Τρόπος Κατάργηση Σκουριά από Μαντεμένια

Υπάρχουν περισσοτέρων παροχών υγιεινής μάγειρα από χυτοσίδηρο. Λέγεται ότι cast υγιεινής μαγειρέψτε σίδηρο διαρκεί για μια ζωή. Ωστόσο είναι δυνατή μόνο αν τις χειριστείτε με την κατάλληλη προσοχή. Μερικές φορές, λόγω ακατάλληλης αποθήκευσης από χυτοσίδηρο παίρνουν σκουριασμένα και δεν είναι πλέον κατάλληλο προς χρήση. Αντί της απόρριψης των σκουριασμένα μαγειρικά σκεύη από χυτοσίδηρο, θα πρέπει να συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες για το πώς να αφαιρέσει τη σκουριά από το χυτοσίδηρο και εφαρμογή το στο μαγειρικά σκεύη σας. Εδώ έχουμε κοινόχρηστο such άκρες με εσάς στα ακόλουθα τμήματα.
Πώς να αφαιρέσει τη σκουριά από Μαντεμένια Κουζινικά;
Ήπια Σκουριά Αφαίρεση: Πριν αρχίσετε αφαίρεση σκουριάς από cookware χυτοσίδηρο, θα πρέπει να σας φόρεμα με ορθή προστατευτική εξάρτυση ήθελα λαστιχένια γάντια και γυαλιά, επειδή περισσότερα καθαρισμού προϊόντα είναι επιβλαβή για το δέρμα και τα μάτια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαρότερο φούρνο για να απαλλαγούμε από ήπια σκουριά από την επιφάνεια του μαγειρικά σκεύη από χυτοσίδηρο. Ψεκασμού some φούρνος καθαρότερες γενναιόδωρα για την χυτοσίδηρο και στη συνέχεια να τεθεί σε ένα μεγάλου μεγέθους zipped πλαστική σακούλα και δέστε την επάνω. Κρατήστε τα μαγειρικά σκεύη σε εκείνο τον όρο για μία ή δύο ημέρες. Είναι κρατήσει μέσα στο σάκο έτσι ώστε η σκούπα δεν θα στεγνώσει και θα συνεχίσει να είναι αποτελεσματική στον καθαρισμό της σκουριάς. Τότε βγάλτε από την πλαστική σακούλα και θαμνώνες τα σκεβρωμένα επιφάνεια καλά με τη βοήθεια πρόστιμο τροχό σύρματος σε ηλεκτρικό τρυπάνι. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με ένα ήπιο πλύσιμο των πιάτων σαπούνι και ζεστό νερό.
Πυκνά Σκουριά Αφαίρεση: Εμείς συχνά δυσκολεύονται να αφαιρέσετε σκουριά από κατσαρόλα χυτοσίδηρο ως φόρμες σκουριά μια κρούστα στην επιφάνειά του. Μπορείτε να απαλλαγούμε από αυτό το είδος της σκουριάς με τη βοήθεια των αποσταγμένο ξίδι. Αρχίστε το στόχο της απομάκρυνσης σκουριάς με το πλύσιμο των κατσαρόλα καλά. Προετοιμάστε ένα μίγμα ίσων ποσοτήτων νερού και ξύδι, και να απολαύσετε την κατσαρόλα στο μίγμα για λίγες ώρες. Αποθηκεύστε το cookware στον παρόντα όρου σε σκοτεινή γωνία οπουδήποτε έξω σπίτι σας. Το γκαράζ είναι το ασφαλέστερο εφαρμόζουν για το σκοπό.
Αυτός ο καθαρισμός διαδικασία αυτή πρέπει να πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο για δύο βασικούς λόγους. Η αντίδραση χημική που συνεχίζεται μεταξύ ξίδι και σίδηρο δίνει έξω μια αποκρουστική μυρωδιά. Δεύτερον, η συνισταμένη αφρό της αντίδρασης μπορούν να λεκιάσουν την επιφάνεια του δαπέδου μόνιμα. Μην μουλιάζετε τη ποτ στο ξίδι για πάρα εφόσον μπορεί προκαλούν διάβρωση σε το σίδερο επιφάνεια. Τότε διαποτισμού το pot σε μείγμα νερό και ήπιο απορρυπαντικό πιάτων για λίγες ώρες ώστε όλοι το οξύ παίρνει εξουδετερωμένου. Τρίψτε την κατσαρόλα και να απαλλαγούμε από τη σκουριά και ξεπλύνετε καλά. Μπορείτε να επαναλάβετε την διαδικασία αρκετές φορές αν χρειάζεται.
Καρύκευμα: Όταν η μαγειρικά σκεύη από χυτοσίδηρο είναι απαλλαγμένη από τη σκουριά, τότε θα πρέπει για την εποχή επάνω. Καρύκευμα των χυτοσίδηρο θα αποτρέψει σχηματισμός σκουριάς στο cookware ξανά. Άλλος λόγος για τον οποίο χυτοσίδηρο καρυκευμένος είναι ότι βοηθά να δώσει μια επιφάνεια αντικολλητικό ενώ μαγείρεμα στην cookware. Για αυτό, το cookware είναι ηπίως θερμαίνεται για λίγα λεπτά τοποθετώντας το στην φούρνο. Στη συνέχεια θα πρέπει να εφαρμόσει ένα μικρό φυτικό έλαιο με μια βούρτσα για τα μαγειρικά σκεύη για να σχηματίσουν ένα λεπτό στρώμα του πετρελαίου σε αυτό. Μετά την εφαρμογή του πετρελαίου στο σκεύος, θα πρέπει να τοποθετήσετε το σκεύος στο φούρνο ξανά και ζεστάνετε σε 225 ° F για μισή ώρα. Τότε εφαρμόζουμε πάλι άλλο παλτό ελαιούχων και θερμότητας ξανά στην ίδια θερμοκρασία για άλλη μισή ώρα. Στη συνέχεια, αφαιρέστε από τη θερμότητα και σκουπίστε όλα τα περίσσεια του πετρελαίου από αυτήν. Αρχικά, μετά από κάθε χρήση έχετε να σεζόν το σκεύος ακόλουθη την ίδια διαδικασία.
Πώς να αφαιρέσει τη σκουριά από Μαντεμένια Pan;
Potato είναι αποτελεσματικό σε καταιωνιστήρα έξω σκουριά από το τηγάνι χυτοσίδηρο. Καταρχάς, θέσει ορισμένα καθαρότερες φούρνο στην τηγάνι. Κόβουμε το τέλος της πατάτας και τρίψτε δυνατά με σκουριασμένο επιφάνεια του τηγανιού. Συνεχίστε να τρίβετε το τηγάνι μέχρι όλες οι σκουριά αποβάλλεται από το τηγάνι. Κατόπιν πλένεται ανοικτά των υγρό με ήπια πιάτων πλύσιμο απορρυπαντικό και νερό, και αφήστε το τηγάνι στεγνώνουν επιμελώς. Άλλη καθαρισμός επιλογή είναι να πασπαλίζουμε 2-3 κουταλιές αλάτι για τα τηγάνι και έπειτα χύστε το ίδια ποσότητα φυτικού ελαίου σε το. Τότε τρίψτε το τηγάνι με πυκνό πτυχωτό χαρτοπετσέτα. Τρίψτε πιο έντονα στους τομείς οποίες έχουν σκουριά. Στην περίπτωση που η σκουριά είναι μια σοβαρή ένα, μπορείτε να το τρίψετε με το μαλλί χάλυβα. Όταν πηγαίνουν όλα τα σκουριασμένα κηλίδες, θα ξεπλύνετε με υγρό σαπούνι και νερό. Ξεράνετε επιμελώς και σεζόν το στο ίδια διαδικασία που έχει συζητηθεί στο προηγούμενο τμήμα. Κάθε φορά κάνετε τέτοια τύπο καθαρισμού, έχετε να κάνετε το καρύκευμα.
Τώρα που έχετε μάθει πώς να αφαιρέσετε σκουριά από χυτοσίδηρο, εσείς θα αξιοποιήσει γνώσεις σας σε ξεφορτώνεται τις σκουριά από χυτοσίδηρο. Μετά από αυτό, θα πρέπει να την αποθηκεύσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πάρουν τη σκουριά από την αρχή. Για την αποθήκευση χυτοσίδηρο, το δικαίωμα μέθοδος είναι να τεθεί μια χαρτοπετσέτα στο χυτοσίδηρο να απορροφά την υγρασία της ατμόσφαιρας που προκαλεί τη σκουριά. Μην καλύπτετε επάνω με καπάκια ενώ αποθήκευση. Επίσης, μην κρατήσει δύο σκεύη από χυτοσίδηρο σε άμεση επαφή μεταξύ τους κατά την αποθήκευση τους.