Αποχρώσεις του χρώματος των μαλλιών

Βαφή μαλλιών είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για να λαμπρύνει επάνω τον τόνο του δέρματος και να αλλάξετε εμφάνιση μας. Από την τελευταία λίγες δεκαετίες, η βαφή των μαλλιών έχει καταστεί μια τρέλα για τον καθένα, ανεξάρτητα από το φύλο. Hair ιδέες χρωστικές προσφέρουν μια κομψή επιλογή για την κάλυψη των ανεπιθύμητων γκρι και άσπρα μαλλιά (αν υπάρχουν). Some γυναίκες φαίνονται υπέροχα με κάθε είδους αποχρώσεις μαλλιών. Ωστόσο, πολλές άλλες γυναίκες μετανιώνω μετά τη βαφή μαλλιών τους. Τέλειος συνδυασμός τόνο του δέρματος και το χρώμα μαλλιών θα προσφέρει ένα πλήρες makeover. Ας συζητήσει σύντομος σχετικά με αποχρώσεις του δέρματος και από συμβουλές για την επιλογή του τέλειου αποχρώσεις μαλλιών.
Αποχρώσεις του χρώματος των μαλλιών
Οι αποχρώσεις του χρώματος των μαλλιών γίνεται από τρία βασικά χρώματα, δηλαδή. κίτρινο, κόκκινο και μπλε. Με βάση τη σχέση σύνθεση του κάθε χρώματος, υπάρχουν μυριάδες αποχρώσεις του βαφής μαλλιών από την οποία μπορείτε να επιλέξετε που ταιριάζουν ένα σας. Όπως ήδη αναφέρθηκε, προσδιορίζοντας τον τόνο του δέρματος είναι πολύ σημαντική για την επιλογή της τέλειο αποχρώσεις του χρώματος μαλλιών. Όταν σχεδιάζετε με το χρώμα τα μαλλιά σας, μην πάρετε τον κίνδυνο από την εφαρμογή κάθε αποχρώσεις του χρώματος των μαλλιών. Αντίθετα μπορείτε να ελέγξετε έξω τις αποχρώσεις χρώμα των μαλλιών με τη χρήση εικονικών εργαλείων styling μαλλιών. Κατανοώντας τις αποχρώσεις των χρωμάτων τρίχας θα βοηθήσει στην επιλογή τεχνητό χρώμα μαλλιών:
Blonde Χρώμα μαλλιών Αποχρώσεις: Για την πλειονότητα των ανθρώπων, σκούρο ξανθό χρώμα εξετάσουμε καλύτερα. Διαφορετικά, επιλέξτε ανοιχτό καφέ χρώμα μαλλιών όπως χαλκός, το μέλι και καραμέλα. Φως ξανθιά αποχρώσεις του χρώματος των μαλλιών σαν κρέμα ή χόρτο θα πρέπει να αποφεύγεται.
Brown Χρώμα μαλλιών Αποχρώσεις: Καφέ αποχρώσεις χρώμα των μαλλιών είναι ένα από τα προτιμητέα επιλογές, όταν πρόκειται για τεχνητό χρωματισμό των μαλλιών. Μπορείτε να επιλέξετε για τις πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως κανέλα, σοκολάτα και τη σκουριά.
Χρώμα μαλλιών Κόκκινα Αποχρώσεις: Αποχρώσεις του κόκκινου χρώματος μαλλιών μπορούν εμπίπτουν σε τρεις κατηγορίες, δηλαδή, το σκοτάδι, μεσαία και ελαφρά. Επιλέξτε το σκούρο κόκκινο χρώμα των μαλλιών αποχρώσεις (Cherry Red, σκούρο μπορντό) και μεσαίου κόκκινες αποχρώσεις (αλήθεια κόκκινο, μέσο Auburn, σκούρο κόκκινο χρώμα του χαλκού). Μην επιλέξετε ανοικτό κόκκινο αποχρώσεις για τα μαλλιά, εκτός φυσική σκία τα μαλλιά σας είναι ανοικτό κόκκινο χρώμα.
Γκρι Χρώμα μαλλιών Shades: Οι Gray αποχρώσεις hair επιλέγονται από τους ανθρώπους που θέλουν να καλύψουν τα φυσικά γκρι μαλλιά. Το γκρι χρώμα των μαλλιών θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να είναι δύο αποχρώσεις πιο σκούρα από το αρχικό χρώμα των μαλλιών.
Επιλέγοντας Ιδανικό Αποχρώσεις του χρώματος των μαλλιών
Ο κανόνας αντίχειρα για να πάρει το σωστό χρώμα μαλλιών για εσάς είναι να επιλέγουν εκείνα που είναι δύο αποχρώσεις ελαφρύτερο ή πιο σκούρο παρά φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Πάντα κολλήσει στο αποχρώσεις του χρώματος των μαλλιών που τονώνουν ταιριάζουν χροιά ή το δέρμα σας. Επίσης, δεν είναι ασυνήθιστο ότι το χρώμα των μαλλιών αποχρώσεις που επιλέγονται από το βιβλίο δείγμα δεν έρχονται ακριβώς το ίδιο όταν θα τις εφαρμόσει στα μαλλιά μας. Ως εκ τούτου, φροντίστε να τις εφαρμόζει σε λίγες τρίχες για να ελέγξετε τα αποτελέσματα. If η τρίχα αποχρώσεις επιλύσει το πρόστιμο, τότε μπορείτε να συνεχίσετε με πεπλατυσμένος hair στιγμιοτύπων ή βαφή εντελώς σύμφωνα με την επιλογή σας.
Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες χτενίσματα, αποχρώσεις του χρώματος των μαλλιών θα πρέπει να επιλέγονται σε σχέση με τη χροιά, χρώμα ματιών και φυσικά αρχικό χρώμα μαλλιών. Εάν είστε αβέβαιοι για το φυσικό και τεχνητό χρώμα των μαλλιών, μπορείτε να πάρετε συμβουλές για την επιλογή ενός χρώματος μαλλιών από έναν έμπειρο στυλίστα μαλλιών. Αυτός / αυτή θα είναι το καλύτερο πρόσωπο για να σας καθοδηγήσει σχετικά με τις αποχρώσεις του χρώματος των μαλλιών που δεν θα σας κάνει να δείτε ζωντανά αλλά και να προσθέσετε λάμψη και να βελτιώσει την υφή των τριχών.