RV Awning Οδηγίες Επισκευή - Πώς να Επισκευή RV Awning

Πολλοί όχημα αναψυχής (RV) ιδιοκτήτες αναζητούν την άνεση, ενώ ταξιδεύετε. Μια τέντα RV είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για την εξασφάλιση σκιά και προστασία από τη βροχή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. τέντες RV είναι εύκολο στην εγκατάσταση και μπορεί να επεκταθεί ή να συμπτυχθεί σύμφωνα με ατομικές απαιτήσεις. Καθώς η ταξιδιώτης ξοδεύει χρόνο κινείται επί οδού, awning μπορούν να πάρουν κατεστραμμένο αρκετά εύκολα. Παρά το γεγονός ότι, τέντες είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό, μια περιστασιακή δάκρυ, ή βλάβης του πηγές μπορούν να εμφανιστούν. Να κάνει το RV τέντα επισκευής για τη δική σας είναι αρκετά εύκολη. Ας δούμε μερικές οδηγίες RV τέντα επισκευής, θα σας βοηθήσει να ηρεμήσει κατεστραμμένο όχημα αναψυχής τέντα προβλήματα.
Πώς να επισκευάσει RV Awning
Torn RV Τέντες? Μικρά δάκρυα και τρύπες μπορεί να επιδιορθωθεί εύκολα, χρησιμοποιώντας σαφείς RV τέντας ταινία επισκευής. Καθαρίστε την περιοχή γύρω από το δάκρυ εντελώς, από από πάνω καθώς και από το εσωτερικό. Βεβαιωθείτε, ότι είναι στεγνό. Επίπεδο, η τέντα πάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια και το κομμάτι των δύο σχισμένες άκρες μαζί, χρησιμοποιώντας τη διαφανή ταινία. Επικολλήστε ένα άλλο, αν αισθάνεστε κάποιος δεν θα είναι αρκετή.
Αντικαταστήστε την RV Τέντες? Για τέντες που έχουν πάρα πολλές τρύπες ή είναι διχασμένη άσχημα, η αντικατάσταση είναι η μόνη λύση. Αφήστε το τέντα όπλα, με το τράβηγμα της επίπεδο έκδοσης. Τραβήξτε το κατεστραμμένο ιστό τέντα πλήρως, με την χαλάρωση του από τον κύλινδρο. Σταθερά πατάξει τη συνέλευση πλάκα προσάρτησης με κυλίνδρους, και να αφαιρέσετε τα δύο παξιμάδια καθυστέρηση που αποδίδουν η συνέλευση βραχίονα στην πλάκα προσάρτησης κυλίνδρου.
Προσεκτικά ξεμανδαλώνω ολόκληρο RV τέντα συναρμολόγησης και εγκατάστασης του RV αντικατάσταση τέντα με την τοποθέτηση του κυλίνδρου στο καλύμματα άξονα. Προσέξτε να μην προκαλέσετε ζημιά στο ύφασμα, ενώ γλιστρώντας μέσα από την τέντα σωλήνα, το αρχείο κάτω όλα τα αιχμηρά άκρα του σωλήνα. Roll την τέντα ύφασμα εντελώς πέρα ​​από την κορυφή του κυλίνδρου προς το έδαφος. Βεβαιωθείτε ότι το ύφασμα είναι στη θέση, και είναι κεντροθετημένος στο σωληνάριο και πιέτα καλώδιο άκρα στο σωλήνα. Βιδώστε τις βίδες υστέρηση σφιχτά.
Συντήρηση Συμβουλές για Τέντες RV
Για να αποφευχθεί ωίδιο και τη φόρμα από το να κάθονται για το ύφασμα και το υλικό, κάτω μία άκρη της τέντας να επιτρέψει νερό να τρέξει μακριά. Εάν η τέντα RV δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί, είναι καλύτερο να το roll και φυλάξτε το μακριά. Καθαρίσετε όλα τα συντρίμμια και στεγνώσει τελείως, πριν από την αποθήκευση. Για την προστασία του awning, εφαρμόστε ένα ελαφρύ παλτό ενός ταχθείσας χημική επεξεργασία. Αυτό δεν θα επιτρέψει οι κηλίδες οποιασδήποτε ακαθάριστων υγρασίας από αναπτυσσόμενες.
Το υλικό μετάλλων του τέντες θα πρέπει να καθαρίζονται και να λιπαίνονται τακτικά, δεδομένου ότι δεν θα αφήσει σκουριά που ορίζεται στο καθώς δεν στρόφαλοι θα αναπτυχθούν σε αυτές. Πριν από την αναχώρηση σε ένα ταξίδι στρατοπέδευσης ή οποιαδήποτε άλλη εκδρομή, ελέγξτε τις βίδες υστέρηση, μετατρέποντάς τες πάνω από μία φορά για να βεβαιωθείτε ότι είναι καλά δεμένο. Ελέγξτε την τέντα σιδηροδρομικών να δούμε, αν η τοποθετημένη τέντα είναι ασφαλές να το ψυχαγωγικό μέσο. Τακτική επιθεώρηση των οπών βραχίονας περιστροφής για τη διευρυμένη τρύπες ή σπασμένα πριτσίνια, και αντικαταστήστε το βραχίονα, αν χρειαστεί.
Τ.μ τέντα διατηρούνται σε καλή κατάσταση με τακτική συντήρηση θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής της τέντας, και σας εξοικονομήσει πολλά ταξίδια σε μια επισκευή και εγκατάσταση αντικατάσταση. Με εύκολη RV awning οδηγίες επισκευής στη χέρι, κάποιος θα ποτέ κολληθείτε έξω στο δρόμο, με χαλασμένο τέντα. Εάν είστε? Τώρα, ξέρετε τρόπο επιδιόρθωσης τέντα RV!