Πώς να οικοδομήσουμε ένα γαλλικό οχετού - Πώς να κάνω ένα γαλλικό Drain

Γαλλική αποχετεύσεις δεν έχουν καμία σχέση με τη Γαλλία ή οι Γάλλοι! Το γαλλικό σχέδιο drain ήταν chalked από έναν άνδρα, ο Ερρίκος γαλλικά, ο οποίος ήταν δικαστής και ο γεωργός. Ως εκ τούτου, το όνομα του γαλλικού αποστράγγισης. Οποιοδήποτε πρόβλημα του νερού υλοτομίας στο χορτοτάπητά σας ή ένα πλημμυρισμένο υπόγειο μπορεί να λυθεί με τη χρήση γαλλική αποχετεύσεις. Γαλλική αποχετεύσεις χαρακώματα είναι κατηφορικά ασχολούνται με χαλίκι που τα στραγγίσματα από τον τόπο σε υψηλότερες υψόμετρο για να μια θέση, συγκριτικά σε χαμηλότερο υψόμετρο. Ας κοιτάξτε απαιτούμενων εξοπλισμό, πριν συζητάμε τα βήματα στο πώς να κάνει μια γαλλική αποστράγγισης. ? Χονδρομερή Αμμοχάλικο? Τοπίο Fabric? PVC Pipe? Φτυάρι? Sand? Πώς να χτίσει Γαλλικά Στραγγίζεται - Σχεδίου Προορισμός των Αποστράγγισης? Πρόκειται το ζωτικό βήμα της κτιρίου της γαλλικής αποστράγγισης, δηλ. αποφασίζουν προορισμού στον οποίο επιπλέον νερό θα στραγγισμένου έξω . Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ενώ αποφασίζουν τον προορισμό, έτσι ώστε να μην καταλήγουν δημιουργεί ένα νέο πρόβλημα. Το νερό δεν πρέπει αποστράγγισης στην περιοχή ενός γείτονα ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή της ιδιοκτησίας σας. Τον προορισμό του γαλλικού αποχέτευσης μπορεί να είναι οποιαδήποτε κανάλι που ρέει κοντά στο σπίτι σας ή οποιαδήποτε περιοχή που θα αδειάσετε το νερό και σωστά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Πώς να χτίσει γαλλική Στραγγίζεται - Σχέδιο της διαδρομής της Τάφρου? Τώρα, όταν έχετε αποφασίσει ο προορισμός για τη γαλλική αποστράγγισης, το σχέδιο για τη διαδρομή μέσω της οποίας το νερό θα ρέει στο προορισμό. Εξασφαλίστε ότι η διαδρομή είναι ελεύθερη από εμπόδια, όπως δέντρα, θάμνους ή πέτρες και ότι θα είναι εύκολο για σας, ενώ σκάψιμο. Εάν υπάρχουν τοίχοι, βλέπουμε ότι η διαδρομή είναι ένα μέτρο από τους τοίχους. Γαλλική αποχετεύσεις εργασίες σχετικά με τη θεωρία της βαρύτητας σε πλαγιές, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διαδρομή, τουλάχιστον μια κλίση τοις εκατό. Μια κλίση τοις εκατό ορίζεται ως μια πλαγιά του ύψους ενός ποδιού για κάθε μήκος εκατό μέτρα. Θυμηθείτε ότι οι γαλλικές αποχέτευσης δεν θα λειτουργήσει αν η διανυόμενη απόσταση δεν έχει κλίση. Σχέδιο τη διαδρομή λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες και μόνο τότε καταλαμβάνουν το καθήκον σκάβουν τάφρου.
Πώς να χτίσει Γαλλικά Στραγγίζεται - Σκάψτε την Τάφρος? Τώρα, πριν ξεκινήσετε σκάψιμο τάφρον στη διαδρομή έχετε αποφασίσει, εξακριβώσετε τοπικούς κώδικες οικοδόμηση περιοχής σας καθώς να χρειαστείτε άδεια να ξεθάψει στην περιοχή. Σκάψιμο τάφρον είναι το πιο επίμοχθη εργασία ενώ οικοδόμηση μια γαλλική αποστράγγισης. Το πλάτος του σκάμματος να προχωρεί σύμφωνα με το πλάτος του σωλήνα θα χρησιμοποιείτε. Το πλάτος συνήθως προτιμάται είναι 5 ίντσες έως 6 ίντσες και για τις μεγαλύτερες γαλλικές αποχετεύσεις, είναι περισσότερο από 12 ίντσες. Αποφασίστε το πλάτος αναλόγως και να σκάψει την τάφρο.
Πώς να χτίσει γαλλική Στραγγίζεται - Γραμμή Τάφρου? Μετά την εκσκαφή της τάφρου, είναι σύμφωνη με χαλίκι έως 3 ίντσες. Τότε, θεσπίζουν υφασμάτων που χρησιμοποιούνται για τοπία στην χαράκωμα, με κάποια επιπλέον ύφασμα εκατέρωθεν. Αυτό το ύφασμα θα αργότερα χρησιμοποιήθηκε να καλύψει την γαλλικό αποστράγγισης.
Πώς να χτίσει Γαλλικά Στραγγίζεται - Αποχέτευση Pipe? Μόλις έχετε επενδεδυμένες τάφρον, καθορίζουν το σωλήνα αποστράγγισης την επενδυμένη τάφρο και γεμίστε τάφρο με χαλίκι. Η γαλλική αδειάσματος είναι σχεδόν έτοιμο. Καλύψτε τάφρον με το χώμα, αμμοχάλικο και έξτρα ύφασμα τοπίο έχετε που πριν.
Οι Γάλλοι drain θα σας βοηθήσει με οποιοδήποτε πρόβλημα του νερού υλοτομία ή κάποιο άλλο πρόβλημα που οφείλεται σε επιπλέον συσσώρευση νερού. Τώρα που ξέρετε πώς να κάνει μια γαλλική αποστράγγισης προχωρήστε και ξεφορτωθεί προβλήματος.