Ιδέες για φώτα σχοινί: Εξωτερική LED Lighting Σχοινάκι

Σχοινάκι φωτισμού απλά επευφημίες μέχρι την εμφάνιση και την διάθεση του περιβάλλοντος. Εάν σχεδιάζετε ένα μικρό πάρετε μαζί σε μια σκοτεινή νύχτα στην ύπαιθρο, στη συνέχεια, ο φωτισμός με LED σχοινί είναι η τελική επιλογή διαθέσιμη. Το κλίμα διανθισμένο με μια σειρά από φώτα σχοινί φαίνεται σαν μια τέλεια ιδέα, για το τέλειο μέρος ατμόσφαιρα.
Σχοινάκι Φώτα
Οι σχοινί φώτα κατασκευάζονται από ομοιόμορφα καθορισμό της σειράς των ½ λαμπτήρων μίνι watt σε ένα μικρό σωληνάριο. Τα σωληνάρια μπορεί να είναι πλήρως διαφανή ή ημιδιαφανή με διάφορα χρώματα. Η ζωή αυτών των σωληνοειδή φώτα κανονικά μετά από μια μέση χρήση 25.000 ώρες. Τα φώτα σχοινί είναι εν γένει διαθέσιμα σε μια μικρή έκανε εαυτό kit με 50 πόδια το φως πηνίο, ένα καλώδιο τροφοδοσίας, μια υποδοχή ρεύματος και καρφίτσες για να καθορίσει το σχοινί στην επιθυμητή θέση. Δεδομένου ότι τα περισσότερα φώτα σχοινί έρχονται σε σωλήνα ρητίνης από PVC, το οποίο συνήθως δεν καίγονται ούτε τσουρουφλίζονται. Αυτή η ειδική ποιότητα τα καθιστά ιδανικά για εξωτερικό φωτισμό. Μπορούν να καμφθεί σχεδόν σε κάθε σχήμα που θέλετε να πάρετε περισσότερες καλλιτεχνική εμφάνιση. Όταν διατίθεται στο θάμνους και θάμνοι ή απλά κουλουριασμένος γύρω τα κοτσάνια των δέντρων, δίνουν ένα εξαιρετικά όμορφο άκρη στον εγχώριου εξωραϊσμού.
Σχοινί φώτα έρχονται σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, μπορείτε να επιλέξετε το αναβοσβήνει μοτίβο που ταιριάζει απαιτήσεις σας όπως, σταθερή αναβοσβήνουν ή σταθερή φώτα σχοινί.
LED φώτα σχοινί
LED, που σημαίνει Light Emitting Diodes ήταν βασικά ένα ρωσικό εφεύρεση. Οι ΗΠΑ άρχισαν να χρησιμοποιούν LED φώτα σχοινί, τόσο αργά όσο το έτος 1960. κατά τη διάρκεια εκείνης της εποχής, φώτα LED εκπέμπουν μόνο κόκκινο χρώμα, αλλά με την έλευση της τεχνολογίας που είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα, μοτίβα και μήκη κύματος. Τέλειο σύστημα φωτισμού είναι εξαιρετικά σημαντική, προκειμένου να έχουν μια τέλεια εξωτερική διακόσμηση. LED φώτα σχοινί έρθει σε πρακτικό, στο εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά φιλικά προς το περιβάλλον, αποτελεσματικές και βιώσιμες, αλλά και σχεδόν άθραυστο στη φύση. LED φώτα απαιτούν επίσης πολύ χαμηλής τάσης, σε σύγκριση με τη συνήθη φώτα και είναι επίσης αδιάβροχο. Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε ότι είναι οι ημέρες του τα φώτα νέον, καθώς οι άνθρωποι είναι κατά κύριο λόγο έχουν αναθέσει σε LED φώτα σχοινί όλο και περισσότερο.
Ιδέες για την Εξωτερική Φωτισμός LED Σχοινάκι
Σχοινάκι φώτα είναι πάντα η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή για τη διακόσμηση σε εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, κυρίως όταν ψάχνετε για μια ζεστή ατμόσφαιρα το βράδυ. Μπορείτε να ζωντανέψει πραγματικά μπροστινή αυλή σας με τα φωτεινά LED φωτισμό σχοινί. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να επιλέγουν το σταθερό φώτα σχοινί αντί των κυνηγούν αυτά, αλλά η ερώτησή της προσωπικής επιλογής σας. Μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διατεθεί στην σκέψης καπάκι και σκάβουμε πέρας ένα καινοτόμο ιδέα που θα δώσει υπαίθρια σας μια εξαιρετικά γοητευτικό βλέμμα.
Πάρτε σύντομη ταξίδι μέσα υπαίθρια σας και κοιτάξτε τα ναυπηγεία, καθώς τις απαιτήσεις της φώτα σχοινί ρύθμιση. Αν είναι δυνατόν ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα του σπιτιού, καθώς και του περιβάλλοντος, χωρίς να αποκλειστούν από τα σημαντικά τμήματα όπως τα δέντρα, θάμνους και παρτέρια. ? Το LED φώτα σχοινί είναι διαθέσιμα σε διάφορες τάσεις και αμπέρ, κάποια φώτα σχοινί είναι και ηλιακή ενέργεια, έτσι, το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει το κατάλληλο μέρος. Για παράδειγμα, η χρήση δύο δίοδοι θα είναι τέλειο για λαμπερό φώτα. Ο αριθμός των διόδων πρέπει να είναι μεγαλύτερη αν επιθυμείτε πιο λαμπερά φώτα. ; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φώτα καλώδιο edging the διάδρομοι στο οποιαδήποτε επιθυμητή μοτίβα, in να τους δώσει εκπληκτική εμφάνιση. Τα φώτα σκοινιά, τυλιγμένο γύρω από το πάνω άκρα των ενσύρματων περίφραξη, μπορεί επίσης να παρέχει την επιθυμητή εμφάνιση στο σπίτι σας. ? Περιγράφοντας την συντροφιάς σπίτια, κότα, πόλοι σημαία, σπίτια δέντρο κλπ, θα παρέχει μια δροσιστική ατμόσφαιρα. Χρησιμοποιώντας το φώτα σχοινί την πέργκολα, καθώς και στο πάνω μέρος του και καλλιεργείται χόρτο (με αμυδρό LED σχοινιά) να δώσω ένα αριστοκρατικό και ήρεμο βλέμμα σε εξωτερικό χώρο σας. ? Αν ζείτε κοντά στο μέτωπο νερό, τότε μπορείτε να επισημάνετε τις αποβάθρες και οι ράμπες με τη βοήθεια του ζεστό και χαλαρωτικό φώτα. Εάν έχετε μια πισίνα στην αυλή του τότε "με φως σύνορά της με τη περιγράφοντας την με φωτισμό σχοινί. ? Βασικά και το πιο σημαντικό πράγμα είναι η επιλογή των χρωμάτων και των προτύπων του φωτισμού σχοινί σύμφωνα με το ύφος του σπιτιού σας. Antique σχέδια gel καλύτερα με το βικτοριανό στυλ. Σχοινάκι ιδέες φωτισμού είναι πολλά και μπορούν επίσης να διαφέρει από την προσωπική επιλογή του ατόμου. Έτσι, έρευνα περίχωρά σας, προβεί σε ενδελεχή λίστα ελέγχου των απαιτήσεων και φωτίζουν το διάθεση του σπιτιού καθώς επισκέπτες σας!