Θερμότητας Εγκατάσταση Αντλία

Μια αντλία θερμότητας είναι μια συσκευή στο σπίτι που εξυπηρετεί ο κύριος σκοπός της μετακίνησης της θερμότητας από το ένα μέρος στο άλλο. Πρόκειται για μια ευέλικτη συσκευή, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κρύα και ζεστά κλιματολογικές συνθήκες. Στην πραγματικότητα, ένα αντλία θερμότητας αποτελεί ενεργειακά αποδοτική εναλλακτική εγκατάσταση κλιβάνου και κλιματιστικό. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ζεσταίνει το σπίτι με τη μετακίνηση δροσερό αέρα από το εσωτερικό προς τα έξω? Ενώ, σε ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, δροσερό αέρα από το εξωτερικό μεταφέρεται στο εσωτερικό του σπιτιού. Αυτός ο τρόπος, αντλίες θερμότητας διατηρεί βέλτιστη θερμοκρασία στο σπίτι.
Ανάλογα με την αρχή λειτουργίας, υπάρχουν πολλά μοντέλα των αντλιών θερμότητας, της οποίας η πιο συνηθισμένη είναι αέρα αντλία θερμότητας πηγή. Σε αυτήν τη συσκευή, η θερμότητα διανέμεται μεταξύ του σπιτιού και τον εξωτερικό αέρα με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Αν ένα μοντέλο πηγής αέρα τροφοδοτείται από φυσικό αέριο ή προπάνιο, τότε η μονάδα αυτή αναφέρεται ως αντλία θερμότητας απορρόφησης. Ένα άλλο δημοφιλές μοντέλο είναι η γεωθερμική αντλία θερμότητας, στην οποία η θερμότητα από κάτω από την επιφάνεια της Γης χρησιμοποιείται για να ζεστάνει το σπίτι. Ας συζητήσουμε σχετικά με τη βασική διαδικασία για τον αέρα θερμότητας εγκατάσταση αντλίας πηγή.
Βήματα για Εγκατάστασης Αντλία Θερμότητας
Είναι να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι οι αντλίες θερμότητας θα πρέπει να εγκατασταθεί από έναν επαγγελματία εργολάβο. Αν η μονάδα δεν έχει εγκατασταθεί σωστά, τότε ενδέχεται να μην λειτουργούν αποδοτικά. Ως εκ τούτου, αν δεν είσαι βέβαιος για το χειρισμό θερμότητας εγκατάσταση αντλίας, μη διστάσετε να καλέσετε εγκαταστάτες αντλία θερμότητας. Θα σας ανταλλακτικά από συχνές περιστατικά προβλημάτων αντλίας θερμότητας και επισκευές. Μπορείτε να ψάξετε για αξιόπιστους προμηθευτές αντλία θερμότητας και τους εγκαταστάτες αντλιών θερμότητας στην περιοχή σας, τα οποία έχουν καλή προηγούμενα αλιεύματα.
Μιλώντας για τη βασική γνώση της εγκατάστασης της αντλίας θερμότητας, η τυπική πηγή ζεστού αέρα μοντέλο αντλίας του συστήματος κατά τμήματα, με μία επιπλέον μονάδα καθορίζεται από το εσωτερικό του σπιτιού, ενώ μια άλλη μονάδα τοποθετείται σε εξωτερικούς χώρους. Οι δύο μονάδες που συνδέονται με τη χρήση θερμομονωτικό χάλκινους σωλήνες, που έχει την ιδιότητα να αντέχει ψύξης. Το επόμενο βήμα στην εγκατάσταση αντλίας θερμότητας είναι εκκένωση του αέρα από το σωλήνα χαλκού που συνδέει το εσωτερικό και το εξωτερικό μονάδες. Τέλος, ψυκτικό εισάγεται στο εσωτερικό του σωλήνα.
Η εξωτερική μονάδα τοποθετείται σε σχέση με διαθεσιμότητα πρίζες, τον εξαερισμό και απόσταση από το εσωτερικό του συστήματος. Επίσης, ενώ την εγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας, ορισμένες μέριμνα πρέπει να ληφθεί όπως την τοποθέτηση της μονάδας μακριά από τον τοίχο κτιρίου και τη χρήση κατάλληλων τσιμεντένια πλάκα κάτω από τη μονάδα. Στην περίπτωση της εγκατάστασης της εσωτερικής μονάδας, ροής αέρα και θερμικούς παράγοντες λαμβάνονται υπόψη.
Το συνολικό αντλία θερμότητας κόστος εγκατάστασης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος της μονάδας που θέλετε να εγκαταστήσετε το. Προφανώς μεγαλύτερες μονάδες κοστίζουν περισσότερο από τα μικρότερα. Αν έχετε ήδη το σύστημα αγωγό, τότε το κόστος εγκατάστασης θα είναι μικρότερη. Για παράδειγμα, η δημιουργία ενός πιο πρόσφατο μοντέλο της αντλίας θερμότητας αέρα πηγή με τους υφιστάμενους αγωγούς που μπορεί να κοστίσει περίπου $ 2000 - $ 4000, ενώ την εγκατάσταση του ίδιου μοντέλου χωρίς ένα σύστημα αγωγών, θα κοστίσει μέχρι και 4.000 δολάρια - 6.000 δολάρια. Για να πάρετε μια καλή συμφωνία, ψώνια και να συλλέξει πληροφορίες για τα διάφορα εμπορικά σήματα των αντλιών θερμότητας πριν από την αγορά μια μονάδα.
Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας είναι ότι πρόκειται για συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας. Ως θερμότητα μεταφέρεται από τη μία περιοχή στην άλλη (δεν παράγεται), η κατανάλωση ενέργειας είναι περίπου 30-40 τοις εκατό λιγότερο από τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης, που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια. Εξ ου και με τα έξοδα του αρχικού κόστους για την εγκατάσταση αντλίας θερμότητας, μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.