Πώς να κάνει τα μαλλιά σας Σγουρό

Χωρίς ήττα γύρω από το θάμνο πάρα πολύ, θα έρθω κατευθείαν στο θέμα. Είμαι άτομο με φυσικά ίσια μαλλιά (που είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με, από τον τρόπο) και μου αρέσει γυναίκες με hairdos Jennifer Aniston τύπου. Ωστόσο, οφείλω να ομολογήσω, αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να εγγυηθεί (ναι, εγγυήσεων) να κάνει μια γυναίκα να φανεί ακόμη πιο όμορφη, θηλυκή και όμορφη, είναι σγουρά μαλλιά. Δεν ξέρω γιατί και εγώ δεν ξέρω πώς. Ωστόσο, υπάρχει κάτι για μπούκλες και σγουρά μαλλιά, που χτυπά αμέσως μια ευαίσθητη χορδή μου και σχεδόν παίρνει μου τρέχουν τα σάλια. Ως εκ τούτου, το πόκερ ίσια Jennifer Aniston - δροσερό? Πτυχωτά και σγουρά Shakira - HOT!
Λοιπόν, για όλους εσάς όμορφες κυρίες που εξετάζουν το ενδεχόμενο ορισμένες νέες μορφές κούρεμα και ιδέες, γιατί να μην σκεφτεί να πάρει κάποια μπούκλες; Εδώ είναι πώς να κάνει τα μαλλιά σου σγουρά.
How να κάνει τα μαλλιά σγουρή σας? Θα εξετάσουμε διάφορες πιθανές μεθόδους που χρησιμοποιούν τα οποία μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας πολύ σγουρά (ή μετρίως σγουρά, αν αυτό είναι ό, τι θέλετε). Πρώτον, θα έχουμε μια ματιά σε μερικά φυσικά τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κουλουριαστώ τα μαλλιά σας.
Πώς να κάνει τα μαλλιά σας Φυσικά Σγουρό? Αν σας αρέσει πτυχωτά χτένισμα της Madonna και θέλετε να πάρετε ένα άλλο παρόμοιο, καθώς, εδώ είναι πώς να το κάνει. Πρώτο και κυριότερο, πλένετε τα μαλλιά σας με ένα ήπιο σαμπουάν. Συνεχίστε με ένα μαλακτικό μαλλιών. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνον το ήμισυ του ποσού της conditioner που σε άλλη περίπτωση θα χρησιμοποιούσατε κανονικά. Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας επιμελώς και στεγνώστε χρησιμοποιώντας μια μαλακή πετσέτα. Μην χρησιμοποιείτε στεγνωτήρα πλήγμα. Απαλά πινέλο χρησιμοποιώντας μια ευρεία οδοντωτή χτένα για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε σύγχυση. Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι μέρος του σε τρία ή τέσσερα ίσα τμήματα. Πλεξούδα η τρίχα σε κάθε ένα από αυτά τα τμήματα. Αφήστε το braids παραμένουν για όσο μεγαλύτερο δυνατό διάστημα. Αφού αναιρέσετε τις πλεξούδες, ψεκάστε λίγο σπρέι εκμετάλλευση μαλλιά κυματιστές σας, σγουρά μαλλιά να ενισχύσει την εμφάνιση και την κάνουν να λάμπει.
Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επιλέξουν την δοκιμασμένη μέθοδος χρήσης rollers μαλλιών. Για άλλη μια φορά, πλύση, την κατάσταση, ξεβγάλτε και pat μαλλιά σας ξηρό. Στη συνέχεια, ξεχωριστά τα μαλλιά σας σε πολλαπλά τμήματα (ο αριθμός των τμημάτων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό κυλίνδρων που έχετε). Ξεκινώντας από τα άκρα, την εργασία τα μαλλιά σας σε προς τα πάνω κυλίνδρου και να κινηθούν προς τριχωτό της κεφαλής σας. Μόλις φτάσετε στο τριχωτό της κεφαλής, στερεώστε τον κύλινδρο, με τη βοήθεια ενός κλιπ bobby ή μια καρφίτσα με κυλίνδρους. Αφήστε τους κυλίνδρους παραμένει στη θέση αυτή για μερικές ώρες (ιδανικά μια μέρα στην άλλη). Μόλις ανοίξετε το κυλίνδρων, απαλά τα μαλλιά σου στυλ χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας για να επιτευχθούν αυτοί οι υπέροχες μπούκλες ότι είστε λαχτάρα για.
Ποια προϊόντα κάνει τα μαλλιά σου Σγουρό;? Αυτές τις μέρες, ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να κουλουριαστώ τα μαλλιά σας είναι με τη χρήση ειδικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών που κυμαίνονται από μπούκλα scrunching πηκτές ουσίες για curling σίδερα. Εάν επιθυμείτε να γνωρίζουν πώς να κάνουν ίσια μαλλιά κατσαρά μέσα σε λίγα λεπτά, τότε curling σίδερο είναι αυτό που χρειάζεστε. Curling σίδερα είναι η ταχεία και χωρίς καμία ταλαιπωρία τρόπο να μπούκλες. Στην περίπτωση των κυλίνδρων για τα μαλλιά, θα πρέπει να τους κρατήσει σε ισχύ για λίγες ώρες τουλάχιστον, προκειμένου να πάρει αξιοπρεπή μπούκλες. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας μια καλή ποιότητα curling σίδερο, το ίδιο μπορούν να επιτευχθούν εντός ολίγων σε λίγα λεπτά. Παρόλα αυτά, επειδή curling σίδερο χρησιμοποιεί τη θερμότητα να κουλουριαστώ τα μαλλιά σας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ χρησιμοποιούν ή ενδέχεται να προκαλέσετε βλάβη τα μαλλιά σας. Curl τζελ scrunching και μους είναι ένα άλλο εξαιρετικά δημοφιλής τρόπος να πάρει η σγουρά ματιά σε λίγα λεπτά. Μετά το πλύσιμο και συσκευασία τα μαλλιά σας, στεγνώστε την με μια μαλακή πετσέτα. Παρόλο που είναι ακόμα υγρό, εφαρμόζουν ένα γενναιόδωρο ποσό μους όγκου ή τζελ στα μαλλιά σας. Αφού εξαπλώθηκε ομοιόμορφα, τραγανίζω hair σας χρησιμοποιώντας το χέρι σας. Κρατήστε το στη θέση του για μερικά δευτερόλεπτα. Μετά από την απελευθέρωσή σας αυτό, ψεκάζονται με συμμετοχή σπρέι μαλλιών για να διατηρήσετε τη φόρμα σας και να δώσετε κάποια επιπλέον αναπήδηση.
Έτσι το μόνο που όμορφη ίσια μαλλιά κυρίες, εάν είστε συγκεχυμένοι για το πώς να κάνει τα μαλλιά σου σγουρά, θα ήθελα να προτείνουμε να πάτε για οποιαδήποτε από τις παραπάνω επιλογές. Αν έχετε χρόνο στα χέρια σας, επιλέξτε κάποια από τις φυσικές μεθόδους. Από την άλλη μεριά, αν είναι μια τελευταίας στιγμής ημερομηνία δείπνο και τριάντα λεπτά είναι το μόνο που έχετε, θα μπορούσαν να επιλέξουν τα καλύτερα προϊόντα μαλλιών για σγουρά δηλαδή μαλλιά, scrunching gel ή το σίδερο για μπούκλες ως τακτοποιημένο έτοιμη λύση.