Αντικαταστήστε γκαραζόπορτα Springs

Replacing πόρτας γκαράζ ελατήρια είναι κάπως επικίνδυνη, λόγω της παρούσας αναταραχή στις εν λόγω πηγές. Υπάρχουν δύο τύποι ελατηρίων που χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση θυρών γκαράζ. Οι πηγές αυτές χρησιμοποιείται και στις δύο, χειροκίνητα καθώς και ηλεκτρονικά θυρών. Οι πηγές παράγουν επίσης την ίδια ένταση στο άλλο συνημμένο συνιστώσες του την πόρτα του γκαράζ. Ακόμη και ένα μικρό αμυχές ή ψευδώνυμο μπορεί να βλάψει αυτές τις ιαματικές πηγές μόνιμα. Ως εκ τούτου, γκαραζόπορτα πηγές και άλλο υλικό που συνδέονται με τα ελατήρια πρέπει να αντιμετωπιστούν με προσοχή τόσο για την ασφάλεια του προσώπου και τη διατήρηση της άνοιξης.
Tips για να αντικαταστήσει πόρτα του γκαράζ Springs
Βασικά υπάρχουν δύο τύποι πόρτα του γκαράζ ελατήρια: ελατήρια στρέψης και επέκταση ελατήρια. Συνήθως ελατήρια στρέψης που χρησιμοποιούνται για σπαστές πτυσσόμενο πόρτες? Ότι, επέκταση ελατήρια χρησιμοποιούνται για swing-up πόρτες.
Γκαράζ Πόρτα ελατήρια στρέψης: στρέψης λειτουργούν βάσει της αρχής της «twisting». Οι πηγές αυτές τοποθετούνται επάνω από το κέντρο της θύρας σε έναν άξονα μέταλλο, το οποίο είναι παράλληλο προς τα άκρα της θύρας. Υπάρχουν ισχυρά τα καλώδια που συνδέονται με το κάτω μέρος της πόρτας, με τη βοήθεια του οποίου, η πόρτα του γκαράζ Ανοίγει και κλείνει. Όταν τα ελατήρια στρέψης συστροφή, τα καλώδια αυτά βοηθούν την πόρτα του γκαράζ να άρει. Η πόρτα κλείνει, όταν η στρέψης επέκταση. Αντικατάσταση της στρέψης γκαραζόπορτα ελατήρια πρέπει να γίνει προσεκτικά. Ο άξονας στρέψης που περνά μέσα από αυτές τις πηγές, αποτρέπει πιθανά ατυχήματα που οφείλονται στην αποτυχία της άνοιξης.
Γκαράζ Πόρτα Επέκταση Πηγές: Παράταση ελατήρια λειτουργούν βάσει της αρχής του stretching. Βρίσκονται στο επάνω χείλος της πόρτας γκαράζ, σε κάθε πλευρά της θύρας τροχιάς. Είναι ονομάζεται επίσης ως πλάι πηγές, λόγω της θέσης τους. Είναι μακριά και βαριά ελατήρια, επισυνάπτεται σε κάθε πλευρά της πόρτας. Αποδοτικότητα αυτών των πηγών μειώνει, επειδή άσκησαν τη δύναμη και τη χρήση. Οι πηγές αυτές θα πρέπει να εγκατασταθεί με μια ισχυρή καλώδιο αυτοσυγκράτηση από το κέντρο, το οποίο αποτρέπει πιθανά ατυχήματα σε περίπτωση που η άνοιξη αποτύχει.
Η πόρτα του γκαράζ και του δαπέδου πρέπει να ισοπεδωθεί σωστά. Χωρίς this ισοπέδωση, πόρτες γκαράζ δεν κλείνουν ομοιόμορφα. Ο χρόνος και χρήση μειώσει την αποτελεσματικότητα αυτών των πηγών. Τόσο οι πηγές χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία γκαραζόπορτα μαζί. Ως εκ τούτου, ακόμη και αν ένα από τα ελατήρια σπάσει, θα πρέπει να αντικαταστήσει και τους δύο. Αν αντικαταστήσετε κάθε ένα από αυτά με ένα νέο, θα οδηγήσει σε μια ισορροπημένη μηχανισμό ανοίγματος της πόρτας.
Για επισκευές γκαραζόπορτα, τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της αντικατάστασης των πηγών. Ωστόσο, ορισμένα ατυχήματα συμβαίνουν και λόγω των ρυθμιστεί σωστά γκαραζόπορτας ελατήρια. Επομένως, η προσαρμογή πόρτα γκαράζ ελατήρια κατάλληλα είναι εξίσου σημαντική. Αυξημένη ή μειωμένη ένταση την άνοιξη μπορεί επίσης να είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει την ανάρμοστη κίνηση και το μηχανισμό κλεισίματος της θύρας. Χαλαρά ελατήρια επίσης να προκαλέσει έλλειψη ισορροπίας πόρτες. Παράταση πηγές είναι ευκολότερο και ασφαλέστερο να αντικαταστήσει, σε σύγκριση με ελατήρια στρέψης.
Συγκεντρώστε όλα τα εξαρτήματα και τα εργαλεία, που μπορεί να χρειαστείτε για την επισκευή, εκ των προτέρων. Check πόρτα του γκαράζ σας ελατήρια και άλλα μέρη της πόρτας γκαράζ τακτικά. Το κάνετε μια συνήθεια για να ελέγξετε ολόκληρο το σύστημα πόρτα του γκαράζ, μία φορά το μήνα. Πάντα ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήστη πρώτα, πριν κάνετε οποιαδήποτε επισκευή ή αντικατάσταση. Ακολουθήστε όλες οι οδηγίες και τις προφυλάξεις που αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρήσης. These γκαραζόπορτα βαρέων ελατήρια είναι υπό συνεχή υψηλή τάση, η οποία αυξάνει το επίπεδο του κινδύνου κατά τη διάρκεια επισκευών. Να το κάνει από τους επαγγελματίες, αν δεν έχετε πολλή γνώση σχετικά με αντικατάστασης του άνοιξης. Κάθε ατυχές ατύχημα μπορεί να αποτελέσει σοβαρή κίνδυνο για να σας σωματική ευεξία. Ως εκ τούτου, ρυθμίστε ή αντικαταστήστε γκαραζόπορτα βρύσες με εξώτερο προφύλαξη.