Air Conditioner Συμβουλές συντήρησης

Σήμερα, η χρήση κλιματιστικών βρίσκεται σε άνοδο, όπως η θερμοκρασία είναι διογκούμενων ημέρα μετά μέρα. Άνθρωποι τους χρησιμοποιούν στην πληρέστερη όταν χρειάζεται, αλλά μην πάρετε σωστή φροντίδα του σε off εποχές. Εάν θέλετε κλιματιστικό σας να είναι σε εργασίας κράτος και έχουν ένα ανθεκτικό ζωή, χρειάζεστε να λάβει κάποια προφυλάξεις σχετικά συντήρησή του. Εάν δεν συντηρούνται σωστά, μπορεί να γίνει εν υπνώσει, και αυτό μπορεί να σας κάνει να περάσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό σε επισκευές. Air συντήρηση conditioner είναι ένας εύκολος στόχος για την εκτέλεση, αλλά και σημαντική. Δεν θα αυξήσει μόνο την επαγγελματική ζωή του Δ.Σ., αλλά θα διατηρήσουν μια λαβή σε λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειάς σας.
Πριν μετά από οποιαδήποτε συμβουλές συντήρηση air condition, διαβάστε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Το εγχειρίδιο προϊόν περιέχει αναγκαίες πληροφορίες συντήρησης παρέχονται από τον κατασκευαστή που θα σας επιτρέψει να καταλάβετε για τα σημαντικά τμήματα και συστατικών του κλιματιστικού. Αφού είναι καλά ενημερωμένο για όλα τα συστατικά, τη συντήρηση είναι απλώς το επόμενο βήμα μπροστά.
Φίλτρο αέρα αντικατάσταση και θερμοκρασίας θερμοστάτη του
Το κάνετε ένα σημείο για να αντικαταστήσει το φίλτρο αέρα σύμφωνα με τις συστάσεις που δίνει ο κατασκευαστής στο εγχειρίδιο του προϊόντος. Όσο πιο ανέξοδο το φίλτρο, όσο συχνότερα θα χρειαστείτε να το αντικαταστήσετε. Υπάρχουν μερικά φίλτρα οποίες υποτίθεται να καθαρίζονται μια στο μήνα ή ένα τέταρτο. Τη διατήρηση του επιπέδου του θερμοστάτη είναι σε σταθερή θερμοκρασία, ανεξάρτητα από το ότι είσαι στο σπίτι ή μη. Αν η θερμοκρασία είναι η ίδια συνεχώς, το κλιματιστικό πρέπει να εργαστούμε λιγότερο να παρέχει ψύξη. Υπάρχει μια κοινή παρερμηνεία μεταξύ μερικών ανθρώπους ότι θερμοκρασία ο θερμοστάτης να αυξάνει φεύγοντας το σπίτι. Εάν αυτό γίνει, οι AC θα έπρεπε να καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια για να δροσίσει ένα δωμάτιο.
Ψύξη Ρόλοι και τα ανοίγματα εξαερισμού
Βεβαιωθείτε ότι το ψυκτικό πηνία καθαρίζονται και να ελέγχονται μια φορά σε ένα χρόνο. Μπορούν να καθαριστούν βάζοντας νερό χρήση τους πίεση. Αλλά σιγουρευτείτε εξασφαλίζουν ότι η συσκευή είναι απενεργοποιημένη κάνοντας έτσι. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι κάποιο είδος απορροφητικών προστασίας είναι παρούσα στο πλαίσιο του αέρα επιστροφής εξαερισμού. If κλιματιστικά δεν είναι σε καλά διατηρούνται κράτος, το νερό μπορεί να βγει από αυτά τα ανοίγματα εξαερισμού.
Συμπιεστής
Το στοιχείο που συμπιεστή πρέπει επίσης να φυλάσσονται μακριά από σκόνη και βρωμιά. Ίσως χρησιμοποιούν μια μάνικα νερού για πάρει απαλλαγούμε της σκόνης. Με αυτόν έτσι, ενεργοποιείτε τη ροή αέρα να εργαστούν πιο ταχέως όλη την πτερυγίων ψύξης του συνιστώσα. Όταν το AC δεν είναι απαραίτητη, καθώς κατά τη χειμερινή περίοδο, καλύπτουν απλώς το συμπιεστή με ένα πανί που θα αποτρέψουν τη σκόνη από τη συσσώρευση. Μπορείτε ακόμη ανάγκη να εξεταστεί αν οι συνδέσεις του σωλήνα οι διαρροές και το συμπύκνωμα σωλήνα μπορεί να στραγγίζει ελεύθερα.
Ελέγξτε αν οι ομάδες κλιματιστικό βιδωθεί σφιχτά. Αν δεν είναι, απλά σφίξτε τις βίδες. Σε περίπτωση της ACS παράθυρο, συνιστάται να τα καταργήσετε όταν δεν είναι χρειάζονται για μήνες. Παράθυρο προσχωρούσες υποτίθεται τοποθετείται σε παράθυρα πoυ είναι λιγότερo εκτεθειμένα σε άμεσο ηλιακό φως. Αυτά που τοποθετούνται σε σκιά χρειάζονται λιγότερη εξουσία να λειτουργεί αποτελεσματικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φυτά ή θάμνους για να σκιάσετε το εναλλασσόμενο ρεύμα, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν εμποδίζουν την ροή του αέρα.
Μαζί με όλες αυτές τις συμβουλές συντήρησης κλιματιστικό, πρέπει επίσης να πάρετε την κλιματιστικό ελέγχονται και να εξετάζονται από μια επαγγελματική τεχνικός από καιρού εις καιρόν. Διατήρηση καλά απλά θα οδηγήσει σε λιγότερες δαπάνες επισκευής και λογικές λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.