Πώς να πλένετε παρακαμπτήριος Vinyl

Ένας εύκολος τρόπος να ενισχυθεί η εμφάνιση του εξωτερικού του σπιτιού σας είναι από την εγκατάσταση ενός πλαισιώσει βινυλίου. Ωστόσο, λόγω της παρατεταμένης έκθεσης σε διαφόρων ειδών τις καιρικές συνθήκες, παίρνει λερωμένα. Πάνω από κάποιο χρονικό διάστημα, φόρμες και το ωίδιο αναπτύξει στην επιφάνειά του και, επομένως, να πλαισιώσουν βινυλίου χάνει το αρχικό φρεσκάδα και την ομορφιά της. Ο καλύτερος τρόπος για να επανακτήσει την έντονη λαμπερή όψη της να πλαισιώσει είναι το πλύσιμο πλαισιώσει βινυλίου. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε εφόσον γνωρίζετε τη σωστή τέχνασμα. Στην πραγματικότητα, πλαισιώσει βινύλιο είναι τόσο πολύ δημοφιλή για τις βελτιώσεις στο σπίτι επειδή είναι εύκολο να καθαριστούν. Αν είστε περίεργοι να ξέρετε πώς να πλένουν παρακαμπτήριος βινυλίου χωρίς πολλή σκληρή δουλειά, τότε θα ήθελα να σας πω, ότι γι 'αυτό πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις απλές οδηγίες.
Προετοιμασία του χώρου εργασίας
Μια καλά προετοιμασμένη επιφάνεια εργασίας βοηθά πάντα να κάνει το καθήκον ταλαιπωρία ελεύθερη. Απομακρύνετε τα έπιπλα patio, μπάρμπεκιου και άλλα τέτοια πράγματα από τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κυκλοφορούν ελεύθερα, ενώ το πλύσιμο πλαισιώσει βινυλίου. Καλύψει έως και το φως σημείων πώλησης φωτιστικό, καθώς και αεραγωγούς με τη βοήθεια των πλαστικών φύλλων, και στη συνέχεια να τους καθορίσει επάνω με την ταινία του ζωγράφου, έτσι ώστε να μην πρέπει να υποστεί φθορά από το νερό. Τα φυτά και θάμνους του κήπου σας χρειάζονται προστασία πάρα πολύ. Για αυτό το λόγο, τις καλύπτουμε με πλαστικά φύλλα για την αποτροπή ζημιών από διάλυμα απορρυπαντικού. Ελέγξτε το παρακαμπτήριος προσεκτικά για να μάθετε αν υπάρχει μαύρη φόρμα ή το ωίδιο στο πλαισιώσει. If φόρμας και του ωιδίου έχει σχηματιστεί σε αυτό, μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά, τη θεραπεία στη συνέχεια με χλωρίνη οξυγόνο. Παρασκευάζεται διάλυμα με ένα μέρος της χλωρίνης οξυγόνου και 5 μέρη νερού και να εφαρμοστεί για την πληγείσα περιοχή.
Πώς να πλύνετε παρακαμπτήριος Vinyl;
Υπάρχουν δύο δημοφιλείς μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό παρακαμπτήριος βινύλιο. Εδώ, έχουμε δύο από αυτά λεπτομερώς και θα πρέπει να επιλέξει εκείνο που αισθάνεστε είναι βολικό για εσάς.
Πλυντήριο Vinyl πλαισιώσει με ένα πινέλο? Αυτή είναι η πιο απλή μέθοδος πλυσίματος siding βινυλίου. Για τη μέθοδο αυτή, θα χρειαστεί μια βούρτσα τρίψτε με επέκταση χειρολαβή που επισυνάπτονται σε αυτήν ώστε να μπορεί να φτάσει στο μακρινό περιοχές της πλαισιώσει. Χωρίστε το τείχος σε ορισμένα τμήματα των 3 έως 5 πόδια του πλάτους. Εκτελείται η εργασία καθαρισμού κάθε τμήματος κάθε φορά. Κάνετε ένα διάλυμα καθαρισμού με ανάμειξη το ένα τρίτο φλιτζάνι απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων και ένα γαλόνι του νερού σε έναν κάδο. Ξεκινήστε ψεκασμό με νερό από το κάτω μέρος του πλαισιώσει με τη βοήθεια των μάνικα κήπων σας και να κινηθούν μέχρι τη κορυφή. Μόλις το πλαισιώσει είναι υγρό, βυθίστε το πινέλο τρίψιμο στην σαπωνοδιάλυμα και θαμνώνες πλαισιώσουν από τη βάση προς την κορυφή και με τις δύο κάθετες όσο και οριζόντιες κινήσεις. After τρίψιμο ανοικτά όλο το ρύπο και τα συντρίμμια από το πλαισιώσουν, πάλι σπρέι καθαρό νερό για να ξεπλύνετε τη λύση καθαρισμού. Με αυτό τον τρόπο, θα πρέπει να ξεπλύνετε όλα τα τμήματα του ενός πλαισιώσουν έναν.
Cleaning Vinyl πλαισιώσει με Πίεση Πλυντήρια? Οι κύριοι λόγοι της πίεσης πλύση siding βινύλιο είναι ότι μπορεί να τελειώσει από the λειτουργεί αρκετά γρήγορα, και δεν έχετε να δώσει πολύ προσπάθεια από την πλευρά σας except ψεκασμό του water σε όλη την πλαισιώσει. Πρώτον, θα πρέπει να γεμίσουν το ρεζερβουάρ της ροδέλας πίεσης με οποιαδήποτε προϊόντα καθαρισμού που είναι διαθέσιμα στην αγορά για καθαρισμό πλαισιώσει βινυλίου. Χωρίστε την πλαισιώσουν σε τμήματα, καθένα με πλάτος περίπου 3 έως 5 μέτρα. Στερεώστε το λάστιχο για το πλυντήριο πίεση και έχουν διατεθεί στην ροδέλα. Κρατήστε το ακροφύσιο σε γωνία 45 μοιρών και οι ψεκάδες στη γραμμή απόθεσης. Εδώ επίσης θα πρέπει να ξεκινήσει η ψεκασμό νερού από το κάτω μέρος του τοίχου και προς τα πάνω κίνηση. Γύρω από τη διαγωγή τους τομείς των θυρών και παραθύρων πλαισιώσουν, θα πρέπει να ψεκασμός με νερό λίγο προσεκτικά. Διαφορετικά, το ύδωρ μπορεί να τεθεί σε επιφάνεια κάτω των ζημιών πλαισιώσουν και να προκαλέσει με την υποκείμενη επιφάνεια. Μόλις τελειώσετε με ένα τμήμα του πλαισιώσουν, προχωρήστε στην επόμενη. Με τον τρόπο αυτό, ολοκληρώστε το πλύσιμο ολόκληρο τοίχο με την ηλεκτρική σκούπα. Εκπλύνεται εν συνεχεία από το πλαισιώσει με καθαρό νερό πριν από το καθαρότερο παίρνει στερέψει, ή αλλιώς το καθαριστικό μπορούν να κάνουν την εμφάνιση πλευρά αποσπασματικές.
Σήμερα που ξέρετε πώς να πλύνετε πλαισιώσει βινυλίου, μπορείτε εύκολα να αναλάβει την ομάδα για κάθε σαββατοκύριακο και να καταργήσει την παλιά φθαρμένα Κοιτάζω έξω από το εξωτερικό του σπιτιού. Καλό θα είναι να πραγματοποιήσει αυτό το σπίτι εργασιών καθαρισμού μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, διότι η θερμότητα τείνει να στεγνώνουν τα καθαρότερα πολύ γρήγορα γεγονός που οδηγεί σε αποσπασματικές σημάδια στο πλαισιώσουν βινύλιο.