Μεταλλικά Kits Υπόστεγο

Τι είναι ένα Υπόστεγο;? A carport, ένα φτηνότερο υποκατάστατο ενός γκαράζ, προσφορές περιορίζονται προστασίας προς αυτοκίνητο ενώ θωράκιση από τα στοιχεία της φύσης. Εντούτοις, αντίθετα ένα γκαράζ, ένα carport δεν διαθέτει τοίχους που περικλείστε. Carports μπορεί χρησιμοποιήστε μία από των τειχών του σπιτιού για στήριξη ενώ κρατούνται όρθια από Πολωνούς. Some carports μπορεί να οικοδομηθεί ανεξάρτητα από το σπίτι. Στην περίπτωση αυτή, όλες οι τέσσερις πλευρές αφήνονται ακάλυπτο ενώ κορυφή είναι εσωκλείεται. Carports μπορεί να σταθερά ή μεταφερόμενα. Γενικά, μπορούν να αποσυναρμολογηθούν εύκολα και συναρμολογούνται με την ίδια ευκολία.
Είδη carports? Carports μπορούν να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας μια ευρεία ποικιλία των πρώτων υλών. Η ανθεκτικότητα των carport εξαρτάται από το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή. Steel, αλουμίνιο, πολυαιθυλενίου και ξύλο είναι τα χρησιμοποιούνται συνήθως υλικά. Αν το carport προορίζεται για μακροχρόνια χρήση, θα ήταν καλύτερα να επενδύσουν σε ένα διαρθρωτικό πλαίσιο που είναι κατασκευασμένο από χάλυβα. Αν και χάλυβα είναι σχετικά ακριβά, το υλικό που μπορούν να αντέξουν τις δυνάμεις της φύσης. Αλουμινίου, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ ελαφρύτερο και μπορούν να προτιμάται από τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την κατασκευή της carport όλα από μόνες τους. Πολυαιθυλένιο είναι η φθηνότερη της παρτίδας. Αν και είναι λιγότερο ανθεκτικό, μπορεί να είναι καλύτερο για τους ανθρώπους που προτίθενται να διαλύσουν την carport μετά από μερικούς μήνες χρήσης. Μια ξύλινη κορνίζα κοστίζει περισσότερο από ένα μεταλλικό σκελετό, αλλά δίνει ένα καλό τελείωμα. Μπορεί έκκληση προς τους ανθρώπους με μια αισθητική έννοια. Ωστόσο, ένα ξύλινο πλαίσιο είναι επιρρεπής σε ρωγμές, πυρκαγιές και προσβολή από τερμίτες. Ως εκ τούτου, ένα μεταλλικό carport είναι η καλύτερη επιλογή από άποψη κόστους και της διάρκειας.
Μεταλλικά Υπόστεγο κιτ? Μετάλλων έχουν εξαρτήσεις carport έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την εύκολη συναρμολόγηση. Αυτές οι εξαρτήσεις έρχονται με λεπτομερείς οδηγίες πώς να στυλώσουν τον carport. Φορητό σετ carport μέταλλο μπορούν εύκολα να παραδίδεται στον πελάτη. Στην πραγματικότητα, οι πελάτες δεν μπορεί να υποχρεωθεί να αγοράσει ολόκληρο το πακέτο από τον ίδιο κατασκευαστή. Μπορούν να αγοράζουν τα καρέ από έναν κατασκευαστή κατά την επιλογή των ομάδων από την άλλη. A carport μέταλλο μπορεί να ανεγερθεί σε μπετόν ή σε επίπεδη επιφάνεια. Σε γενικές γραμμές, carports μέταλλο φέρουν εγγύηση που θα διασφαλίζουν τους αγοραστές έναντι απώλειας που οφείλεται στη φθορά του χρόνου. Μεταλλικά σετ carport είναι διαθέσιμα τόσο για εμπορικές όσο και για οικιακή χρήση.
Εμπορική carports Μέταλλο: Εμπορική carports μέταλλο ανταποκρίνονται στις ανάγκες στάθμευσης των ενοικιαστών που ζουν σε ένα κτίριο. Γραφεία και οι βιομηχανίες χρησιμοποιούν επίσης εμπορικές carports μέταλλο για την ικανοποίηση των στάθμευση ανάγκες των εργαζομένων σε προσιτό κόστος. These carports προσφέρει χώρο στάθμευσης για μέχρι και 600 οχήματα. Το αρχικό κόστος μπορεί να ανακτηθεί σε λίγα χρόνια κατασκευής.
Κατοικίες carports Μέταλλο: Αυτά carports ανταποκρίνονται στις ανάγκες στάθμευσης των πολλαπλών αυτοκίνητο ιδιοκτήτες που ζουν σε σπίτια με ένα γκαράζ που μπορεί να φιλοξενήσει μόνο ένα αυτοκίνητο. Γενικά, αυτά τα carports να φιλοξενήσει μέχρι δύο αυτοκίνητα. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διάρκειά. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, carports μπορεί να επισυνάπτονται στο σπίτι. Σε περίπτωση περιορισμών χώρου, μια ενιαία carport κλίση (λεπτούς έως carport), είτε ένα κατ carport είναι το καλύτερο στοίχημα. Ο πρώην δίνει μια καλύτερη εμφάνιση και μοιάζει πάρα πολύ ένα μέρος του σπιτιού, επιτρέποντας ταυτόχρονα στο χιόνι για να γλιστρήσει από τη στέγη. Το τελευταίο έχει το πλεονέκτημα να χρησιμοποιηθούν ως ένα κατάστρωμα ή βεράντα με λίγη φαντασία και εργόχειρα.
Αν και carport μέταλλο είναι μια ανέξοδη υποκατάστατο για ένα γκαράζ, δεν μπορούσε να παράσχει το ίδιο μέτρο προστασίας, σε αντίθεση με ένα γκαράζ, αφού δεν μπορεί να κλειδωθεί. Ως εκ τούτου, πολλοί προτιμούν τη μετατροπή του carport σε ένα γκαράζ μόλις ταιριάζει τον προϋπολογισμό τους.