How την εποχή ένα τηγάνι Μαντεμένια

Χυτοσίδηρο cookware είναι πολύ χρήσιμη και παραδοσιακό τρόπο της προετοιμασίας υγιεινά και χωρίς λιπαρά τρόφιμα. Έχουν μεγάλη ιδιότητες συγκράτηση θερμότητας. είναι η γυμνή cookwares χυτοσίδηρο που χρησιμοποιείται από τις ηλικίες τώρα. Τα τρόφιμα που παρασκευάζονται στο τηγάνι χυτοσίδηρο είναι πολύ θρεπτικό. Από χυτοσίδηρο διηθηθεί μικρή ποσότητα σιδήρου, κάθε φορά που μαγειρεύετε σε αυτό. Που ενισχύει την γεύση των τροφίμων και καθιστά υγιεινός πάρα πολύ. Τα τρόφιμα που παρασκευάζονται στο τηγάνι χυτοσίδηρο είναι πολύ υγιεινό για τους ανθρώπους που πάσχουν από σίδηρο ελλείψεις, όπως η αναιμία.
Είναι απαραίτητο να σεζόν μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο για την προστασία από την οξείδωση. Καρύκευμα μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο παρέχει μια ομαλή επίδραση μη τηρήσουμε τους, η οποία σας βοηθά στην oil free, το υγιεινό μαγείρεμα. Καρύκευμα ένα τηγάνι χυτοσίδηρο είναι μια διαδικασία, παρόμοια με τη bluing διαδικασία του χάλυβα. Στη διαδικασία αυτή, οξειδωτικά γίνεται από την επιλογή της επιφάνειας από χυτοσίδηρο, με μαγνητίτη (Fe3O4) και μαύρο οξείδιο του σιδήρου (Fe2O3). Μαύρο οξείδιο προστατεύει από χυτοσίδηρο την αποφυγή διάβρωσης.
Καρύκευμα ένα τηγάνι Μαντεμένια
Ένα παραδοσιακό χυτοσίδηρο τηγάνι έρχεται εντελώς άψητο. Καρύκευμα μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο είναι μια διαδικασία σε τρία στάδια. Είναι ένας επιδέξιος πράξη της δημιουργίας μια σκληρή στρώση των απολιθωμένων γράσο το τηγάνι από χυτοσίδηρο. Καθαρίστε το τηγάνι από χυτοσίδηρο για να εκθέσουν γυμνή λαμαρίνα του. Απλώστε το με ένα στρώμα του φυτικού ελαίου ή οποιαδήποτε μορφή ζωικού λίπους και θερμότητας το τηγάνι να δεσμεύει το λίπος ουσία στο τηγάνι. Καρύκευμα ένα τηγάνι χυτοσίδηρο την καθιστά πιο ευάλωτη πάρα πολύ. Ποτέ μην βυθίζετε, τρίψτε το μηδέν ή στο τηγάνι καθώς αφαιρεί ωριμασμένο στρώματα του. Η ποιότητα των στρωμάτων καρύκευμα εξαρτάται από το είδος του καρύκευμα κάποιος χρησιμοποιεί, σε ποια θερμοκρασία το στρώμα διαμορφώνεται και πώς παχύ ήταν το καρύκευμα (λάδι / λίπος), κατά τη στιγμή της καρύκευμα από χυτοσίδηρο.
Μια ολοκαίνουργια skillet σιδήρου ρίχνει ποτέ δεν έρχεται με ένα στρώμα μη κολλήσει σε αυτό. Χυτοσίδηρο τηγάνια έχουν περισσότερα από πορώδη επιφάνεια. Ως εκ τούτου, η κοινή άποψη των εμπειρογνωμόνων είναι ότι, ο καλύτερος τρόπος για την εποχή μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο είναι να το χρησιμοποιήσει.
Πραγματική Διαδικασία Καρύκευμα ένα τηγάνι Μαντεμένια
Απλώστε μια καλή λεπτό στρώμα οποιουδήποτε καρύκευμα (λάδι / λίπος) σε όλες τις πλευρές του τηγανιού. ? Βάλτε ένα φύλλο μετάλλου από το τηγάνι για να πιάσει το στάζει λάδι / λίπος. Για να επιτευχθεί ισόρροπη ποσό της συντόμευσης, βάλτε το τηγάνι στο φούρνο με ανάποδα της κάτω. ? Ψήνετε το ταψί στο φούρνο στους 3500 για περίπου 15 λεπτά. ? Σκουπίστε υπερβολική καρύκευμα του τηγανιού με τη βοήθεια μια χαρτοπετσέτα. ? Bake πάλι το τηγάνι για άλλα 40 λεπτό. Γυρίστε το φούρνο και αφήστε την κατσαρόλα να κρυώσει μέσα στο φούρνο ίδια. ? Μετά από μία ή δύο ώρες, αφαιρέστε το καρυκευμένο skillet χυτοσίδηρο από το φούρνο. ? Από καρύκευση από χυτοσίδηρο τηγάνι, μπορείτε να αποφύγετε το φαγητό σας από την προσκόλληση σε αυτήν. Είναι γεγονός ότι ο χυτοσίδηρος παίρνει πολύ χρόνο για να ζεσταθεί αλλά μόλις θερμανθούν, διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα και η θερμότητα που διαχέεται σε όλο το πρόγραμμα πολύ ομοιόμορφα. Βραστό νερό στο καρυκευμένο skillet χυτοσίδηρο might σκουριά από χυτοσίδηρο, οπότε αποφύγετε.
Αν ακόμα δεν έχετε μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο στην κουζίνα σας, θα προτιμούσα να προτείνω να έχετε ένα. Κατά τη γνώμη μου, αξίζει να το μαγείρεμα σε μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο από ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο εμπορικό σήμα σκευών μη κολλήσει. Τώρα που έχετε μάθει πώς να σεζόν μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο, γιατί να μην φέρει το σπίτι και την εποχή ένα από χυτοσίδηρο τηγάνι!