Επέτειος λίστα δώρων

Την ερχόμενη Κυριακή συμβαίνει να είναι 5η επέτειο του γάμου του φίλου Ιωάννη σας. John και η σύζυγός του ΣΣΕ σχέδιο για να γιορτάσει τα πέντε χρόνια που της ενότητας από την κατοχή μιας bash επέτειο στο Ritz. Τόσο εσείς όσο και το καλύτερο μισό σας έχουν προσκληθεί στο πάρτι. Σίγουρα δεν μπορείς να εμφανιστεί στο κόμμα άδεια χέρια! Στη συνέχεια, όμως, εσείς δεν μπορεί επίσης να πάρετε μαζί σας κάθε ηλίθιο, πρόχειρης δώρο μόνο για χάρη της τυπικής διαδικασίας. Μετά από όλα, του Ιωάννη καλός φίλος σου. Έτσι τώρα θα βρεθείτε να έχει δύο πονοκέφαλους - πρώτον, να σκεφτώ ένα δώρο και, δεύτερον, να θεωρούν η μία που είναι ειδική και κατάλληλη! Λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανησυχείς φίλε μου. Εδώ είναι μια επέτειος δείγμα λίστα δώρο για να σας δώσει μερικές ωραίες ιδέες για δώρα.
Γαμήλιας επετείου δώρων Κατάλογος? Συνήθως, υπάρχουν δύο τύποι λίστας δώρο - ένα παραδοσιακό κατάλογο επέτειο δώρων και μια σύγχρονη λίστα επέτειο δώρων. Εδώ είναι μερικές παραδοσιακά δώρα γαμήλιας επετείου.
Παραδοσιακός κατάλογος επέτειος δώρα? Την πάροδο των ετών, έχει υπάρξει μια παράδοση δώρων συγκεκριμένα είδη δώρων, σχετικά με ορισμένες επετείους. Για παράδειγμα, ένα έτος έχει σχέση με χαρτί, το έτος δύο με βαμβάκι, τρία με το δέρμα, τέσσερα με είτε φρούτα και λουλούδια, πέντε με ξύλο, έξι με το σίδηρο (μερικές φορές καραμέλα της ζάχαρης), επτά με μαλλί, καθώς και ο χαλκός, οκτώ με τα χάλκινα μετάλλων, εννέα με ένα κομμάτι της αγγειοπλαστικής και δέκα σε κασσίτερο, καθώς και αλουμίνιο. Για όσους από εσάς που σας αρέσει να είναι παραδοσιακά στην προσέγγισή τους, ενδέχεται να ενδιαφέρονται για το υπόλοιπο αυτής της λίστας. Καλά εδώ είναι το υπόλοιπο αυτό - έντεκα συνδέεται με το χάλυβα, δώδεκα με μετάξι (μερικές φορές λευκά είδη), δεκατρία με δαντέλα, δεκατέσσερα με ελεφαντόδοντο, και δεκαπέντε με κρυστάλλινα. Στη συνέχεια, το υπόλοιπο της λίστας αποτελείται από πενταετία και όχι διαδοχικά έτη. Για παράδειγμα, η εικοστή επέτειος συσχετίζεται με την Κίνα, εικοστή πέμπτη με το ασήμι, τριακοστή με το μαργαριτάρι, τριακοστή πέμπτη με κοράλλι, τεσσαρακοστή με ρουμπινί, τεσσαρακοστή πέμπτη με ζαφείρι, πεντηκοστή με χρυσό και πενήντα την πέμπτη θέση με σμαράγδι. Την εξηκοστή επέτειο του γάμου και όλες τις επακόλουθες επέτειοι είναι συνδεδεμένες με ένα διαμάντι.
Τώρα που ξέρετε τι υλικό σχετίζεται με αυτό το χρόνο, πρέπει να επιλέξετε ένα κατάλληλο δώρο αναλόγως. Μπορεί να είναι ένα δύσκολο αλλά επιμελώς απολαυστική εργασία. Για παράδειγμα, για μια πρώτη επέτειο του γάμου θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι φτιαγμένο από χαρτί - κάρτες επετείου, εισιτήρια κινηματογράφων, δωροεπιταγές ή ακόμη και εισιτήρια για διακοπές! Ιδέες για δεύτερη δώρα χρόνια θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν υφάσματα από βαμβάκι, σεντόνια, τραπεζομάντηλα, κ.λπ. Αν σκεφτούμε από δέρμα, θα μπορούσε να καταλήξει σε δερμάτινα πορτοφόλια, πορτοφόλια, τσάντες, παπούτσια, κλπ. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να σκεφτείτε εξαίσια μπουκέτα λουλουδιών , ξύλινα αντικείμενα, μάλλινα πουλόβερ, ινδική αγγειοπλαστική κ.λπ., ως παραδείγματα τα παραδοσιακά δώρα επετείου για διαδοχικές επετείους. Όταν πρόκειται για την πολύτιμοι λίθοι, κοσμήματα είναι η πιο φυσική επιλογή για gifting.
Σύγχρονη επέτειος Λίστα Δώρα? Όσοι από εσάς θα είναι άνετη σύγχρονη παρουσίαση δώρα επετείου θα μπορούσαν να επιλέξουν για τις σύγχρονες συσκευές, συσκευές, ηλεκτρονικά είδη, showpieces, έπιπλα, ασημικά, κρεβατοκάμαρα ή μπάνιο πολυτελείας, ταξιδιωτικά δελτία, σχεδιαστής χρυσά κοσμήματα, κλπ. Εάν θα ήθελε να έχει ένα χρόνο-σοφός λίστα των σύγχρονων δώρα επετείου, εδώ είναι. Το πρώτο έτος συνδέεται με τα ρολόγια (ρολόγια χειρός θα μπορούσε να είναι μια επιλογή), η δεύτερη αφορά την Κίνα, το τρίτο με κρυστάλλινα, τέταρτο με οικιακές συσκευές, την πέμπτη θέση με ασημικά, κλπ. Σύμφωνα με τους χρόνους, θα μπορούσατε να επιλέξετε για την πλατίνα αντί του χρυσού ή διαμάντι κοσμήματα. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε σκεφτείτε δίνοντας ότι μικρές προσωπική αφή στο δώρα σας κάνοντας μια πλαισιωμένο κολάζ φωτογραφία του ζευγάρι επετείου, ή χρησιμοποιώντας οριγκάμι να έρθουν επάνω με μερικά ωραία βιοτεχνικές χαρτί.
Αυτή ήταν μια γενική εικόνα του τι είναι μια λίστα δώρο επετείου είναι. Να κάνετε δώρο σας επιπλέον ειδική, θα μπορούσατε σκεφτείτε συνδυάζοντας την παραδόσεων του χτες με εκείνα σύγχρονων φορές. Κάποιος θα μπορούσε να το καλέσετε με τη βέλτιστη και των δύο κόσμους, σωστά;