Σχεδιάστε το δικό σας δαχτυλίδι αρραβώνων

Με τα χρόνια, τα δαχτυλίδια αρραβώνων έχουν υποβληθεί σε πολλές αλλαγές. Σήμερα, τα δαχτυλίδια αρραβώνων γίνονται σε μια ποικιλία όμορφα σχέδια, αλλά πολλοί προτιμούν να σχεδιάσουν το δικό δαχτυλίδι αρραβώνων τους για να δώσει μια προσωπική πινελιά. Σχεδιάζοντας ένα κομψό δαχτυλίδι αρραβώνων δεν είναι μια δύσκολη διαδικασία. Ακολουθήστε τα εξής βήματα:
Πώς να σχεδιάσει τη δική δαχτυλίδι αρραβώνων σας
Πρώτον, θα αποφασίσει το ύφος του δαχτυλιδιού που θα θέλατε να έχετε. Υπάρχουν πολλές επιλογές όπως τα παλαιά και τα παραδοσιακά. Ακόμη και αν τα παλαιά δαχτυλίδια είναι όμορφες, πολλοί επιλέγουν τη μοντέρνα εμφάνιση. Πάρτε ένα φύλλο χαρτί και με τη βοήθεια ενός μολυβιού, καταρτίζει ένα σκίτσο του σχεδιασμού που έχετε κατά νου. Most δαχτυλίδια εμπλοκής είναι μια ταινία χρώματος ασημί ή χρυσό με ένα στολίδι τοποθετημένο στην κορυφή. Κρατήστε αυτό κατά νου και κατά συνέπεια με βάση εκκίνησης σχεδιάγραμμα. Ίσως χρειαστεί να draw the sketch πολλές times να φθάσει στο σωστό width και το design.
Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα πολύτιμος λίθος για το δαχτυλίδι σας. Γενικά, οι άνθρωποι επιλέγουν ένα διαμάντι πασιέντζα. Μερικά από τα πιο υπέροχα δαχτυλίδια δέσμευσης έχουν σμαράγδια, ρουμπίνια και ζαφείρια τοποθετημένα στην κορυφή. Ένας συνδυασμός χρωματιστές πέτρες και διαμάντια είναι μια καλή επιλογή. Ένα άλλο σχέδιο που έχει δημοφιλής τα τελευταία χρόνια είναι η διάθεση ενός μεγαλύτερου πέτρα στη μέση και γύρω από αυτό με μικρότερες πέτρες. Αποφασίστε το σχήμα της πέτρας σας, δεδομένου ότι διαδραματίζει βασικό ρόλο στην δίνοντας μια μοναδική εμφάνιση στο δαχτυλίδι σας. Σύμφωνα με τη δική σας επιλογή, μπορείτε να πάτε για τετράγωνο, στρογγυλό ή ωοειδές.
As ζώνες αυτές μπορούν να μέσου, λεπτός ή μεγάλη, επιλέξτε μια γαμήλια ζώνη που μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα για επιλεγμένα πέτρα σας. ζώνες Platinum είναι μια δημοφιλής επιλογή. Ωστόσο, έχουν λίγο ακριβό, ώστε να αποφασίσουν αν θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε τη βοήθεια ενός κοσμηματοπώλη που είναι πρόθυμος να σας προσφέρει συμβουλές για το σχεδιασμό ένα δαχτυλίδι. Εμφάνιση όλων σκίτσα και τις ιδέες σας για το jeweler και να συζητήσουν τα σχέδια που ταιριάζουν τον προϋπολογισμό σας. Κατάλληλη καθοδήγηση σίγουρα θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε δαχτυλίδι των ονείρων σας.
Πώς να δημιουργήσει το δικό δαχτυλίδι αρραβώνων σας
Προϋπολογισμός είναι η πιο σημαντική πτυχή. Αποφασίστε σχετικά με το πόσο είστε πρόθυμοι να δαπανήσουν γιατί κτίριο το δικό δαχτυλίδι αρραβώνων σας είναι συχνά πιο ακριβά από αγοράζοντας ένα προ-σχεδιασμένα ένα. Αν θέλετε να φτιάξετε τον δικό αρραβώνων διαμαντιών σας δαχτυλίδι τότε προσδιορίσει αν είστε έτοιμοι να φιγούρα για το διαμάντι. Το κόστος θα αυξηθεί σε περίπτωση που θέλετε επιπλέον πέτρες καθορίζεται δαχτυλίδι σας.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο για να συγκρίνουν τις τιμές μεταξύ των διαφόρων καταστήματα κοσμημάτων. Σχεδόν κάθε σε απευθείας σύνδεση jeweler παρέχει τα εργαλεία δικτυακού τόπου να επιλέξουν το είδος της πέτρας, σε καράτια και ρυθμίσεις. Χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία και επιλέξτε ανάλογα. Δεδομένου ότι είστε αγοράζοντας το δαχτυλίδι για νύφη σας, επιλέξτε ένα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της.
Επιλέξτε το μέταλλο για δαχτυλίδι αρραβώνων σας. Τιτανίου, η πλατίνα, κίτρινο χρυσό και λευκό χρυσό είναι μερικές από τις επιλογές που μπορεί να δώσει μια λάμψη στο δαχτυλίδι σας. Όταν αγοράζετε ένα διαμάντι, να είναι πολύ σίγουροι για την κοπή, βάρος σε καράτια, το χρώμα και τη σαφήνεια. Πολλές μεγάλες πέτρες έρχονται με υψηλό βάρος, σε καράτια, αλλά έχουν ατέλειες και εγκλείσματα που μπορούν να επηρεάσουν τη λάμψη τους. Εάν έχετε αποφασίσει να οικοδομήσει το δικό δαχτυλίδι αρραβώνων σας, το κοσμηματοπωλείο μπορεί να πουλήσει μια πλαστή ή ένα χαλαρό διαμάντι, ώστε να επιλέξετε πέτρα σας πολύ προσεκτικά.
Συμβουλευτείτε έναν έμπειρο κοσμηματοπώλη, όπως ένα δαχτυλίδι αρραβώνων είναι ένα σύμβολο της αγάπης και της δια βίου ενθύμιο για νύφη σας. Έτσι, πριν να οικοδομήσει το δικό δαχτυλίδι αρραβώνων σας, επικοινωνήστε με ένα φημισμένο κοσμηματοπωλείο να επιλέξει αυτό που θα αγαπάμε σε πολλές επόμενα χρόνια.