Μακιγιάζ Συμβουλές ομορφιάς

Συμπληρώνεται μέχρι θεωρείται ότι είναι συνώνυμη με τις γυναίκες. Συμπληρώνεται μέχρι τονίζει την ομορφιά των γυναικών, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο ελκυστικά. Ωστόσο, η εφαρμογή απαρτίζουν είναι μια τέχνη και πολλοί δεν γνωρίζουν το σωστό τρόπο για να γίνει αυτό. Πολλές γυναίκες το παρακάνετε, το οποίο φέρνει σε μια αίσθηση του τεχνητού. Ως εκ τούτου, πρέπει να μάθουν να κάνουν συνθέτουν με τρόπο που να δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Τέτοιου είδους αποτελούν βοηθά στην ανάδειξη των βασικών περιοχές του προσώπου, κάνοντας ένα βλέμμα πιο όμορφη.
Μακιγιάζ και συμβουλές ομορφιάς
Εκτός από τον τρόπο εφαρμογής του μακιγιάζ, ακόμη και το μακιγιάζ που χρησιμοποιούνται είναι εξίσου σημαντικές. Κάποιος πρέπει να χρησιμοποιούν μόνο την ποιότητα των προϊόντων, λόγω επαναλαμβανόμενης χρήσης των φθηνών να αναπληρώσετε τα προϊόντα μπορούν να βλάψουν το δέρμα. Ας εξετάσουμε μερικές συνθέτουν συμβουλές ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν σε εφαρμογή απαρτίζουν μόνοι σας.
Ίδρυμα: Ίδρυμα είναι το πιο βασικό πράγμα που χρησιμοποιείται στο αρχή της συνθέτουν. Υπάρχουν ποικίλες θεμελίων διαθέσιμων στην αγορά, ήτοι υγρό, κέικ και κρέμα. Επιπλέον, τα ιδρύματα διατίθενται ανάλογα με τον τύπο του δέρματος κάποιου πάρα πολύ. Για παράδειγμα, υπάρχουν διαφορετικές βάσεις για λιπαρό, ξηρό και κανονικό δέρμα. Όταν αγοράζετε ένα ίδρυμα για σας, ψάξτε για όλα αυτά τα στοιχεία και να αγοράζουμε ένα που είναι μια σκιά ελαφρύτερο από το πραγματικό τόνο δερμάτων σας.
Προτού ξεκινήσετε την εφαρμογή του ιδρύματος, θυμηθείτε σε καθαρό πρόσωπο σας πολύ καλά. Μασάζ πρόσωπό σας με τονωτική και μια moisturizer, και έπειτα να ξεκινήσετε με θεμέλιο σας. Πάρτε κάποιο ίδρυμα σε μια μπατονέτα και να εφαρμόσει μια σταγόνα από αυτό στα μάγουλα, το πηγούνι, το μέτωπο, τη μύτη και βλέφαρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τα χέρια ή ένα σφουγγάρι και απλώστε το στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Μην ξεχάσετε να την εξάπλωση προς το λαιμό, το αυτί, αλλά και κάτω από τα μάτια. Ο σκοπός της χρήσης ενός ιδρύματος είναι να δώσει μια σωστή βάση και να κάνει όλες τις περιοχές του προσώπου να φαίνεται ακόμη. Πιέστε απαλά ένα λεπτό χαρτί πάνω από το πρόσωπο για να σβήσει την υπέρβαση ίδρυμα. Αφού τελειώσετε με το ίδρυμα, εφαρμόζουν μία παλτό του συμπαγής ή σκόνη ομοιόμορφα όλο το πρόσωπο.
Concealer: Οι concealers χρησιμοποιηθούν από ανθρώπους για να κρύψει τα σπυράκια, μαύρους κύκλους και τα σημάδια και κηλίδες από το πρόσωπο. Μπορείτε να βρείτε concealers υπό μορφή υγρού ή κρέμας. Απλώστε το concealer για το ψεγάδι που θέλετε να αποκρύψετε και διαδώστε το προς τα άκρα. Ωστόσο, μην χρησιμοποιείτε τα καλυπτικό (δεν υπερβαίνει το διπλάσιο) σχετικά με το ψεγάδι, διότι μπορεί να δούμε προφανές ότι προσπαθείτε να κρύψετε κάτι.
Eye Make Up: Eye απαρτίζουν θεωρείται ότι είναι πιο σημαντική, καθώς ανασηκώνονται όλο το πρόσωπο. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει για τα μάτια απαρτίζουν είναι η εφαρμογή της σκιάς ματιών. Πολλοί άνθρωποι κάνουν λάθος εφαρμόζοντας μια σκιά ματιών που ταιριάζει ενδυμασία τους. Όμως, πρέπει κανείς να χρησιμοποιήσει έναν σκιά ματιών που ταιριάζει στο χρώμα του δέρματος του. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε 2 - 3 χρώματα για σκιά ματιών, αλλά βεβαιωθείτε ότι όλα τα χρώματα μείγμα καλά. Πάρτε κάποιο σκιά ματιών σε μια επίπεδη, διευθυνμένος αμβλύ βούρτσα και εφαρμόσετε σε ολόκληρο βλέφαρο, ξεκινώντας από μέσα, προχωρώντας προς την εξώτερο άκρο. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα σκούρα χρώματα, μπορείτε να πάτε με μια ουδέτερη σκιά ματιών για να πάρετε μια φυσική εμφάνιση.
Μόλις τελειώσετε με τη σκιά ματιών, το επόμενο βήμα θα είναι το eyeliner. Παρόλο ένα μαύρο eyeliner ο συνηθέστερα χρησιμοποιείται, μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση eyeliners διαθέσιμες σε διαφορετικά χρώματα όπως μπλε, καφέ, κλπ. Η πρώτη επίστρωση των eyeliner πρέπει να λεπτή γραμμή και πρέπει να βγούν πλησιέστερα στην βλεφαρίδες as αυτό δίνει στο επίδραση παχύτερη βλεφαρίδων οφθαλμού. Εφαρμόστε ένα άλλο παλτό να καταστεί η γραμμή παχύτερο. Μετά από μία εφάρμοσε την επένδυση των ματιών, η επόμενη θα είναι η μάσκαρα. Χρησιμοποιούνται για να κάνουν τις βλεφαρίδες περισσότερο από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Πρώτα κλείστε τα μάτια σας και χρησιμοποιήστε τα προς τα κάτω μάσκαρα και στη συνέχεια να εξετάσουμε προς τα πάνω και εφαρμόστε μια στρώση στο επάνω καθώς και τις κάτω βλεφαρίδες. Αν θέλετε να εφαρμόσει μια δεύτερη στρώση, περιμένουμε την μάσκαρα to στεγνώσει πρώτα. Αλλά σιγουρευτείτε δεν βάζετε περισσότερες από δύο παλτά.
Lip Stick: Lip sticks είναι αναγκαίο να συμπληρωθεί ο βλέμμα ολόκληρης συνθέτουν. Δεν είναι μόνο διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, αλλά και σε διάφορες μορφές που κυμαίνονται από γυαλιστερό, ματ, κρέμα γάλακτος σε παγετό. Όποια κραγιόν να αγοράσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει ένα από ανώτερη ποιότητα και ένα χρώμα που ταιριάζει χροιά σας καλά. Προτού αρχίσει να εφαρμόζουν το κραγιόν, είναι αναγκαίο να καθαρίσετε τα χείλη με ένα γαλάκτωμα καθαρισμού. Εάν έχετε ξηρά ή σκασμένα χείλη, εφαρμόστε lip balm ή ίδρυμα πριν ξεκινήσετε με το μακιγιάζ σας. Επιλέξτε ένα χείλι χιτώνιο που ταιριάζει με το ραβδί χείλη. Draw το περίγραμμα και εφαρμόζουν τις κραγιόν στο εσωτερικό των γραμμών με τη βοήθεια μια βούρτσα. Να σκουρύνει τα χείλη χρώμα, προσθέστε ένα επιπλέον παλτό. Πιέστε χείλια επί ενός εγγράφου ιστό και bloat έξω το υπερβολικό κραγιόν. Εφαρμογή κραγιόν ή lip balm από πάνω του, θα δώσει μια γυαλιστερή επίδραση στα χείλη.
Ρουζ: Blusher αποτελεί το τελικό βήμα του μακιγιάζ. Το χρώμα του ρουζ πρέπει να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος κάποιου, αλλά και τη συνολική απαρτίζουν. Ρουζ, που είναι συνήθως διαθέσιμα σε μορφή σκόνης πρέπει να είναι πάντα φως στο χρώμα. Ρουζ πρέπει να εφαρμόζεται για το μάγουλο περιοχές με τη βοήθεια μιας μακριάς και πρησμένα πινέλο. Smile όταν είστε φορεθούν τα κοκκινίζει και εφαρμόστε το στη ζυγωματικά με τον ανώτερο κτυπήματα.
Άλλα Make Up Συμβουλές
Εκτός από τη γνώση πώς να θέσει συνθέτουν, είναι επίσης απαραίτητο να γνωρίζετε ορισμένα πράγματα να έχουμε όμορφα και υγιές δέρμα. Προϊόντα ομορφιάς και καλλυντικά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι απαραίτητο να πετάξετε παλαιές και αγοράσουν νέα μετά κάθε 1 - 2 έτη, ανάλογα το είδος του προϊόντος. Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι τα προϊόντα ομορφιάς περιέχουν χημικές ουσίες, έτσι ώστε κάθε φορά που θα τα χρησιμοποιήσετε, αφαιρέστε εντελώς και πλύνετε πρόσωπό σας με καθαριστικά face. Συμπληρώνεται μέχρι να αποκρύψετε σίγουρα σημάδια στο πρόσωπό σας και να φανεί περισσότερο όμορφη, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ταιριάξει με τη φυσική ομορφιά. Έτσι, είναι σημαντικό να επιδοθούν σε φροντίδα δέρματος τακτικά. Επιπλέον, ύστερα μια υγιεινή και θρεπτική διατροφή έχει επίσης βαθιά επίδραση καθιστώντας δέρμα βλέμμα lovely.
Αυτά είναι μερικά της συνθέτουν συμβουλές ομορφιάς που πρέπει να ξέρετε. Αν, στην αρχή, δεν μπορείτε να πάρετε τις τεχνικές δεξιά, με την πρακτική σίγουρα θα γίνει ένας εμπειρογνώμονας σε εφαρμογή απαρτίζουν.