Προστασίας ολοκλήρου Surge Σπίτι

Προστασίας ολοκλήρου κύμα το σπίτι είναι που απαιτούνται για την προστασία των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, από την εξουσία surges που θα μπορούσε να καταστρέψει τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα τους. Καθίσταται εξαιρετικά απαραίτητη για την εγκατάσταση whole προστάτες κύμα το σπίτι, λόγω του συνεχώς αυξανόμενου προσθήκη των ηλεκτρικών συσκευών στα σπίτια και το πολύ υψηλό κόστος της αντικατάστασης και επισκευής. Ένα κύμα ενέργειας είναι μια ξαφνική και δραματική αύξηση της ηλεκτρικής ενέργειας που τροφοδοτείται. Ηλεκτρικά τόξα και τα αδέσποτα ηλεκτρονικά έξοδα είναι δυνατόν βλάβη τα διάφορα ευαίσθητα ηλεκτρονικά μέρη της συσκευής, και είναι επίσης σε θέση να καταστρέψει τη συσκευή εντελώς. Αν η υπέρταση ρεύματος είναι πολύ υψηλής έντασης, θα μπορούσαν επίσης να προκαλέσει μια πυρκαγιά, που μπορεί να καταστρέψει όλο το σπίτι.
Μια κοινή παρερμηνεία ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού, είναι ότι οι συσκευές τους προστατεύονται από τα κύματα δύναμης μόλις συνδεθούν σε ένα κύμα λωρίδα προστασίας ισχύος, επίσης γνωστή ως η λωρίδα οκτώ ρευματοδότηση από την έξοδο. Ωστόσο, αυτό ενδέχεται να μην ισχύει όσον αδέσποτα ηλεκτρικά φορτία να εισάγετε το σπίτι, μέσω τηλεφώνου και καλώδιο γραμμών, καθώς και. Πολλές φορές, τις λωρίδες προστασία δύναμη κύμα λειτουργούν περισσότερο ως τα καλώδια επέκτασης, παρά ως προστασία από υπέρταση, καθώς προσφέρουν τροφοδοσία αλλά δεν προσφέρουν προστασία από υπερτάσεις.
Είδη υπερτάσεις? Κύματα δύναμης είναι δύο ειδών - αστραπή που δημιουργούνται ηλεκτρικά τόξα και τα κύματα δύναμης που παράγεται από μικρές διακυμάνσεις στην παροχή ρεύματος. Τα ανήλικα διακυμάνσεις της ισχύος δημιουργούνται λόγω της ταχείας απενεργοποίηση ή σε υψηλής ενέργειας που καταναλώνουν συσκευές, ή λόγω κλαδί που πάνω από ένα ηλεκτρικό ή τηλεφωνική γραμμή. Τόσο το είδος της εξουσίας surges μπορεί να προκαλέσει πολλές ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι.
Ολόκληρο το Σώμα Surge Προστασία? Ο καλύτερος τρόπος για την προστασία των ηλεκτρονικών συσκευών στο σπίτι, είναι να εγκαταστήσετε σύνολο κύμα προστάτη σπίτι. Μέσα προστασίας ολοκλήρου κύμα σπίτι είναι προτιμάται από την χρήση ενός κύματος λωρίδα της προστασίας ισχύος, δεδομένου ότι προστατεύει το ολόκληρο σπίτι και δεν είναι μόνο οι συσκευές που πρέπει να έχει συνδεθεί στη Λωρίδα προστασία από υπερτάσεις. Whole προστασία από υπέρταση σπίτι είναι συσκευές που απορροφούν τάση ακίδα, της Επιτροπής ότι υπερβαίνει ένα ορισμένο επίπεδο όσο και εκείνων που μπορούν να βλάψουν ηλεκτρονικές συσκευές. Είναι επίσης γνωστοί ως σύνολο αντιστάσεις στα κύματα το σπίτι τάσης. Η ενέργεια που απορροφάται από την αιχμές τάσης στέλνεται προς διάφορες κατευθύνσεις, από υπόγειους σύρματα.
Whole προστασία από υπέρταση σπίτι δύναμης είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια. Μερικά από αυτά είναι επανατοποθετούνται ως διατάξεις πλαίσιο διακόπτη κυκλώματος ή είναι χτισμένο σε μια διακόπτες, ολόκληρα μερικά είναι εγκατεστημένα σύμφωνα με ένα ηλεκτρικό μετρητή. Μερικά ολόκληρα μοντέλα προστάτη σπίτι κύμα επίσης να παρέχει προστασία για τηλέφωνο, modem και τις γραμμές καλωδιακής τηλεόρασης. Οι παράγοντες που να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή σύνολό κύμα προστάτη το σπίτι για το σπίτι σας είναι οι προδιαγραφές απόδοσης της, όπως και μέγιστη αύξηση του ρεύματος, ο χρόνος αντίδρασης, η σύσφιξη τάση και η συνολική ενέργεια διαχέεται.
Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες προστασίας whole σπίτι κύμα. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν τον έλεγχο και δοκιμή των ηλεκτρικών γείωση του σπιτιού σας από αδειούχο ηλεκτρολόγο, και η εγκατάσταση του όλου συστήματος εξουσίας σπίτι προστασία από υπερτάσεις. Ολόκληρο το κύμα το σπίτι του συστήματος προστασίας συνήθως παρέχει προστασία σε δύο επίπεδα. Προστατεύει την οικιακές συσκευές όπως κλιματιστικά, ψυγεία, πλυντήρια πιάτων, κ.λπ. και παρέχει επίσης plug-in συσκευές για πρόσθετη προστασία στα ατομικά ευαίσθητων ηλεκτρονικών καταναλωτικών συσκευών.
Εγκατάσταση στο σύνολό κύμα εσωτερικό σύστημα προστασία μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα, που θα έπρεπε διαφορετικά να δαπανήσει για την επισκευή και αντικατάσταση των οικιακών συσκευών σας. Είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος να προστατεύσει το σπίτι σας από τις ζημιές κύμα ενέργειας και να διασφαλίσει την ηρεμία σας.