Oak Tree Ασθένειες

Επειδή η βελανιδιά θεωρείται ότι είναι ένα σύμβολο της δύναμης και της μακροζωίας, θα είναι δύσκολο να φανταστούμε μια κατάσταση όπου η εύρωστη παλιά oak να πάρετε ένα γρίπη. Αλλά η βελανιδιά είναι πολύ επιρρεπή σε ασθένειες. Και αυτά τα νοσήματα είναι συχνά μοιραία για το δέντρο. Οι ασθένειες αυτές βελανιδιά είναι, φυσικά, ξεχωριστή από τις επιθέσεις των εντόμων, όπως οι κάμπιες σκηνή των δασών, σκώροι τσιγγάνος, leaftiers δρυς, κ.λπ. Εδώ είναι μερικά από κοινές ασθένειες βελανιδιά:
Ασθένειες που πλήττουν Oak Tree
Ανθράκωση? Ανθράκωση είναι ένας μύκητας που σχετίζονται με ασθένειες. are ανθράκωση μύκητες συνδέονται στενά και τις ζωοτροφές της λευκής βελανιδιάς και άλλων δέντρων σκιά. Ανθράκωση μύκητες έχουν οικογένειες που επιτίθενται μόνο ένα δέντρο, για παράδειγμα, τα λευκά ανθράκωση oak δεν θα επιτεθεί άλλο δέντρο εκτός από την άσπρη βαλανιδιά. Μύκητα αυτό προκαλεί φυλλόπτωση, σκοτώνοντας και girdling των οφθαλμών και κλαδάκια και η πρόωρη απώλεια των φύλλων. Ενώ αυτή η ασθένεια δεν είναι ακριβώς μοιραίο για το δέντρο, επαναλαμβανόμενες περιστατικά αυτής της ασθένειας μπορεί να προκαλέσει καχεκτική ανάπτυξη στο δέντρο.
Oak κουρέλια? Oak κουρέλια είναι μια πάθηση κατά την οποία η δρυς αφήνει become δαντελωτές or κουρελιασμένη. Επηρεάζει πρώτιστα ομάδα της λευκής βελανιδιάς, ενώ η εμφάνιση κουρέλια βελανιδιάς είναι αρκετά σπάνια σε άλλες μορφές του δέντρου. Ένα από τα συμπτώματα της κουρέλια δρυός είναι η έλλειψη φλέβες στο δέντρο. Oak κουρέλια οδηγήσει σε ταχύτερη αναγέννηση των φύλλων που τονίζει το δέντρο. Τα υγιή δέντρα μπορούν να επιβιώσουν της νόσου, αλλά και τα αδύναμα δέντρα υποκύπτουν σε αυτή.
Oak Wilt? Από όλες τις ασθένειες που επηρεάζουν τη βελανιδιά, the μαρασμό της βελανιδιάς ενδέχεται να είναι η πλέον θανατηφόρα. Oak μάρανσης είναι μια μυκητιασικής λοίμωξης που επηρεάζει αγγειακού συστήματος του δέντρου, έτσι εμποδίζουν ροής ζωτικών θρεπτικών στοιχείων και νερού. Τα συμπτώματα του μαρασμού της βελανιδιάς είναι απώλεια χρώματος, πρόωρη πτώση των φύλλων και, ενίοτε, εμφάνιση του ένα χαλάκι του μύκητα επί του κορμού. Δυστυχώς, μαρασμού της βελανιδιάς δεν μπορεί να θεραπευτεί. Μόνος τρόπος να σώσουμε τα άλλα δέντρα στην περιοχή που γειτνιάζει με τη δολοφονία της πληγείσας βελανιδιάς.
Ωίδιο? Ωίδιο είναι επίσης ένα μύκητα προϋπόθεση ότι δεν σκοτώνει το δέντρο άμεσα, αλλά καθιστά επιρρεπή σε ασθένειες από την εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος του. Τα πρώτα σημάδια του ωιδίου είναι κίτρινα και πράσινα στίγματα που τελικά φαίνεται σαν το δέντρο καλύπτεται με ένα πέπλο ταλκ. Ωίδιο μπορεί να θεραπευτεί με τη βοήθεια των μυκητοκτόνων.
Wetwood? Wetwood είναι μια βακτηριακή κατάσταση που επηρεάζει τα βελανιδιάς. Τα πρώτα συμπτώματα αυτής της ασθένειας είναι αηδία επί του κορμού. This αηδία προσελκύει τα έντομα και τα πράσινα μυκήτων στο βελανιδιά περαιτέρω η ζημία. Μια βελανιδιά μπορεί να σωθεί από wetwood μόνο στα αρχικά στάδια της νόσου, εάν το μολυσμένο τμήμα είναι κομμένα. Σε αντίθετη περίπτωση, το δέντρο θα έπρεπε να κόβονται και καίγονται για να αποφευχθεί η εξάπλωση της wetwood to άλλα δέντρα.
Έτσι, μπορούμε να δούμε ότι κάποιες από τις ασθένειες βελανιδιά μπορεί να θεραπευτεί, εάν εντοπιστεί έγκαιρα. Έτσι έχουμε να προσέχουν αγαπημένη βελανιδιάς μας να αποφεύγονται εμφάνισης και επιδείνωση ασθενειών αυτών.