Διακοσμητικά Ξιφασκία Wire

A περίφραξη κήπων σύρμα πρέπει να καθιστούν προστατεύει σπίτι σας από encroachers και ταυτόχρονα στιγμή καθιστά κεφάλια τους στροφή. Υπάρχουν διάφοροι τύποι διακοσμητικών περιφράξεις σύρματος διαθέσιμες σήμερα, μερικά σχέδια φράχτη είναι ανθεκτικότεροι ενώ μερικά είναι ελκυστικότερες. Το τέχνασμα είναι να επιλέξετε αυτό που πληροί τόσο αιτήματα επαρκώς. Κάποιος πρέπει να διασφαλίσει επίσης ότι η περίφραξη συρματόπλεγμα ταιριάζει με το χρώμα και την υφή της πύλης.
Ένα τυπικό διακοσμητικό περίφραξη σύρμα περιλαμβάνει ένα πλαίσιο, βροχίδες, πύλες και εξαρτήματα. The βάρος και προστατευτικές επιστρώσεις καθενός από αυτά τα στοιχεία είναι διαφορετικά για διαφορετικούς περίφραξη καλωδίων και μπορούν επίσης να αλλάξουν από έναν κατασκευαστή σε έναν άλλο. Ωστόσο, το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο περίφραξη κήπων καλώδιο έχει μια επικάλυψη από ψευδάργυρο και πολυεστέρα. Άνθρωποι μερικές φορές προτιμούν αγοράζοντας φως βάρος διακοσμητικά σύρμα περίφραξη λόγω των χαμηλότερων κόστος τους. Ωστόσο, δεν συνειδητοποιούν ότι τέτοιες περίφραξη σύρμα μπορούν εύκολα καμφθεί ή νοθεύονται από υπερβολική inquisitive ζώα, δυνατοί άνεμοι ή απρόσεκτη περαστικούς.
Επιλέγοντας Διακοσμητικά Wire Ξιφασκία? Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, περίφραξη μπορεί να διαιρεθεί σε τέσσερα μέρη: την πραγματική συρματόπλεγμα, το πλαίσιο, την πύλη και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση με διάφορα μέρη μαζί.
Επιλογή ενός συρματόπλεγμα βασίζεται αξιολόγηση της ακόλουθης τρεις παράγοντες: ο αριθμός περιτύπωμα, η απόσταση μεταξύ δύο κατακόρυφων συρμάτων και το προστατευτικό used επίστρωση. Ο αριθμός περιτύπωμα προσδιορίζει το ποσό της παρόντες χάλυβα στον σύρμα. Μικρότερες αξία των αριθμών εύρους είναι καλύτερη διότι σημαίνουν μεγαλύτερη ποσότητα χάλυβα στον σύρμα. Συνήθως τα σύρματα με τους αριθμούς μέτρησης 4 και 6 έχουν παραχθεί για διακοσμητικούς περιφράξεις σύρμα. Η απόσταση μεταξύ δύο κάθετων σύρματα ματιών πρέπει επίσης να ως λιγότερο δυνατό. Μικρότερες απόσταση υποδεικνύει περισσότερο χάλυβα χρησιμοποιηθεί. Η απόσταση των 4 ιντσών θεωρείται κατάλληλο για πλέγματα. Ο ψευδάργυρος είναι η κοινή προστατευτική επικάλυψη που χρησιμοποιούνται για ένα συρματόπλεγμα. Εάν η γαλβανισμένα σύρματα κόβεται, του ψευδαργύρου δημιουργεί ένα στρώμα που εμποδίζει την οξείδωση των εκτεθειμένων τμήματα των συρμάτων από την καταστροφή λόγω των ερυθρών σκουριά. Μια πρόσθετη επίστρωση πολυεστέρα προστατεύει περαιτέρω τα καλώδια από διάβρωση και πηγαίνει μαζί καλά με το πράσινο τοπίο του κήπου.
Η επιλογή του σωστού είδους των θέσεων για την κατασκευή των πλαισίων της περίφραξης κήπο σύρμα αποτελεί το επόμενο σημαντικό έργο. Στην περίπτωση αυτή, οι καθοριστικοί παράγοντες είναι ο αριθμός μετρητή, η διάμετρος των θέσεων και των σιδηροτροχιών που χρησιμοποιούνται. Για περίφραξη κήπων σύρμα σε κατοικημένες περιοχές, οι αριθμοί εύρος μπορεί να κυμανθεί 16 έως 20, ενώ η η διάμετρος πρέπει να είναι 2 ίντσες. Όσον αφορά τις ράγες αφορά, συνήθως με ονομαστική σχηματίζονται σιδηροτροχιών με τον αριθμό του μετρητή 16 χρησιμοποιούνται για περιφράξεις συρματόπλεγμα. Τα άλλα συχνά παραβλέπονται τμήματα της περίφραξης κήπων καλωδίων είναι τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται, όπως η περικόχλια, κοχλίες, υποστηρίγματα και άλλα μηχανικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στην πύλη. Αυτά τα εξαρτήματα θα πρέπει επίσης να είναι γαλβανισμένο με τον ψευδάργυρο και πολυεστέρα. The καρφίο που χρησιμοποιούνται για την μεντεσέδες πύλη πρέπει να είναι γύρο στο σχήμα, προκειμένου να αποφευχθεί η πύλη από χαλάρωση.
Άλλα από της περίφραξης κήπο χάλυβα, αφετέρου πιο ευρέως χρησιμοποιούνται διακοσμητικά περιφράξεις κήπων σύρμα είναι σίδηρος και αλουμίνιο περιφράξεις κήπο. Σίδερο περίφραξη κήπων εμφανίζεται σαν σφυρήλατο σίδερο περίφραξη αλλά στην πραγματικότητα είναι κατασκευασμένα από χάλυβα. Είναι συνήθως διαθέσιμο με τη μορφή των 3 δικτυωμάτων με τετραγωνικά πόδια, με λόγχη θέση στο ένα άκρο. Αλουμινίου περίφραξη, από την άλλη πλευρά, αποτελείται προκατασκευασμένων πάνελ που αργότερα επισυνάπτονται στο φράχτη θέσεις αλουμινίου. πετιούνται πικετοφορίες και μεταλλικές ράβδους για την οικοδομή ενός περίφραξη κήπων αλουμινίου.
Τοποθέτηση του δικαιώματος ποικιλία διακοσμητικών περίφραξης σύρμα στην μπροστινή αυλή σας, να δώσετε στο σπίτι σας μια εντελώς διαφορετική ταυτότητα και μπορεί σύντομα να γίνει ένα χαρακτηριστικό στοιχείο, που κάνει σπίτι σας να ξεχωρίζει από τα άλλα σπίτια στην περιοχή σας.