Gray μορφές τρίχας: Σύντομη Hairstyles για γκρίζα μαλλιά

Gray τρίχα είναι γκράφιτι Θεού! Πώς αληθώς διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός και συγγραφέας Bill Cosby εξηγήσει γκρίζα τρίχα! Καλά, στην πραγματικότητα δεν ισχύει για όλους, διότι μερικοί άνθρωποι ακριβώς να έλκονται από την ασημί λάμψη και το χρώμα των μαλλιών τους, σε γκρι! Αλλά κάποιοι άνθρωποι παίρνουν τους χτυπήσει φυσικά due στη γήρανση. Αυτές οι αποχρώσεις του γκρι ημέρες παρατηρείται επίσης και σε νέους και υπάρχουν λόγοι πολλά για τρίχα σε μια νεαρή ηλικία.
Οι γυναίκες ανησυχούμε ιδιαίτερα μεγάλη, όταν διαπιστώνουν την ασημένια γραμμή στο κεφάλι τους. Να παλιά και να πάρει γκρίζα μαλλιά, δεν σημαίνει απαραίτητα είστε εκτός των επιλογών! Υπάρχουν ακόμη πολλά μοντέρνα χτενίσματα, που μπορείτε να επιλέξετε. ηλικία σας έχει πολύ μικρή σχέση με μοντέρνα χτενίσματα, που μπορείτε να έχετε. Υπάρχουν διάφορες σύντομη hairstyles για γκρίζα μαλλιά. Εάν δεν υπάρξουν περαιτέρω πρόλογος, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσουμε με κάποια εντυπωσιακά σύντομη hairstyles για γκρίζα μαλλιά.
Σύντομη Hairstyles για γκρίζα μαλλιά
Γκρίζο είναι το νέο μαύρο! Σκεφτείτε Μέριλ Στριπ, αργά πριγκίπισσας Νταϊάνα, Helen Mirren, Τζούντι Ντεντς, Emmylou Harris, Paula Deen, Jamie Lee, Nichelle Nichols και τα πιο πρόσφατα αίσθηση Nichole Kidman? Όλοι τους μοιράζονται ένα κοινό και αυτό είναι γυαλιστερά γκρίζα μαλλιά τους! Μελέτησαν όλα τα μαλλιά τους και να επιλέξει μια σύντομη αλλά εντυπωσιακή trendy χτένισμα για να persona τους ξεχωρίζουν ανάμεσα σε χιλιάδες! , Αριθμός τον κανόνα του ενός - επιλέξτε το δημοφιλές χτένισμα που ταιριάζει καλύτερα του τεμαχισμένου πρόσωπό σας και μην πιστεύετε για την ηλικία.
Γλυκό Angels? Το χτένισμα είναι ιδανική για ίσια και κυματιστά μαλλιά. Σε αυτό το κούρεμα, τα μαλλιά κόβονται απότομα με μεγάλη κτυπήματα στο μέτωπο και στρώματα στο πίσω μέρος. Τα κτυπήματα φυσούνε - ξηρανθεί σε μία πλευρά του μετώπου σας θα σας δώσει μια ravishingly wispy ματιά. Εφαρμόστε μερικές ομαλή gel styling και πομάδα στα άκρα για wispy εμφάνιση.
Rock n Roll Wisp? This χτένισμα είναι κατάλληλο για ίσια μαλλιά, να ζητήσει να cut μέτωπο τα μαλλιά κατά μήκος πηγούνι και στο πίσω μέρος με μήκος μέχρι τον αυχένα του λαιμού, θα φανεί καλό. Τα μαλλιά δίνονται σε όλη ξυράφι στρώματα περικοπή, και σαρώνουν πλευρά κτυπήματα στην κορυφή. Για ένα getup κόμμα, προσθέστε λίγο pomade στα μαλλιά σκοπούς, εφόσον θα τους παρέχει μια εντυπωσιακή εμβολιάζεται υφή.
Το κύμα? This χτένισμα αναζητά το καλύτερο για κυματιστά και σγουρά μαλλιά. Σε αυτό το στυλ των μαλλιών είναι κομμένα κατά μήκος πηγούνι με βέλτιστη στρώματα να ενισχύσουν τις μπούκλες, που αντιπροσωπεύουν τον όγκο των μαλλιών. Πλύνετε με κάθε μπούκλα ενεργοποίηση σαμπουάν, τα στεγνώσουν φυσικά και να εφαρμόσει το αγαπημένο προϊόν styling your κερί.
Glam μπούκλες? Το χτένισμα είναι ιδανική για πολύ σγουρά και σχεδόν ανεξέλεγκτη μαλλιά. Τα μαλλιά κόβονται στο ίδιο μήκος σε όλο το τριχωτό της κεφαλής και αυτή επίσης, με την ελάχιστη ζώνες μήκους. Χτενίστε τα μαλλιά και εφαρμόζουν οποιαδήποτε μους, τότε κανονίσει τα με τα δάχτυλα και αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους. Οι μπούκλες glam φαίνονται πολύ μοντέρνο και ελκυστικό για σγουρά μαλλιά.
Νέο Ρομαντικό? Αυτό το χτένισμα φαίνεται εντυπωσιακή on κυματιστές και σγουρά πυκνά μαλλιά. Μαλακό στρώματα από την κορυφή του κεφαλιού προς τα φρύδια και το πηγούνι πολύ όμορφη. Για να γίνει η κορυφαία τρίχα λεία, χρησιμοποιήστε το σίδερο, και μεγάλες κυλίνδρους για να δώσει πίσω μπούκλες σας, μια πιο ζωντανή και bouncy εμφάνιση.
Συμβουλές για γκρίζα μαλλιά
Βρείτε ένα καλό κομμωτήριο και τον εμπιστευθώ. Είναι ανοιχτή σε υποδείξεις του να δοκιμάσει ορισμένες καινοτόμες hairstyles. ? Χρησιμοποιήστε ένα καλό σαμπουάν για να διατηρηθεί η ποιότητα των μαλλιών σας. Είναι γκρι ακόμα θα είναι δικά σας και τη διατήρησή τους πρέπει να είναι ελκυστική κύριο μέλημά σας. ? Αν τα μαλλιά σας γίνονται όλο και γκρι με την ηλικία ή λευκασμένα σε γκρι, τότε μια σύντομη κομμωτές θα τους ταιριάζει καλύτερα. ? Δεν μπορείτε να αλλάξετε το σχήμα cut πρόσωπό σας, αλλά μπορείτε σίγουρα να κρύψει τις ατέλειες, διαβουλεύσεις ώστε κάθε ενημερωτικό αισθητικός. ? Προσπαθήστε να δημιουργήσει τα κτυπήματα και φτερωτά κρόσσια πλευρά, η οποία θα βοηθήσει κρύψει τη γήρανση ζάρες και τα πόδια της χήνας από το πρόσωπό σας. ? Σύντομη hairstyles για γκρίζα μαλλιά είναι η γρήγορη, πρακτική και την καλύτερη λύση για σας να εξετάσουμε λαμπερό και την ίδια στιγμή, που δείχνει στα ανοικτά γκρίζα μαλλιά σας με τον κόσμο χωρίς να ντρέπεται για αυτό! Είμαι βέβαιος ότι θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα από αυτά τα χτενίσματα αμέσως! Ορθή μαλλιών μια λικνίζοντας χτένισμα θα πηγαίνετε σίγουρα αρκετά δίνοντας μια μοντέρνα εμπιστοσύνη βλέμμα.