Palm Φροντίδα φυτών

Palm, ή Palmae, που είναι μια οικογένεια ανθοφόρα φυτά, τα οποία κατά κανόνα αυξάνονται σε εύκρατα, τροπικό καθώς και υποτροπικά κλίματα. Υπάρχουν περίπου 2600 τα είδη φοίνικα, από τους οποίους ορισμένα είδη τα οποία έχουν παραχθεί ως φυτά εσωτερικού χώρου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φαίνονται μεγάλοι και μπορεί να ενισχύσει τον εσωτερικό ενός σπιτιού σημαντικά. KENTIA, παλάμη μεγαλείο, φοίνικα Phoenix και παλάμης τα καρύδια του arec είναι μερικά από τα είδη που συνήθως καλλιεργούνται ως φυτά εσωτερικού χώρου. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να φροντίζουν ένα φυτό φοίνικα.
Πώς να φροντίσει για τα φυτά Palm;
Φοίνικες χρειάζονται πολύ φως για να αυξηθεί κατάλληλα. Έτσι μπορείτε να τοποθετήσετε τα μεγάλα φοινικόδεντρα σε περιοχές καλά εκτίθενται σε έντονο και άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Ωστόσο, οι μικρές μονάδες φοίνικας δεν μπορεί να ανεχθεί απευθείας ηλιακό φως για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι τους μετακίνηση σε καλά φωτισμένο περιοχή για λίγες ώρες θα αρκεί. Δίπλα στο φως του ήλιου, ο δεύτερος σημαντικότερος παράγοντας για τη σωστή ανάπτυξη είναι πότισμα. Palm τα φυτά χρειάζονται πολύ νερό, οπότε κρατήστε το χώμα υγρό, αλλά αποφύγετε πέρα ​​από το πότισμα. Εάν είναι δυνατόν, όμβρια ύδατα χρήση ή μπαγιάτικο ύδατος, ως τη μεγάλη ποσότητα αλάτων found στο νερό της βρύσης μπορεί να προκαλέσει την appearance κίτρινων κηλίδων στα φύλλα. Διαφορετικά, μπορείτε να βράσει νερό της βρύσης και αφήστε το να κρυώσει πριν το χρησιμοποιήσετε για το πότισμα. Το έδαφος για την καλλιέργεια φυτών παλάμη θα πρέπει να είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και θα πρέπει να είναι σε θέση να συγκρατούν το νερό. Αλλά ταυτόχρονα, πρέπει επίσης να μπορεί να στραγγίξει νερό αποτελεσματικά. Εκτός από αυτές τις κοινές φροντίδα για συμβουλές φοίνικα, ας ρίξουμε μια συνοπτική ματιά στο πώς να φροντίσει τα διάφορα είδη φυτών παλάμη καλλιεργείται σε εσωτερικούς χώρους.
KENTIA Palm φυτών Φροντίδα? KENTIA είναι η κοινή ονομασία του forsteriana howea. Είναι ένας από καλλιεργείται ευρέως εσωτερικούς φυτικών ειδών φοινικών. Μπορεί φθάσουν σε ύψος γύρω 60 ​​πόδια εάν καλλιεργούνται υπαίθρια, αλλά όταν χρησιμοποιείται ως εσωτερικούς φυτό, αυξάνεται σε ύψος 5 έως 12 πόδια. KENTIA είναι πολύ κατάλληλο για να αναπτυχθεί σε ένα εμπορευματοκιβώτιο ή ένα δοχείο, δεδομένου ότι δεν έχουν ριζικό σύστημα της βρύσης. Μπορεί επίσης να καλλιεργούνται στις σκιασμένες περιοχές του σπιτιού σας, αρκεί να εκτίθεται σε έμμεσο φως του ήλιου για κάποιο χρονικό διάστημα, ιδίως στο πρωί. Πότισμα είναι πολύ σημαντική, αλλά πέρα ​​από το πότισμα μπορούν να οδηγήσουν σε κιτρίνισμα οι άκρες των φύλλων. Από την άλλη πλευρά, κάτω από το πότισμα μπορεί να προκαλέσει αμαύρωση της συμβουλές. Έτσι, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί κατά το πότισμα των φυτών KENTIA σας. Αν κατάλληλη φροντίδα λαμβάνεται, παλάμες KENTIA είναι μεγάλη ως φυτά εσωτερικού χώρου.
Μεγαλειότατε Palm Plant Care? Ravenea rivularis είναι η επιστημονική ονομασία των φυτικών παλάμη μεγαλείο. Το φυτό αυτό απαιτεί μέτρια φωτισμού και νερό για να αναπτυχθούν. Έτσι μπορεί να τοποθετείται σε μερικώς σκιασμένη περιοχή του σπιτιού σας. While πότισμα, βεβαιωθείτε ότι τις ρίζες δεν κάθονται στο ύδωρ. Μια σωστή ρύθμιση αποστράγγισης είναι εντελώς απαραίτητη για την καλλιέργεια αυτού του φυτού. Το άκρο των φύλλων που συνήθως βάφεται καφετιά, εάν η μονάδα δεν παίρνει αρκετό νερό. Από την άλλη πλευρά, πάνω από το πότισμα μπορεί να οδηγήσει σε κιτρίνισμα του συμβουλές. Εξ ου και το πότισμα πρέπει να είναι πιο συχνές εάν παρατηρείτε ότι το φύλλωμα άκρες γυρίζουν καφετής, και λιγότερο συχνά εάν το φύλλωμα συμβουλές είναι κιτρινίζουν. Καθώς αυτό φυτό προτιμά ένα ελαφρά υγρό περιβάλλον, καθημερινά ομίχλη μπορούν να ενισχύσουν περαιτέρω την εμφάνισή του. Spider ακάρεα είναι κοινές παράσιτα που επηρεάζουν το φυτό μεγαλειότητα. Για να ελέγχετε αράχνη ωτοδηκτικής, μπορείτε να δοκιμάσετε την ομίχλη με νερό και σαπούνι. Αλλά εμπορικά παρασίτων προϊόντα ελέγχου μπορούν να απαιτείται εάν η προσβολή είναι σοβαρής φύσης.
Phoenix Palm φυτών Φροντίδα? Η επιστημονική ονομασία του Φοίνικα φυτικών παλάμη είναι ο πυγμαίος χουρμαδιά. Το φυτό χρειάζεται πολλή υγρασία για να αναπτυχθεί σωστά. Πέρα από το πότισμα μπορεί να προκαλέσει τις άκρες των φύλλων να γυρίσει μαύρο ή κίτρινο. Αφετέρου, το εργοστάσιο μπορεί να αρχίσει να droop εάν δεν είστε παρέχουν αρκετό νερό. Το Φοίνικας φυτό παλάμη προτιμά φωτεινά, αλλά έμμεση ηλιακό φως. Αν τοποθετηθεί σε μια περιοχή υπερέκθεση στον ήλιο, μπορείτε να παρατηρήσετε κίτρινο ή μαύρες κηλίδες στα φύλλα. Όπως και το εργοστάσιο παλάμη μεγαλείο, η Επιτροπή επιθυμεί επίσης ένα υψηλό επίπεδο υγρασίας και έτσι υδρονέφωσης μπορεί να γίνει συχνά.
Areca Palm φυτών Φροντίδα? Areca φοίνικα είναι μια αργή καλλιεργητής και μπορεί να φανεί αρκετά όμορφος αν καλλιεργείται σε εσωτερικούς χώρους. Είναι σκληραγωγημένες φυτό που προτιμά φωτεινό έμμεση ηλιακό φως. Exposure στον ήλιο για σημαντικό χρονικό χρόνου μπορεί κάψει κυριολεκτικά το φύλλωμα. Areca φυτικών παλάμη χρειάζεται πολύ νερό, έτσι και το νερό συχνά. Αλλά σιγουρευτείτε ότι οι ρίζες δεν κάθονται στο νερό. Σημαντική πτώση ενδέχεται να παρατηρηθεί όταν το φυτό δεν παίρνουν αρκετό νερό. Οι νεκροί και οι ζημιές καφέ φύλλα του φυτού πρέπει να απομακρύνονται αμέσως. Περιστασιακή υδρονέφωσης μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά αυτής της μεγάλης houseplant. Υδρονέφωσης με νερό και σαπούνι μπορεί να βοηθήσει πολύ αν ακάρεα αράχνη είναι μολύνοντας το εργοστάσιο. Ωστόσο, για σοβαρή μόλυνση, θα απαιτούν μια εμπορική pest remover.
Palm φυτά μπορεί να φανεί πραγματικά όμορφο, εάν ληφθούν κατάλληλα φροντίδα. Σχεδόν όλα τα είδη των φυτών παλάμης καλλιεργείται σε εσωτερικούς χώρους require μέτριο επίπεδο των έμμεσων φως του ήλιου. Έτσι τους τοποθετήστε μερικές πόδια μακριά από το παράθυρα. Misting μερικές φορές σε μια εβδομάδα μπορεί ενισχύσει την ομορφιά και το μεγαλείο φυτών φοίνικα, που ταιριάζουν τόσο καλά σε κάθε τύπο εγχώριου décor. Αλλά μην ξεχνάτε να ακολουθούν το ίδιο φοίνικα κλάδεμα καθεστώς να διατηρήσει βλέμμα τους. Αυτές οι απλές συμβουλές για την εσωτερική φροντίδα των φυτών παλάμης θα εξασφαλίσει ότι παλάμες σπίτι σας να παραμείνει υγιής, βελτιώνοντας έτσι την διακόσμηση του σπιτιού σας.