Πώς να κάνω μια πάπλωμα Κουρέλι

Είμαι βέβαιος καθένας έχει δική αγαπημένο κλινοστρωμνή τους ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν χωρίς. Έχω ένα πάπλωμα κουρέλι που γιαγιά μου είχε ράψει για μένα όταν ήμουν μωρό. Τώρα, μετά από 21 χρόνια εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το ίδιο πάπλωμα κουρέλι. Σοκαρισμένος; Λοιπόν, μην, προκαλέσει αυτό είναι η ειδικότητα ενός πάπλωμα κουρέλι. Ένα πάπλωμα κουρέλι αποτελείται από πολλά μικρά κουρέλια που είναι ραμμένες μαζί για να κάνουν ένα μεγάλου μεγέθους πάπλωμα. Μόλις είχα ρώτησε γιαγιά μου πώς να κάνει ένα πάπλωμα κουρέλι, ώστε να μπορώ μπορούσα να κάνω το αλλοιώσεις με δική μου. Έτσι, όταν ήμουν μερικά μηνών, πάπλωμα κουρέλι μου ήταν 3x3 πόδια οποίο έχει πλέον επεκτάθηκε σε 7X6 πόδια. Επίσης, λόγω των μεταγενέστερη προσθήκη, έχει γίνει παχύ και ζυγίζει περίπου 6 με 7 κιλά.
Rag παπλώματα δει σήμερα γίνονται από ράκη ίσου μεγέθους και επαναλαμβανόμενες σχεδιάζει ραμμένο σε προσχεδιασμένης μοτίβο. Συνηθέστερη μοτίβο είναι η εναλλακτική μοτίβο στο οποίο υπάρχουν ίσες μεγέθους ράκη από δύο ή τρία σχέδια. Αυτές είναι Ραμμένη μία μετά την άλλη, είτε κάθετα, οριζόντια ή διαγώνια. Περισσότερες φορές, τα κουρέλια χρησιμοποιούνται είναι χρωμάτων αντίθεσης, αλλά μερικοί προτιμούν χρησιμοποιώντας ράκη διαφορετικών αποχρώσεων του ίδιου χρώματος.
Πώς να κάνω μια Patchwork πάπλωμα;
Πώς να κάνω μια πάπλωμα; Καταρχάς, αποφασίσει τα υφάσματα θέλετε να χρησιμοποιείτε για τηλεφωνικές το πάπλωμα. Αν θέλετε να κάνετε μια παχιά πάπλωμα, θα απαιτήσετε περισσότερα από 3 διαφορετικά υφάσματα ή μπορείτε να κάνετε χρήση ενός κατάλληλου χτυπημάτων. Οι πιο συχνές υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι φανέλα, τζην και βαμβάκι. Επίσης, υπάρχουν διάφορα εργαλεία για να γεμίσουν στη διάθεσή σας βοηθήσει στη διαδικασία αυτή.
Βήμα 1: Πρώτα απ 'όλα, αποφασίζει το μέγεθος του κάθε κομματιού. Μπορείτε να κοπεί ένα χαρτί / template πανί για αναφορά. Με την τοποθέτηση το στο ύφασμα, κομμένα ιδίου μεγέθους κομμάτια του υφάσματος. Γενικά τα κομμάτια είναι τετράγωνα, αλλά μπορείτε κόψτε τα σε οποιοδήποτε σχήμα θέλετε. Εάν χρησιμοποιείτε batting ή πλήρωσης, θα απαιτήσετε διπλάσιο αριθμό τεμαχίων να κάνει ένα κάλυμμα για δύο πλευρές.
Σημείωση - Βήμα 2 και 3 θα πρέπει να ακολουθηθεί εάν κάνουν χρήση των χτυπημάτων ή υλικών πλήρωσης, αλλιώς προχωρήσετε στο Βήμα 4.
Βήμα 2ο: Κόβουμε το υλικό να κτυπήσει το ίδιο σχήμα, αλλά σε μικρότερο μέγεθος (τουλάχιστον μία ίντσα μικρότερη σε κάθε πλευρά) από τα κομμάτια υφάσματος. Εάν χρησιμοποιείτε άλλες υφάσματα ως πληρωτικά υλικά, τότε μπορείτε να τα κοπεί στο ίδιο μέγεθος ως εξωτερική κομμάτια ύφασμα. Μια εναλλακτική μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί εάν δεν θέλετε να κόψει τα κομμάτια να κτυπήσει είναι, για να ράψει τα εξωτερικά κομμάτια υφάσματος ακριβώς πάνω από τη συνεχή υλικό να κτυπήσει ή να κάνει το ανώτερο στρώμα υφάσματος ξεχωριστά και ράψτε την πάνω στην χτυπημάτων, απλώς ως κάλυψη.
Βήμα 3: Τώρα, τοποθετήστε μία κομμάτι ύφασμα (λάθος πλευρά επάνω), ένα κομμάτι κτυπήσει και άλλο κομμάτι ύφασμα (δεξιά πλευρά επάνω) ένας πάνω ο άλλος σε μοτίβο σάντουιτς. Ράψτε αυτούς μήκος τόσο διαγωνίων (X-διαμορφωμένος) μόνο μέχρι το κομμάτι batting. Ένα μισό ίντσα διαφορά παρυφών πρέπει να διατηρηθούν όλες τις πλευρές για εξωτερικές κομμάτια υφάσματος όταν το batting είναι είναι ραμμένος. Βήμα Επαναλάβετε 2 και 3 till όλα τα κομμάτια γίνονται.
Βήμα 4: Τοποθετήστε όλα τα κομμάτια του τρόπου διεξαγωγής θέλετε τελικό πάπλωμα σας να μοιάζουν, και να αρχίσει το ράψιμο τα κομμάτια μαζί. Εάν θέλετε πάπλωμά σας να πάρετε μια ξεφτισμένα εμφάνιση, ράψτε το άνω κομμάτια ύφασμα, τέτοια ώστε το μία ίντσα ραφή όλων των κομματιών φόρμα μια κάθετη περίγραμμα γύρω εκείνο το κομμάτι. Όταν όλοι τα κομμάτια ραμμένες μαζί, το ραφές θα φόρμα μικρές περιοχές σηματοδοτήθηκε από την σύνορα στο πάπλωμα. Διαφορετικά, μπορείτε βελονιά των ραφών αλληλεπικαλυπτόμενες άλλη διαμορφώνοντας μια επίπεδη επιφάνεια.
Βήμα 5: Για την περαιτέρω συμπλοκή οι τύψεις, δίνει κάθετη μείωση του ορίου που-όπως τα άκρα με ένα ψαλίδι ή απλά να πλύνετε το πάπλωμα στο πλύσιμο ρούχων. Ενώ πλύσιμο σε πλυντήριο, προετοιμάζεται για να σαφής έξω τις συμβολοσειρές που παίρνουν κολλημένοι στην πιάτων ή στεγνωτήριο.
Ένα άλλο πλεονέκτημα καθιστώντας ένα πάπλωμα κουρέλι είναι ότι, μπορείτε να αναμίξετε πολλά ράκη της διαφορετικούς τύπους υφάσματος μαζί, να κάνει ένα ωραίο μεγάλο πάπλωμα. Ένα πολύ μοναδικό και διαφορετικό πάπλωμα καθιστώντας ιδέα είναι να κάνει μπαλώματα, στην οποία μπορείτε να συλλέξετε κουρέλια από τα αγαπημένα σας σχέδια και να συγκεντρώσει τους με δημιουργικό τρόπο, τέτοια που να απεικονίζει με ρεαλιστικό σκηνικό. Σαν ένα κουρέλι με ένα δέντρο που από πάνω, ένα άλλο με έναν καταρράκτη ή ουρανό και ούτω καθεξής. Ράψτε όλοι τους μαζί να δημιουργήσει μια φυσικό τοπίο.
Ψηφιδωτό πάπλωμα αποτελεί καλό παράδειγμα συρραφής γεμίσουν. Είναι ο ευκολότερος τρόπος διεξαγωγής των κουρέλι γεμίσει αφού δε χρειάζεται cut ιδίου μεγέθους κομμάτια του υφάσματος. Τα Bits και κομμάτια από διαφορετικά μεγέθη, μορφές, χρώματα, σχέδια και υφάσματα, τα είδη ραμμένα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κόψει τα κουρέλια καθόλου. Το αντίθετο (μειονέκτημα) πλευρά του πάπλωμα θα εμφανίσει επικάλυψη δομή κουρέλια. Πρόκειται η πλευρά οποία θα επαφή με σώμα σας. Έτσι, να αποφευχθεί το τραχύ υφή προκαλείται από επικαλυπτόμενες, μπορείτε βελονιάς a πεδιάδα, ομαλή συνεχής κομμάτι ύφασμα πάνω του. Σήμερα, η μία πλευρά θα είναι διαμορφωμένο κουρέλι, ενώ η άλλη πλευρά θα εμφανίζεται ομαλή.
Ελπίζουμε να βρείτε τις παραπάνω πάπλωμα κάνοντας οδηγίες χρήσιμες για την κατανόηση πώς να κάνει ένα πάπλωμα κουρέλι. Χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας να κάνει το πάπλωμα κουρέλι, και σπιτικά πάπλωμα κουρέλι σας μπορεί να αποδειχθεί καλύτερη από την εμπορική παπλώματα.