Πώς να εγκαταστήσει Laminate Countertop

Εάν σχεδιάζετε μια μεγάλη οικία εργασίες αναδιαμόρφωσης, τότε θα πρέπει να έχετε οπωσδήποτε σκεφτεί την εγκατάσταση μιας νέας φυλλόμορφο countertop κουζινών. Δεν σχέδιο αναδιαμόρφωση κουζινών μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τις διατάξεις για το φυλλόμορφο countertop. Laminate countertops είναι αναπόσπαστο μέρος του ντεκόρ κουζίνας και ως εκ τούτου, θα πρέπει να επιλέγονται με μεγάλη προσοχή. Μόλις εγκαταστήσετε για το σχέδιο, το σχεδιασμό (και) χρώμα του στον πάγκο, είναι καιρός να το εγκαταστήσετε.
How να εγκαταστήσει ένα Laminate Countertop? Μετά είναι τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να εγκαταστήσετε laminate countertops.
Προετοιμασία της επιφάνειας? Δεν χρειάζεται να αρθούν τα υφιστάμενα laminate φύλλα για να εγκαταστήσετε την νέα. Αφαίρεση παλαιών φύλλων είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και μπορεί επίσης να βλάψει το υπόστρωμα. Ως εκ τούτου, διατηρεί το παλιό φύλλο πλαστικού όπως είναι, εάν είναι άθικτο. Σε περίπτωση που είναι χαλαρό ή είναι κατεστραμμένο, μπορείτε να διορθώσετε κάποια κόντρα πλακέ σκληρό ξύλο από πάνω του, προκειμένου να προετοιμάσει μια ομαλή επιφάνεια. Καταργήστε την λεκέδες επιφάνεια, χρωμάτων, βερνικιών κ.λπ. και να είναι καθαρό. Τρίψτε με χαρτί άμμο ώστε να είναι σκληρό, αφού κόλλα λειτουργεί καλύτερα για τραχιές επιφάνειες.
Λαμβάνοντας μετρήσεις? Λήψη μετρήσεων πριν από την εγκατάσταση του συνθετικού πάγκο είναι το πιο λεπτό μέρος στην όλη διαδικασία. Ένα μικρό λάθος στον υπολογισμό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση αφορά το σύνολο του έργου μοντελοποίηση σας μπορούν να πάνε για μια εκτίναξη. Ως εκ τούτου, να λάβει ακριβείς μετρήσεις, ειδικά γύρω νεροχύτη και χρησιμότητα ανοίγματα. Ελέγξτε αν ευθύτητα του τοίχου, αν βρείτε εμβυθίσεις ή τόξα, να προβλέψει το περίγραμμα για το laminate φύλλο. Σχεδιάστε ένα κατάλληλο σχέδιο με όλες τις μετρήσεις στο χώρο.
Κοπή Φύλλα Laminate? Μόλις, είστε έτοιμοι με σχέδιο σας και ακριβείς μετρήσεις, είναι καιρός να κόψετε το laminate φύλλα σύμφωνα με τις μετρήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τύπο είδε, σαν ένα κυκλικό πριόνι, saber είδε, είδε το χέρι ή ένα μαχαίρι χρησιμότητας να κοπεί το laminate φύλλα. Καλύψτε την περιοχή που κόβεται με κολλητική ταινία, έτσι ώστε να το αποτρέψει από το ξεφλούδισμα. Σχεδιάστε μια γραμμή, όπου το φύλλο πρέπει να κοπεί. Αφήστε ένα περιθώριο μερικά εκατοστά για να φιλοξενήσει τα λάθη, αν υπάρχουν.
Προ-εγκατάσταση Δραστηριότητες? Κλείστε όλες τις συσκευές κουζίνας και γύρω από την περιοχή εργασίας. Αποσύνδεση τίποτα που επισυνάπτεται στο πάγκο. Κλείστε την παροχή νερού και τις βαλβίδες κάτω. Αφαιρέστε τους σωλήνες αποστράγγισης και να διαχωρίζονται οι βυθίζεται από την πάγκο.
Εφαρμόζοντας την Adhesive? Χρησιμοποιήστε ένα τσιμέντο επαφής ή οποιαδήποτε κόλλα για να κολλήσει το φύλλο πλαστικού to στον πάγκο. Πάρτε ένα πινέλο και Εφαρμόστε 1-2 στρώσεις κόλλα στην επιφάνεια, καθώς και στο πίσω μέρος του laminate φύλλα. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει σωστά. Θα πρέπει να προσέχετε ώστε να μην στεγνώσει πάρα πολύ, καθώς αυτό μπορεί να αποδυναμώσει το ομόλογο.
Εγκατάσταση του Sheets? Η ισχύς πρόσφυση της κόλλας είναι περίπου 50-70% κατά τη διάρκεια της πρώτης επαφής. Ως εκ τούτου, σύνδεση των φύλλων πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή. Τοποθετήστε μερικά ταινίες ξύλου ή ράβδοι πείρο στην επιφάνεια και τοποθετήστε το μεγάλο φύλλο πλαστικού φύλλου επάνω τους. Ρυθμίστε μέχρι να βρείτε την ιδανική θέση. Αφαιρέστε τις ξύλινες λωρίδες από κάτω και πατήστε το φύλλο πάνω στην επιφάνεια. Κάντε σαρωτικές κινήσεις, έτσι ώστε να απαλλαγούμε από τυχόν φυσαλίδες ή κενά αέρος. Στη συνέχεια, να ασκήσει πίεση ίση στο φύλλο, και να διευκολυνθεί το στο τελειώνει.
Εργασίας μέχρι τις άκρες? Μπορείτε να αμβλύνουν τις άκρες με πλαστικά ή ελαστικά καλούπια. Αν θέλετε μπορείτε να καλύψετε τους επίσης με laminate κομμάτια. Βεβαιωθείτε ότι το φύλλο σφραγίδες από την επιφάνεια σε όλα τα σημεία.
Τελευταίες πινελιές? Αφού στεγνώσει το τσιμέντο επαφή επάνω, καθαρίστε το laminate πάγκο με ένα καθαριστικό. Κόψτε τα περισσεύματα φύλλο και να δώσει μια τελική πινελιά στο πάγκο. Εγκαταστήστε εκ νέου το σύνολο των επιχειρήσεων κοινής ωφελείας και καθορίζουν το νεροχύτη στη θέση του.
Αυτό ήταν όλο για το πώς να εγκαταστήσετε το laminate countertops κουζινών. Αν η διαδικασία είναι λίγο χρονοβόρα και κουραστική, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα ανταποδοτική. Η εγκατάσταση ενός laminate countertop τον εαυτό σας, σίγουρα θα σας δώσει μια αίσθηση της ολοκλήρωσης.