Χρώμα μαλλιών για άντρες

Σήμερα, πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών είναι συχνά παρατηρείται στους άνδρες. Ένας εύκολος τρόπος για να κρύψει τα γκρίζα μαλλιά είναι να χρησιμοποιήσετε χρώμα μαλλιών. Σφετερισθεί γκρίζα μαλλιά μπορεί εύκολα να δεσμεύονται με το χρώμα των μαλλιών για τους άνδρες. Σήμερα, αλλάζοντας το χρώμα μαλλιών έχει καταστεί μια τάση μεταξύ της νέας γενιάς. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές όταν πρόκειται για την επιλογή χρώματος των μαλλιών. Ωστόσο, οι πιο δημοφιλείς είναι μαύρο και καφέ. Ένα ιδιαίτερο χρώμα των μαλλιών για τους άνδρες θα πρέπει επίσης να κατασκευαστούν σε διάφορες αποχρώσεις. Για παράδειγμα, αν θέλετε να βάφετε τα μαλλιά σας καφέ, τότε ο βασικός αποχρώσεις διατίθενται σε καφέ χρώμα είναι ελαφρών, μεσαίων και σκοτάδι. Στην περίπτωση που ένα σημαντικό τμήμα του κεφαλιού σας είναι καλυμμένο με γκρίζα μαλλιά, στη συνέχεια, εφαρμόζοντας μια πιο σκοτεινή σκιά είναι μια καλύτερη επιλογή. Πρέπει να επιλέξετε αυτό που συμπληρώνει την προσωπικότητά σας. Επιλογή του ταιριάζει το χρώμα φυσικό χρώμα των μαλλιών σας είναι ο τρόπος να πάει.
Αντισυμβατικό Αποχρώσεις
Υπάρχουν μερικές μοναδικές χρώμα μαλλιών ιδέες που επιτρέπουν στον αθλητισμό ένα διαφορετικό βλέμμα. Σταθείτε στο πλήθους με την βαφή μαλλιών σας με αντισυμβατικό αποχρώσεις, όπως εκπληκτικό πράσινο, ανοιχτό μπλε ή σκούρο ροζ. Μπορείτε να πάτε ξανθιά ή να έχουν μια ροζ ράβδωση που σας αρέσει να επιδεικνύονται. Υπάρχουν αμέτρητες τρόποι για να τα μαλλιά χρώμα εξωφρενική σκιές να πάρει το funky εμφάνιση.
Hair Τύποι Χρώμα
Ανάλογα με το ποσό του χρόνου το χρώμα θα διαρκέσει, τα χρώματα τρίχας κατατάσσονται σε 4 κύριους τύπους που παρατίθενται παρακάτω. Αυτά τα χρώματα είναι διατυπώνονται λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες του ατόμου.
Μόνιμη Hair Χρώματα: Τα μόνιμα προϊόντα για τα μαλλιά χρησιμοποιούνται συνήθως στα σαλόνια. Μόνιμες βαφές μαλλιών πιο σκούρα χρώση ή ελαφρύνει τα μαλλιά σας αποτελεσματικά να παρέχουν μια φυσική εμφάνιση. Είναι Μόνιμο χρώματα μαλλιών απορροφώνται από τον άξονα τρίχας και γενικά δεν πηγαίνουν μακριά εύκολα, αλλά μπορεί να εξασθενίσει την πάροδο του χρόνου. Αμμωνίας και του υπεροξειδίου είναι τα κύρια συστατικά μόνιμες βαφές για τα μαλλιά, και αυτά μπορεί μερικές φορές επηρεάζουν αρνητικά τα μαλλιά.
Temporary Hair Χρώματα: Όπως το όνομα προτείνει, η προσωρινή χρώματα μαλλιών εξακολουθούν να υφίστανται μόνο για περιορισμένη χρονική διάρκεια. Λούσιμο των μαλλιών μία φορά αρκεί για να ξεπλύνει την προσωρινή χρώμα μαλλιών. Χρησιμοποιείται για ειδικούς περιπτώσεις όπως συναυλίες κόμματα, και τις αργίες, προσωρινά προϊόντα περιποίησης μαλλιών έρθει σε διαφορετικά τύποι, όπως as τζελ σπρέι, καθώς και πλύσεις. Οπότε, είτε πρόκειται καλύπτει απρόβλεπτες γκρίζα μαλλιά ή να προσπαθεί μια νέα ματιά, προσωρινές βαφές μαλλιών είναι η καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, η υπέρμετρη χρήση αυτών των χρωμάτων μπορούν να οδηγήσουν σε τριχόπτωσης.
Ημι-μόνιμες βαφές μαλλιών: Αυτά τα χρώματα διεισδύσουν στην αλλαγή εν μέρει, και μπορούν να αντισταθούν επανειλημμένα πλυσίματα. Ωστόσο το λούσιμο επί 4 - 6 φορές διασπάται, το χρώμα από τα μαλλιά. Σε αντίθεση με μόνιμο χρώμα μαλλιών, αυτό το είδος χρώματος δεν περιέχει αμμωνία. Παρέχουν μία πιο φωτεινή εμφάνιση και είναι ασφαλείς για εύθραυστα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Demi-μόνιμο χρώματα μαλλιών: Αυτά τα χρώματα μαλλιών συνήθως διαρκεί για 25 - 28 σαμπουάν και είναι διαθέσιμα σε διάφορες αποχρώσεις. Demi-μόνιμο χρώμα μαλλιών θα παραμείνει στα μαλλιά σας για αρκετό χρονικό διάστημα πριν από το ξεθώριασμα μακριά. Παρέχουν έναν αποτελεσματικό τρόπο να συγκαλύψουν γκρίζα μαλλιά. These χρώματα φωτίζουν το μαλλιά και δίνουν χαρακτηριστικό λάμψη σε αυτό. Κάνουν μια μεγάλη εργασία του σκουραίνει τα μαλλιά. These βαφές μαλλιών περιέχουν υπεροξείδιο σε μικρές ποσότητες, πράγμα που σημαίνει βλάβη μαλλιά σε κάποιο βαθμό μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Επιλέγοντας το σωστό χρώμα μαλλιών για άνδρες μπορεί να δώσει μια δονούμενη και γυαλιστερό κοιτάξετε μαλλιά σας. Δείτε τις τελευταίες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών που μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα. Μπορείτε να επισκεφτείτε πάντα κομμωτήριο των ανδρών να ξέρετε για το ακριβές χρώμα που θα ταιριάζει χτένισμα και την επιδερμίδα σας.