Εμπορική Χαλιών Μηχανήματα Καθαρισμού

Προκειμένου να διατηρηθεί την ποιότητα ενός χαλί, καθαρίσετε καιρούς πρέπει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα σας. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να καθαρίσετε τάπητες επειδή πάρετε σωματίδια βρωμιά παγιδευμένος στο μεταξύ του ίνες του τάπητα. Εμπορική μηχανήματα καθαρισμού ταπήτων καταστήσετε την εργασία απλούστερη και θεωρούνται η καλύτερη λύση για λεκέδες τάπητα. Η τιμή του εμπορικού καθαριστές ταπήτων κυμαίνεται από $ 200 έως $ 2500.
Εμπορική Ταπητοκαθαριστήριο Equipment? Αγοράζοντας ένα χαλί καθαρισμού εξοπλισμός μπορεί να συγχέοντας ως άφθονο ποικιλίας υπάρχει στην αγορά. Επιλέγοντας το σωστό εξοπλισμό θα βοηθήσει να επιτύχετε βέλτιστα αποτελέσματα. Ανάλογα με το τύπο υφάσματος χαλιού, χρειάζεστε να αποφασίσει το εξοπλισμό να χρησιμοποιήσετε.
Carpet Σάρωθρα? Αυτά είναι ένας από διασημότερες εμπορικές καθαριστές ταπήτων. Έχουν χρησιμοποιούνται συνήθως σε ξενοδοχεία, μοτέλ και ακόμη εστιατόρια. Όταν την αγοράζοντας ένα ανέξοδο καθαρότερο χαλί, sweepers είναι η καλύτερη επιλογή. Έρχονται σε διάφορες μορφές και τα μεγέθη. Carpet καθαρισμού είναι ένα από τα πιο σημαντικά δουλειές του σπιτιού και πολλοί προτιμούν αυτή τη μέθοδο οδηγίες καθαρισμού. Μολονότι τα μέτρα δεν ελκυστικά, σάρωθρα ταπήτων είναι φως και εργασία αρκετά καλά για μικρές εργασίες. Ορισμένα από αυτά είναι εξοπλισμένο με τρεις βούρτσες και 2 τρίχες που παρέχουν τη μέγιστη προσαρμοστικότητα και τον καθαρισμό.
Ηλεκτρικές σκούπες? Τα μηχανήματα αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως για τον καθαρισμό χαλιών, ειδικά για την αφαίρεση διαρροές και τους λεκέδες. These μηχανήματα είναι ιδανικά για τον καθαρισμό επιφάνεια. Ανάλογα με το λειτουργικότητα υπάρχουν 3 τύποι καθαριστές. Αυτές περιλαμβάνουν την «όρθια», το «χειρός» και το «φυσιογνωμιστών. αυτοί «Handheld» είναι αποτελεσματική για μικρούς μοκέτα χώρους όπως σκάλες. Άνθρωποι γενικά επιλέγουν αυτούς την «όρθια» καθώς είναι βολικό στη χρήση. Φυσιογνωμιστών χρησιμοποιούνται συνήθως να αφαιρέσει λεκέδων και κηλίδων. Για περιστασιακές καθαρισμό, ένα μικρότερο συμπαγή ηλεκτρική σκούπα θα προσιτή επιλογή.
Ταπητοκαθαριστήριο Εξαγωγείς? Αυτές είναι οι πιο αποτελεσματικό εμπορικό χαλί μηχανές καθαρισμού. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της χρήσης αυτών καθαριστές ταπήτων είναι ότι δεν καθαρίστε μόνο επιφάνεια το χαλί αλλά επίσης εξαλείψει την βρωμιά από ολόκληρο χαλί. Τα μηχανήματα αυτά χρησιμοποιούν ένα διάλυμα καθαρισμού που εγχέεται στο χαλί για βαθύ καθαρισμό. Νέα μοντέλα της καθαρισμό χαλιών απαγωγείς κενό, επίσης, από το χαλί, μετά την εξαγωγή των ρύπων. άριστη ικανότητά τους να καθαρίσετε χαλιά τις έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλή και στην εμπορική και οικιακή χρήση.
Carpet Ατμοκαθαριστές? Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης καθαριστές ατμό ταπήτων για ενδελεχή καθαρισμό. Χρησιμοποιεί ατμό να εξαλειφθούν βρωμιά που παίρνει κολλημένοι στην βάσης και ίνες του τάπητα. Τα καθαριστικά έρχονται με ενσωματωμένο θερμαντήρες στη θερμότητα νερού για παράγουν ατμό. Η μηχανή ατμού εγχέει στο χαλί που σας βοηθά χαλαρώστε το χώμα. Η δράση φέρνει το χώμα κοντά στην επιφάνεια. Μπορεί να είναι στη συνέχεια με ηλεκτρική σκούπα να κάνει το χαλί βρωμιά-free.
Πριν αγοραστική οποιαδήποτε των προαναφερόμενων εμπορικής ταπήτων μηχανές καθαρισμού, χρειάζεστε να καθοριστεί η διαστάσεις των περιοχής ταπήτων σας και αναλόγως επιλέξτε το μέγεθος, συνημμένα και αξεσουάρ για καθαρισμό μηχάνημά σας. Carpet αξεσουάρ καθαρισμού, όπως τα διαφορετικά είδη πινέλων, καλώδια ποικίλης διάρκειας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν μαζί με το εμπορικό χαλί καθαρισμού του εξοπλισμού.
Καθαρισμός χαλιά σε τακτά διαστήματα θα κρατήσει το χαλί φαίνονται φρέσκα και νέα πάλι. Το Διαδίκτυο είναι μια μεγάλη πηγή να ξέρετε περισσότερων για διαφορετικές καθαριστές ταπήτων. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε σχόλια για συγκεκριμένα μοντέλα σε απευθείας σύνδεση, που μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό εμπορικό εξοπλισμό καθαρισμού.