Σταμπωτά Δάπεδα Patio υποδείγματα

Σταμπωτά δάπεδα είναι επίσης αναφέρεται ως μοτίβο σκυρόδεμα ή σταμπωτά. Σταμπωτά σκυρόδεμα σχεδιάζει δώσει patio ένα ελκυστικό φυσικότερο κοιτάξτε με ποικιλία τους συνδυασμούς χρωμάτων, σχεδιάζει και συνεπώς καθίστανται αγαπημένες patio σχέδια αυτές τις μέρες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε σταμπωτά σχέδια αίθριο.
Σταμπωτά υποδείγματα Patio? Υπάρχουν σχέδια αριθμό που μπορούν να γίνουν με βοήθεια της σταμπωτά δάπεδα. Περαιτέρω, αυτά σχεδιασμού Επίσης μπορούν μεταποιηθούν χρησιμοποιώντας συνδυασμού σκυροδέματος με εμφυτευθέντος υλικού ήθελα κομματάκια κεραμίδι, μικρές πέτρες, βότσαλα και συμπληρώνεται καινοτόμα σταμπωτά σχέδια patio. Η σφραγίδα σκυρόδεμα σχέδια αίθριο πρέπει μείγμα καλά με στα περίχωρα, χρησιμοποιώντας ποικίλα συνδυασμό χρωμάτων. Είναι απαραίτητο να έχετε μελετήσει πίσω αυλή σας προτού να επιλέξετε το σταμπωτά σχεδιασμό αίθριο. Ελέγξτε τα στοιχεία στην πίσω αυλή σας και να βρείτε ποιο σταμπωτά σχέδια αίθριο και τα χρώματα θα συμπληρώσει με τον περιβάλλοντα χώρο στο αίθριο. Επιλέξτε ένα σταμπωτά σχεδιασμό patio που θα ταιριάζουν στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των ολόκληρο το σπίτι σας. Το χρώμα και το σχεδιασμό της σταμπωτό δάπεδο αίθριο θα μίγμα καλά θα εξωτερικής μονάδας του σπιτιού σας όπως το χρώμα των εξωτερικών τοίχων, σχέδιο στεγών και έπιπλα βεράντας. Θα είναι εύκολο για εσάς να επιλέξετε το σχέδιο, αν συμβουλευτείτε έναν αρχιτέκτονα ή έναν επαγγελματία για σταμπωτά σχέδια αίθριο. Μπορείτε να πάρετε πρώτα μια ματιά σε σπίτια που έχουν ήδη έχουν εφαρμόσει σταμπωτά σχέδια αίθριο και τις επιπτώσεις που τα σχέδια αυτά καθιστούν την αυλή. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το τι είδους για τα σταμπωτά του σχεδιασμού αίθριο θα ταιριάξει το patio σας και το εξωτερικό περιβάλλον του σπιτιού σας. Μια σειρά από ενδιαφέρουσες σταμπωτά σχέδια αίθριο είναι διαθέσιμες. Αν αναρωτιέστε πώς είναι συγκεκριμένα αίθριο σφραγίδα και εγκατασταθεί, τότε θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι την εγκατάσταση ενός σταμπωτά σχέδιο patio είναι μια πολύ απλή διαδικασία. The πλάκα σκυροδέματος χύνεται στο αίθριο και τα σχέδια αποτυπώνονται σχετικά με τους συγκεκριμένους πριν στεγνώσει επάνω.
Σταμπωτά υποδείγματα Patio - Χρώμα? Σταμπωτά δάπεδα σχέδια αίθριο περιλαμβάνουν μια ευρεία ποικιλία των χρωμάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το χρώμα του σκυροδέματος patio πρέπει να είναι τέτοια ώστε να συμπληρώνει το υπαίθριο και το τοπίο του σπιτιού σας. Υπάρχουν δύο μέθοδοι χρωματισμού θεωρημένο συγκεκριμένο σχεδιασμό αίθριο. Αυτές οι μέθοδοι είναι: Integral προσμίξεις χρωστικών και στεγνού κούνημα σκληρυντικά χρώματα. Συμβαλλόμενοι χρησιμοποιούν μόνο μία ή και τις δύο αυτές τις τεχνικές για τη χρώση του σταμπωτά σχεδιασμό αίθριο. Σε αναπόσπαστο χρωματισμός προσμίξεις το χρώμα έχει τη μορφή της χρωστικής και αυτή είναι ανάμεικτα στο σκυρόδεμα πριν από τη ρίψη του σκυροδέματος στο αίθριο. Έναντι αυτού, σε ξηρές-shake σκληρυντικά χρώματα μέθοδο, το χρώμα, προστίθεται στην πλάκα σκυροδέματος μετά τη ρίψη στο δάπεδο αίθριο πριν από τη σφράγιση του σχεδιασμού. Τόσο με τις μεθόδους, όταν χρησιμοποιείται στο σύνολό τους παρέχουν μια μεγάλη επίδραση στο πρότυπο για τους συγκεκριμένους μοτίβο. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι μακράς διαρκείας και δεν σβήνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Σταμπωτά Designs Patio - μορφής και του σχεδιασμού? Σταμπωτά contractor σχεδιασμό αίθρια σας θα έχει μια ευρεία ποικιλία των μοντέλων. Αυτά τα σχέδια μιμούνται τα φυσικά στοιχεία όπως πέτρα, τούβλο, ξύλο και πολλά άλλα. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε σχέδιο που έχει ένα σχέδιο, που συνδυάζει καλά με την εξωτερική αρχιτεκτονική του σπιτιού σας. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για τη μορφή των σταμπωτών μοτίβο. Έτσι, μπορείτε να πάτε για οποιαδήποτε μορφής και του σχεδιασμού που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.
Σταμπωτά υποδείγματα Patio - Κόστος και συντήρησης? Το κόστος των σταμπωτών αίθριο εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος της χρησιμοποιούμενης αίθριο, το υλικό και το μοτίβο που αποτυπώνεται στα σκυρόδεμα. Το κόστος που απαιτείται για την εγκατάσταση είναι μικρότερη σε σύγκριση με άλλους τύπους εξωτερική εφαρμογή σχέδια. Αυτός ο τύπος patio είναι μια επένδυση ζωής. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κόστος εγκατάστασης. Σταμπωτά δάπεδα βεράντες απαιτούν πολύ λιγότερη συντήρηση και θα χρειαστεί να καθαρίσετε τα αίθρια περιστασιακά. Το σκυρόδεμα που χρησιμοποιείται για το αίθριο είναι κατασκευασμένο από σκληρυντικών που εμποδίζουν οποιαδήποτε ζημία στο αίθριο. Για καθαρισμό αυτού του τύπου αίθριο, που δεν απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια και τακτική λάστιχο είναι αρκετά για τον καθαρισμό.
Σταμπωτά σχέδια βεράντες με ευρεία ποικιλία των χρωμάτων και σχεδίων, δίνουν ένα πανέμορφο φυσικό κοιτάξετε υπαίθριο χώρο σας. Απαιτούν πολύ λιγότερη συντήρηση και είναι επένδυση ζωής για το σπίτι σας.