Embroidered υφασματεμποριών Fabric

Πτυχώσεις αναφέρεται σε διακοσμητικά ένδυσης, γενικά οποία κρεμά χαλαρά, για κουρτίνες παράδειγμα. Υφασματεμπορία υπήρξε μια σημαντική πτυχή εγχώριου ντεκόρ δεδομένου ηλικίες. Κλωστοϋφαντουργία έχουν χρησιμοποιηθεί από τους άνδρες όλων των βασιλιά και τα άλογά του και εγώ! Η βικτοριανή εποχή εβλέίδε βαριές έργο υφασματεμπορία. Είχαν πλείστον πολυστρωματικός drapes να δημιουργήσετε ένα βασιλική επίδραση. Με χρόνους τούτοις, η κροσσώδης drapes γίνει πιο απλό και απλό. Παρόλα αυτά, κεντημένη πτυχώσεις υφασμάτων για κουρτίνες σας είναι ακόμα στη μόδα.
Κεντημένα υφασματεμποριών Fabric? Πάλι, κεντημένες υφασματεμπορία επέφερε διακόσμηση. εργασία χέρι φέρνει ένα εξατομικευμένο αίσθηση του υφάσματος και αυξάνει είναι αξία. Τα υλικά αυτά μπορούν να είναι ακριβές, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Η αγορά των πτυχώσεων υφασμάτων σας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων, μορφές, σχέδια και τα σχέδια για να επιλέξουν από.
Χρυσοκέντητο και μεταξωτό Είδη ύφασμα? Μετάξι, η αρχαία κινεζική ύφασμα έχει μια ιστορία της δικής του. Imperial μετάξι, επιφυλασσόμενα μόνο για τους βασιλείς και βασίλισσα της Κίνας έγινε δημοφιλής λόγω υφή και δύναμή της. Δρόμος μεταξιού έδωσε ώθηση στην εμπόριο του μεταξιού μεταξύ Ασίας, Αφρικής και Ευρώπης. Έκτοτε, μετάξι έχει χρησιμοποιηθεί εκτεταμένα υπό μορφή πτυχώσεις, καθώς. Silk κουρτίνες φέρει έξω τη μειλιχιότητα σε ένα δωμάτιο. Ειδικά, τις γήινες χρώματα όπως μπεζ και σκιές καφετιού κοιτάξουμε προσγειώνει αλλά κομψό. Να μιλήσουμε για embroidered υφασματεμπορία μετάξι, πάνελ σας αξίζουν το!
Embroidered ύφασμα? Ντύσιμο λογική σας λέει πολλά για σένα. Κέντημα κοιτάζει πλούσια εάν είναι απαλά γίνει. Την περίπλοκη μοτίβα συνταχθέντος των κεντημάτων δείχνουν την χρόνο και προσπάθεια τεθούν σε καθιστώντας. Κέντημα είναι ένα χαρακτηριστικό της ινδικής ένδυσης. Ειδικά τα kurtas και η sarees απετέλεσαν εικονίδια κεντημένων υφάσματος κλωστοϋφαντουργίας στη Ινδία.
Embroidered ταπετσαρίας? Ταπετσαρίες καθορίζει το σπίτι σας. Καταστήστε πολύχρωμο, ενδιαφέρουσα, βαρετό ή ζωντανή, είναι επιλογή σας. Αλλά εφαρμογή του εν λόγω επιλογή πρέπει ταιριάζουν ταπετσαρία. Βαμβάκι, μετάξι ή συνθετικό embroidered ταπετσαρία είναι διαθέσιμη σε κάθε υλικό. Βοημίας, ινδική και την περσική ταπετσαρία είναι μοναδικό στο είδος του και ότι θα όφειλε να είσαι αληθινός γνώστης της χειροτεχνίας.
Sheer υφασματεμποριών Fabric? Sheer υφασματεμπορία έχει, με χρόνο, αντικατέστησε το κουρτίνα δαντέλα, που θα επέτρεπε ένα wee λίγη ήλιο να έρθει μέσα Η ημιδιαφανής ύφασμα επιτρέπει λίγη ήλιου, κρατώντας η περιοχή σε ακριβώς περί τη θερμοκρασία θα θέλατε . Στη μόδα, σιμότητα ύφασμα υφασματεμπορία κοιτάζει λεπτή αλλά είναι εξίσου ισχυρή. Floral μοτίβα είναι διάσημα σε αυτά σιμότητα ύφασμα, αλλά αφηρημένα σχέδια είναι μαζεύοντας υπερβολικά.
Μην συγχέετε κεντημένα υφάσματα ύφασμα με μόλις ταπετσαρία. Ταπετσαρίας είναι ό, τι κουρτίνες, καλύμματα καναπέ, σερβίτσια και τραπεζαρία φύλλα είναι κατασκευασμένα από. Από την άλλη πλευρά, οι πτυχώσεις είναι που κάνει την ταπετσαρία. Κεντημένα παραπετάσματα που είναι ακριβά, δεδομένου ότι παραδοσιακά είναι χειροποίητα. Σήμερα, ακόμη μηχανή έκανε υφασματεμπορία είναι διαθέσιμο, το χειροποίητα κάποιος είναι ακόμα τα πιο περιζήτητα. Διαφύλαξη κεντημένα υφασματεμπορία σας απαιτεί υψηλής συντήρηση και ύψιστης φροντίδα. Καθαρισμός ταπετσαριών είναι ένα πράγμα αλλά χειρισμό το πολύτιμο drapes με προσοχή θα προχωρήσει αρκετά τρόπος cherishing τους!