Πώς να οικοδομήσουμε μια Πόλο Σπιτάκι

Pole ρίξει κατασκευή είναι μία από τις πιο απλό διαθέσιμες επιλογές, αν ψάχνετε να εκπληρώσει το χώρο αποθήκευσής σας. Είναι επίσης μια από τις πιο οικονομικές πράγμα, αν το συγκρίνουμε με τα μεγάλα υποστέγων που απαιτούν πολύ χώρο καθώς και περισσότερες δαπάνες. Το μόνο που ένας πρόσωπο χρειάζεται είναι βασικές γνώσεις και πολύ λίγα εργαλεία για να χτίσει έναν πόλο υπόστεγο μόνος του. Αυτό περιλαμβάνει μόνο ξυλεία, υλικό στεγών, τα νύχια και σκυρόδεμα. Πόλο υπόστεγα είναι πολύ εύκολο να οικοδομήσουμε απαιτεί μόνο βασικές δεξιότητες ξυλουργικής. Το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεστε είναι να έχετε ένα τέλειο πόλο υπόστεγο σχέδιο.
Pole Υπόστεγα
Πόλος υπόστεγο δεν απαιτεί την παραδοσιακή βάση που συνήθως απαιτούνται για τα κτίρια. Μπορεί κανείς να προετοιμάσει τη βάση του, μετά την οικοδόμηση της πραγματικής πόλο ρίξει. Αυτό κάνει το πόλο υπόστεγα πιο εύκολο να οικοδομήσουμε. Υπάρχουν δύο δημοφιλείς τύπους στέγης, όταν πρόκειται για την pole υπόστεγα και ότι οι «οροφή οπίσθιο σκέλος ίππου» (και οι δύο πλευρές του υπόστεγο που περιέχει πρόσθετα επίπεδο τμήμα σε κάθε πλευρά) και «δίρριχτη στέγη» του (στέγη με δύο επίπεδες ενότητες ορίζεται σε γωνίες , προς το άλλο).
Pole Υπόστεγο Σχέδιο
Ένα καλά που το σχέδιο και την άψογη εκτέλεσή του είναι πάντα σημαντική σε οποιοδήποτε στάδιο της ANS ζωή τόσο είναι για έναν πόλο υπόστεγο. Ως εκ τούτου, πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να έχετε μία καλοσχεδιασμένη σχέδιο για το πού θέλετε να χτίσετε τον πόλο υπόστεγο, το μέγεθος και το ακριβές απαιτούμενες διαστάσεις του πόλο ρίξει. ? Χρειάζεται μια λίστα με τα υλικά που απαιτούνται για τη δημιουργία του πόλου υπόστεγο. Με αυτό τον τρόπο θα είναι εύκολο για εσάς να έχετε μια ακριβή εκτίμηση για όλα τα απαραίτητα υλικά χωρίς να ξεχνάμε μερικές σημαντικές τιμές. ? Επιλογή ιδανική τοποθεσία για την pole υπόστεγο είναι τόσο σημαντική όσο και τον σχεδιασμό για αυτό. ? Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ελέγχει με τις τοπικές αρχές, εάν είναι νόμιμο να οικοδομήσουμε ένα αποχωρητήριο και αν δεν είναι, τότε λαμβάνει την άδεια γίνεται ένα σημαντικό έργο. Δεν είναι όλοι, αλλά σε ορισμένους τομείς την άδεια της τοπικής αρχής είναι υποχρεωτική. ? Πώς να οικοδομήσουμε μια Πόλο Σπιτάκι
Σκάψτε τις τρύπες στο έδαφος, περίπου ακριβώς κάτω από τον παγετό επίπεδο χρησιμοποιώντας ένα χέρι που πραγματοποιήθηκε μετά digger τρύπα. Είναι πολύ σημαντικό για τον τρύπες να είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό μέγεθος των θέσεων. ? Κάντε μια 1 - 1 ½ ίντσα του αμμοχάλικου βάσης στις τρύπες και στη συνέχεια ορίστε τις θέσεις, αυτό πρέπει να κάνετε για να διευκολυνθεί η αποστράγγιση. ? Συμπλήρωση πρόσθετους συγκεκριμένους απαιτείται να κρατήσει το post μακρυά από έκθεση στις υγρασία και κατάψυξης αν ζείτε στην εξαιρετικά κρύου καιρού. ? Παροχή υποστήριξης προς τους πόλους με τη βοήθεια των αποβλήτων 2 x 4 αντικείμενα ξύλο, μέχρι το σκυρόδεμα ξεραίνει μακριά. ? Επιλέξτε το σχέδιο στεγών δένω σύμφωνα με το μέγεθος και την άνοδο του πόλο υπόστεγό σας. Συνδέστε το υλικό κατασκευής σκεπής που θέλετε, χρησιμοποιώντας τα καρφιά στέγης, χωρίς να λησμονούμε να επικαλύπτουν τους τομείς. ? Τώρα απλά να προσθέσω ένα ανώτατο όριο κορυφογραμμή στην κορυφή της οροφής και πόλο υπόστεγό σας είναι έτοιμο για χρήση! Μπορείτε κρατήσει το φυσικό πάτωμα βρωμιά που είναι μια δάπεδο με των αλεσμένων πέτρες. Κάποιος μπορεί να προσθέσει το δάπεδο, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό. Πόλος υπόστεγα πρέπει να οικοδομηθεί σε μια θέση που είναι κοντά στο σπίτι ή στον τόπο όπου ο αποθήκευση απαιτείται. Διαφορετικά, θα αποδειχθεί ότι είναι χαμένη υπόθεση.