υδρορροών δεν είναι μια μεγάλη συμφωνία και είναι μόνο δουλειά μιας ημέρας. Μπορείτε κάνετε μόνοι σας και έτσι σώσει $ 100, οποίο μπορείτε άλλως θα να πληρώσω για την υπηρεσίες καθαρισμού.