Πώς να χτίσει Deck Stairs - Σκάλες Κτίριο Έξω

Κτίριο σκάλες γέφυρα είναι ένα ουσιαστικό βήμα στο σχεδιασμό μιας γέφυρας. Κατά τη διαδικασία σχεδιασμού του έργου, για καταστρώματος σκάλες, πρέπει να εξετάσουμε ορισμένους παράγοντες, όπως οι διαστάσεις, το σχέδιο της γέφυρας και το πιο σημαντικό την άνεση. Deck ΣΚΑΛΕΣ να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει το σκοπό της αναρρίχησης και να πάρει τα κάτω, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό το άρθρο θα μας εξοικειώσει με τις μεθόδους υπολογισμού που περιλαμβάνονται στην οικοδόμηση κατάστρωμα εξωτερικά σκαλιά από το σπίτι και τη διαδικασία πίσω από αυτό.
Κτίριο Deck Stairs? Κτίριο stairs κατάστρωμα έξω δεν είναι καθόλου δύσκολο έργο, το μόνο πράγμα που χρειαζόμαστε εδώ είναι να διαβάσουν και να κατανοήσουν τη διαδικασία με προσοχή και να την εφαρμόσουν αναλόγως. Ο αριθμός κατάστρωμα σκάλες είναι αποφασίζεται από το ύψος του καταστρώματος. Αν η γέφυρα είναι περίπου 8 εκατοστά πάνω από το έδαφος, τότε ένα μόνο βήμα θα ήταν επαρκής, αλλά εάν η γέφυρα είναι σε μεγαλύτερο ύψος, τότε θα πρέπει να οικοδομήσουμε μια σκάλα με τουλάχιστον 3-4 μέτρα που συνδέονται με νευρώσεων. Νευρώσεων είναι κεκλιμένες πλάκες που περικλείουν μια σκάλα και είναι γενικά δημιουργούνται από 2 x 12 σε μέγεθος. Συνδέονται με το κατάστρωμα με κατάστρωμα δοκούς στο πάνω μέρος, ενώ στο κάτω μέρος, νευρώσεων ανάπαυσης σε ίση θέση. Χορδιστές είναι πραγματικά ένα μέρος των δεσμών και της σκάλας, στο οποίο οι σκάλες θα πρέπει να επισυνάπτονται.
Απαιτήσεις που προβλέπονται για κατάστρωμα σκάλες? Είμαστε απαιτεί μια μεζούρα, ένα πριόνι, ένα ασύρματο τρυπάνι, ένα σφυρί και ξυλείας.
Πώς να οικοδομήσουμε κατάστρωμα σκάλες; ? Το πρώτο βήμα για την οικοδόμηση κατάστρωμα σκάλες είναι να προσδιοριστεί το ύψος του καταστρώματος από το έδαφος. Κάτι τέτοιο θα ήταν χρήσιμο για τον υπολογισμό του ύψους και ανάλογα τον αριθμό των σκαλοπατιών που θα απαιτείται. Αν και αυτό θα ήταν κατά προσέγγιση υπολογισμού του αριθμού των σκαλοπατιών πρέπει να οικοδομήσουμε, για να ξεκινήσει με μπορούμε να διαιρέσουμε το συνολικό ύψος του καταστρώματος από το έδαφος με το ύψος αύξηση (κατά προσέγγιση) της 7 ίντσες. Πλάτος του κλιμακοστασίου πρέπει να είναι τέτοια ότι, ένα πρόσωπο θα πρέπει να είναι σε θέση να σταθεί με τις σκάλες. Για παράδειγμα, η κάθετη απόσταση της δέσμης προς το έδαφος είναι 14 ίντσες, ως εκ τούτου θα έπρεπε να κατασκευάσει δύο σκάλες, αλλά εδώ πρέπει επίσης να εξετάσει το πάχος του καταστρώματα. Μερικές φορές μπορούμε να πάρει απάντηση στην δεκαδικά ψηφία, αλλά τότε τουλάχιστον θα πάρετε μια γενική ιδέα του αριθμού της σκάλας που θα κατασκευαστούν. ? Μετά γνωρίζοντας τον αριθμό των σκαλοπατιών που χτίζει, μπορούμε να αποφασίσουμε την ακριβή τοποθεσία όπου θέλουμε να οικοδομήσουμε τις σκάλες. Το ύψος και το μήκος της σκάλας πρέπει επίσης να καθοριστεί. ? Με τη βοήθεια ενός πριονιού, κόψτε τον λώρο. Τοποθετήστε το χορδιστή στο κατάστρωμα και εξετάζει αν το μέγεθος χορδιστή έχει συμφωνημένα υπολογισμούς μας. Με τη βοήθεια αυτού του Stringer, το άλλο λώρο, πρέπει να επισημαίνονται και στη συνέχεια, κομμένα σε σχήματα. ? Τώρα, εγκαταστήστε το χορδιστές σε απόσταση ίση με το πλάτος της σκάλας. ? Για να διατηρηθεί η χορδιστές σταθερή, το σύνολο κάτω μέρος της χορδιστών πρέπει να στηριχτεί σε μια βάση το τσιμέντο. Εδώ η όροις τσιμέντου θα πρέπει να σταθεροποιηθεί με το νευρώσεων. Θα μπορείτε να παραγγείλετε μια έτοιμη τσιμέντου πλάκα από τον τοπικό διαθέτουν ξυλεία. ? Μπορούμε να αρχίσουμε τώρα βήματα στη νευρώσεων. Έχουμε ήδη καθοριστεί το εύρος της βήματα κατά τη διάρκεια της κατασκευής του νευρώσεων. Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ότι κάθε βήμα βρίσκεται σε ίση απόσταση? Τέλος, τα βήματα πρέπει να είναι κομμένο κατά μήκος έχουμε διαπιστώσει και θα πρέπει να επισυνάπτονται χορδιστών με τη βοήθεια του γαλβανιζέ βίδες καταστρωμάτων. βίδες Decking βοήθεια για την εξασφάλιση της όλης δομής. ? Ένα καλά ενσωματωμένη σκάλα σίγουρα θα προσθέσει την ευπρέπεια ομορφιάς και του καταστρώματος. Δεν θα ήταν δυνατό να επιτευχθούν οι κατάλληλες μετρήσεις κατά την πρώτη προσπάθεια ίδια, επομένως μερικές δοκιμές και λάθη σίγουρα θα προκύψουν. Αλλά αυτά τα λάθη θα μας βοηθήσει στην αύξηση ακρίβεια μας για να πάρετε τα σωστά μέτρα και θα ήταν χρήσιμο να τελικά να πάρει τη σωστή και ανάλογη δομή της σκάλας.