Πώς να κάνει περσίδες Ρωμαϊκή

Roman τυφλοί είναι ένας πολύ καλός τρόπος styling τα παράθυρά σας. Κάνοντας περσίδες λατινικούς στο σπίτι είναι ένας φθηνός τρόπος για να ενισχυθεί το βλέμμα των δωματίων σας και έναν τρόπο της εσωτερικής διακόσμησης. Η επόμενη ερώτηση στο μυαλό σας, σίγουρα θα είναι, πώς να κάνει περσίδες λατινικούς; Τα ρωμαϊκά blinds εύκολα να γίνει στο σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται παρακάτω και το κύριο πλεονέκτημα των blinds ρωμαϊκής είναι ότι μπορούν να γίνουν από οποιοδήποτε ύφασμα. Το βάρος του υφάσματος δεν περιορίζει την επιλογή του υφάσματος χρησιμοποιούνται για να κάνουν περσίδες λατινικούς. Ας συζητήσουμε πώς να κάνει περσίδες λατινικούς.
Ρωμαϊκή τυφλοί μπορούν επίσης να γίνουν από τα παλαιά στόρια μίνι σπίτι σας. Κάνοντας τη περσίδες ρωμαϊκή αυτόν τον τρόπο είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους και να θεμελιώσει την όμορφη και σαγηνευτική κοιτάξετε δωμάτιό σας. Ένα ύφασμα με ποικίλες μορφές μπορεί να προσθέσει στην ομορφιά του σαλονιού σας.
Πώς να κάνει Ρωμαϊκή περσίδες - Υλικό? Υφάσματα? Scissors? Μεζούρα? Κόλλα υφάσματος? Πώς να κάνει τα ρωμαϊκά περσίδες - Οδηγίες
Πώς να κάνει Ρωμαϊκή περσίδες - Βήμα 1? Το κύριο βήμα που απαιτείται όταν πρέπει να κάνετε τα blinds λατινικούς είναι η μέτρηση των διαστάσεων παράθυρο. Ο αριθμός των τυφλών που θέλετε να προσθέσετε εξαρτάται από το μήκος του παραθύρου σας. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας σχετικά με τον αριθμό τυφλών που πρέπει να χρησιμοποιούνται, ενώ κάνει τα blinds λατινικούς. Μεταβάλλοντας την απόσταση μεταξύ των τυφλών που μπορείτε να δώσετε λατινικούς περσίδες ένα διαφορετικό βλέμμα.
Πώς να κάνει Ρωμαϊκή περσίδες - Βήμα 2? Οι τυφλοί mini πρέπει να αποσυρθεί από το παράθυρο "και έθεσε στο πάτωμα. Οι οριζόντιες σειρές που κρατούν τις περσίδες στη θέση του θα πρέπει να κοπεί. Όταν κόβετε τις οριζόντιες σειρές, βεβαιωθείτε ότι δεν κοπεί ή ζημία η κατακόρυφη σειρές (κορδόνια ανελκυστήρα).
How να κάνει Ρωμαϊκή περσίδες - Βήμα 3? Η ανεπιθύμητη blinds θα πρέπει τώρα να ληφθούν από την κατακόρυφη χορδές. Ο αριθμός τυφλών εξαρτάται από την απόσταση που θέλετε να έχετε ανάμεσα σε δύο τυφλούς.
Πώς να κάνει Ρωμαϊκή περσίδες - Βήμα 4? Στη συνέχεια, το ύφασμα πρέπει να μειωθεί σύμφωνα με τις διαστάσεις των blinds. Επιπλέον, εξασφαλίζουν ότι το ύφασμα που χρησιμοποιείτε δεν είναι ζαρωμένο και κόψτε το ύφασμα εξέταση της hems στις πλευρές των blinds.
Πώς να κάνει Ρωμαϊκή περσίδες - Βήμα 5? Το ύφασμα πρέπει να επισυνάπτεται χρησιμοποιώντας την κόλλα υφάσματος για να τους κορυφαίους τυφλό του μίνι τυφλοί. Η κάθετη καλώδια που ελέγχουν τις περσίδες λατινικούς δεν πρέπει να κολληθεί στο ύφασμα. Το ύφασμα πρέπει να επισυνάπτεται στην μπροστινή πλευρά των blinds και στη συνέχεια διπλώνεται και στερεώνεται σε την πίσω πλευρά των blinds.
Πώς να κάνει Ρωμαϊκή περσίδες - Βήμα 6? Κάθε τυφλούς θα πρέπει τότε να καλύπτονται με το ύφασμα και το τμήμα υφάσματος που είναι αριστερά για στριφώματα, πρέπει να διπλώνονται και κολλημένα στις πλευρές των blinds. Στο κάτω άκρο, μια ισχυρή γραμμή βάσης πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη στήριξη του υφάσματος. Αυτό ολοκληρώνει την διαδικασία της λήψης όμορφη και μαγευτική περσίδες λατινικούς.
Το χρώμα του υφάσματος πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με την εσωτερική διακόσμηση και πρέπει να συμπληρώνει σε όλον τον τρόπο διακόσμηση του σπιτιού σας. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για να κάνουν blinds λατινικούς είναι υφασμένα ξύλο, μετάξι, κάνναβη, το βαμβάκι και το λινό. Μαζί με το χρώμα και την υφή του ιστού, την ανθεκτικότητα του υφάσματος είναι μια σημαντική εκτίμηση. Ανθεκτικότητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας γιατί τα blinds λατινικούς εκτίθεται στον ήλιο, βροχές και σκόνη. Ο Ρωμαίος blinds αναχαιτίσει αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη θερμότητα και ηλιακό φως και βοηθήστε να κάνουμε το χώρο ζεστό και άνετο. Ένα κιόσκι μπορεί επίσης να έχουν παντζούρια λατινικούς ώστε να καταστεί πιο άνετη και να παρέχουν σκιά σε έντονο ηλιακό φως. Αυτή είναι η διαδικασία για το πώς να κάνει στόρια να δώσει μια χαλαρωτική επίδραση στο δωμάτιό σας.