Τρόπος Επιδιόρθωση Βρύση Ντους

θεία μου, λίγες ημέρες πλάτη ήταν μένα εχθρική συμπεριφορά με την θέμα του πώς βρύση ντους της ήταν διαρροή. Ως γονείς μου και σύζυγός της δεν ήταν στο σπίτι, ήταν εγώ ποιος είχε φέρει με τη μωρολογία της. Έτσι Της είπα να ηρεμήσω, χαλαρώσετε και ζήτησε έναν υδραυλικό. Ήταν σχεδόν ένα ζήτημα για το υδραυλικός που είχε κάνει αυτή τη δουλειά για πολλά χρόνια μαζί. Ήξερα ότι δεν θα έχει να εποπτεύουν ή να χώνει τη μύτη μου εκεί μέσα, αλλά ακόμα Παρατήρησα τι κάνει αυτός. Το έκανα αυτό διότι, στην περίπτωση που συμβεί και πάλι και κανένας δεν ήταν διαθέσιμο, θα μπορούσα να το κάνω. Επιτρέψτε μου λοιπόν να μοιράζονται το Διαφωτισμό πήρα για το πώς να καθορίσει ένα βρύση ντους.
Να καθορίζουν ή μην διορθώσω; Λοιπόν, αστεία πέρα, να καθορίσει μια στρόφιγγα ντους δεν είναι μια μεγάλη υπόθεση, στην πραγματικότητα. Απλά πρέπει να έχουμε ένα μηχανικό κλίση του νου και κάποια γνώση των εργαλείων. Αν γνωρίζετε υδραυλικών ή πώς να επισκευάσει ένα βρύση ντους, δεν θα χρειαστεί να εξαρτώνται οποιονδήποτε άλλο και θα σας δώσει επίσης ικανοποίηση της έχοντας κάνει κάτι μόνος σας. Έτσι είναι εδώ όλα σχετικά επισκευή μιας βρύση ντους.
Πώς να καθορίσει ένα Leaky Βρύση ντους; ? Το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να κόψετε ή να κλείσει η παροχή νερού για ντους. ? Ελέγξτε αν υπάρχει ένα ξεχωριστό cut-off βαλβίδα για τη συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο, αν δεν υπάρχει, τότε θα πρέπει να διακόπτουν την παροχή νερού για το σπίτι στο σύνολό τους για κάποιο χρονικό διάστημα. ? Τώρα αφήνουν ανοικτό το στρόφιγγες, επιτρέποντας το νερό να επιμελώς αποστράγγισης από τους σωλήνες. Αυτό είναι σημαντικό την παρεμπόδισιν της πιτσίλισμα ή χύσης έξω από νερού κατά την επισκευή. ? Θα υπήρχε μια βίδα στο στρόφιγγα λαβή. Φέρεται και τη χρήση ένα κατσαβίδι με επίπεδη κεφαλή για να το εξετάζω μακριά. ? Αφαιρέστε τη βρύση λαβή, ξεβιδώνοντας τη βίδα και να άρουν την βρύση λαβή, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κατσαβίδι. Τώρα, οι περισσότερες από τις διαρροές που προκαλούνται από κατεστραμμένα και φθαρμένα ροδέλες. ? Εάν διαπιστώνετε ότι τη ροδέλα είναι ο ένοχος, τότε δεν είναι μείζον πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι η αντικατάσταση του κατεστραμμένου ροδέλες με καινούργιες. ? Αν διαπιστώσετε ότι τη ροδέλα δεν είναι ο ένοχος, δείτε εάν ο βρύση μέρος πρέπει να σταθερά σταθερό ή σφιγμένες. Ρυθμιζόμενο κλειδί θα είναι το καλύτερο στοίχημα για τον σφίξετε. ? Επαναφορά Τώρα, η ύδρευση, και διασταυρώνει εάν υπάρχει οποιαδήποτε διαρροή. Αν αυτό δεν συμβαίνει, να δούμε αν το μέγεθος πλυντήριο είναι σωστή ή μάλλον θα πρέπει να σφίξετε τη βρύση λίγο περισσότερο. ? Εάν διαπιστωθεί ότι το βρύση είναι σπασμένο, εντελώς διαλύσει τη βρύση ντους ακολουθώντας τα αρχικά βήματα για την άρση των βρύση ντους. Συγκεντρώστε τα μέρη και να αγοράσετε αντικαταστάσεις από το κατάστημα ειδών υγιεινής από τη λήψη των αρχικών σκελών μαζί σας, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε τις σωστές αντικαταστάσεις. ? Αφού πάρετε τις αντικαταστάσεις, καθορίζει τη νέα στρόφιγγα. Απλά ακολουθήστε τις σύνθημα τις τρύπες και ρωγμές, όταν το προγενέστερο ένας ήταν καθοριστεί. ? Τις τρύπες των βιδών είναι ήδη εκεί, και γι 'αυτό θα είναι τόσο απλό όσο άρση κάθε είδους και για τον καθορισμό στη σωστή φέρνουν σταθερά. ? Και πάλι, έχουν τη λαβή αντικατασταθούν, καθώς και την επανάληψη της παροχής ύδατος, να δούμε αν η διαρροή έχει σταματήσει. ? Ήταν πολύ εύκολο, έτσι δεν είναι; Εννοώ, δεν έχετε να είναι ένα καυτό υδραυλικός πυροβολισμό να κάνουμε αυτό το πράγμα; Σωστά. Αυτό ήταν όλο για το πώς να καθορίσει μια διαρροή βρύση ντουζιέρα και θα έλεγα ότι ήταν αρκετά τακτοποιημένοι, δεν ήταν αυτό!
Δεν χρειάστηκε καν πολύ χρόνο. Έτσι, είμαι βέβαιος, ξέρεις πώς να καθορίσει ένα βρύση ντους και εάν επόμενη φορά υπάρχει οποιαδήποτε δυσλειτουργεί βρύση στο σπίτι, θα ήσαστε έτοιμος για την πρόκληση. Και αυτό, οπλισμένοι με screwdrivers σας, σωλήνες κλειδί, et all!