Κινητό Επισκευή Όροφος Home

Το νερό είναι η πιο προφανής και ο μεγαλύτερος εχθρός στο δάπεδο του κινητού σπίτι σας. Το δάπεδο πρέπει να επισκευασθεί κάθε λίγο και λιγάκι. Κινητό πάτωμα σπίτι έργο επισκευής είναι ένα κομμάτι επίπονη και χρονοβόρα. Σε γενικές γραμμές, οι επαγγελματίες έχουν προσληφθεί για τον ίδιο. Αλλά αν θέλετε να κάνετε μόνοι σας αυτό το διάστημα, εδώ είναι ένα άρθρο για να στηρίξει τις προσπάθειες σας. Επιπλέον, τι άλλο θα μπορούσε συγκρίνετε προς ικανοποίηση παίρνετε διατηρώντας και επισκευή σπίτι σας μόνοι σας. Ας το δοκιμάσετε.
Για να επισκευάσει ένα κινητό πάτωμα σπίτι, θα χρειαστεί ορισμένες εργαλεία όπως σμίλες σφυριών,, κατσαβίδια, πριόνια, και προστατευτικά γυαλιά. Ενώ εργάζεστε με τέτοια εργαλεία, κύριο μέλημά σας πρέπει να είναι η ασφάλειά σας. Ο ασφαλέστερος τρόπος για αυτοπροστασία είναι εδώ για να ακολουθήσει τις κατευθυντήριες γραμμές και το έργο των εργαλείων »με προσοχή. Ποτέ μην ξεχνάτε να φοράτε γυαλιά. Μπορεί να αισθάνονται ότι ένα επιπλέον βάρος για τα μάτια σας, αλλά θα σας προστατεύσουν από θραύσματα, από ξύλο ή σίδερο που μπορούν να έρθουν πετούν στα μάτια σας.
Κινητό επισκευή πάτωμα σπίτι πραγματοποιείται σε δύο μείζονες βήματα - απομάκρυνση της παλαιάς σανίδες δαπέδου, και εγκατάσταση νέου δαπέδου. Διαβάστε για να μάθετε τις λεπτομέρειες κάθε βήμα.
Αφαίρεση φθαρμένων ή Παλιά Όροφος: Εάν έχετε εγκαταστήσει οποιοδήποτε είδος που καλύπτουν δάπεδο ή χαλί στο πάτωμα, να το αφαιρέσετε. Σημειώστε τις γραμμές που είναι τετράγωνα με το δάπεδο δοκούς ή την υποστήριξη. Τα δοκάρια που στηρίζουν την σανίδες δαπέδου καλούνται δοκούς. Ρυθμίστε το πριόνι σε μια λίγο πιο βαθιά από το πάτωμα και είδα από το κατεστραμμένο πλοίο. Επωφεληθείτε από τις γραμμές έχετε βάλει κάτω ως οδηγός. Σε αυτό τρόπο, μπορείτε είδε έξω όλα τα σανίδες δαπέδου μία μία. Στην περίπτωση που μόνο ένα μέρος του δαπέδου είναι κατεστραμμένο και δεν σκοπεύετε να επισκευάσει το ολόκληρο όροφο σπίτι, τότε rip μόνο τις κατεστραμμένο τμήμα και εργάζονται σε αυτό το τμήμα. Για την πάτωμα μήκος του τοίχου, θα χρειαζόσασταν να πελεκήσει έξω το παλιό σανίδες. Όταν οι εργασίες αφαίρεσης γίνεται, καθαρίστε το δοκούς καλά, ειδικά το πάνω μέρος. Βεβαιωθείτε ότι τα δοκάρια είναι επίπεδη. Για τον καθαρισμό, το βήμα απομάκρυνσης ολοκληρώνεται.
Τοποθέτηση νέων Όροφος: Τα διοικητικά συμβούλια όροφο είναι δύο τύπων, που διαφέρει ως προς τις διαστάσεις και μόνο. Ο ένας είναι δύο επί τέσσερα και το άλλο είναι ένα δύο από έξι. επιλογή σας εξαρτάται τις διαστάσεις της δοκάρια έχετε εγκαταστήσει στο σπίτι σας. Η ακόλουθη περιγραφή βασίζεται σε δύο από έξι πλάκες δαπέδου. Όλη η μέθοδος είναι το ίδιο για κάθε τύπο.
Την εγκατάσταση του νέου δαπέδου αρχίζει με τη διαμόρφωση των δύο από έξι σανίδες μεταξύ του δαπέδου δοκάρια. Εδώ, σε αυτό το βήμα, πρέπει να εφαρμοστεί η τεχνική της εγκατάστασης του πλοίου ορόφου. Τοποθετήστε τα δύο από έξι πίνακες με τέτοιο τρόπο που μόνο μισό της δοκό πατωμάτων στηρίζει την άκρη του ενός δύο από έξι, και το άλλο μισό επαφίεται να υποστηρίξει την άκρη του άλλες δύο από έξι σκάφους όροφο. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι σανίδες δαπέδου άκρες τους υποστηρίζονται από το δοκούς δαπέδου. Βιδώστε τις δύο από εξάρια και τρέχει από τα άκρα σε μια γωνία, ώστε να περάσουν από το δοκούς δαπέδου. Με διεξάγονται εν τρόπο, μπορείτε θα ολοκλήρωνε εύκολα το εργασία πλαισίωση. After την εκπόνηση έχει τελειώσει, καθαρίστε το πλαίσιο για την άρση τυχόν λαγονίων στο νέο πάτωμα. Το κάνετε ένα σημείο για να κρατήσει το πάχος του δαπέδου η ίδια, ή τουλάχιστον κοντά στον ίδιο, το πάχος του παλαιού δαπέδου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε shim απόθεμα για το νέο πάτωμα για να την φέρει σε επίπεδο με το υπάρχον δάπεδο. Μπορείτε να κάνετε χρήση των πληρωτικά λόγο ακόμα και μέχρι τις εκτάσεις οι οποίες δεν είναι επίπεδες. Αν δεν είναι ικανοποιημένοι με την ισοπέδωση των διοικητικών συμβουλίων, μπορείτε να πάρετε έξω τα διοικητικά συμβούλια και να τις αντικαταστήσουν. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι δύο από εξάρια έχουν στερεώνεται στη πλαισίου. Με αυτό, το κινητό πάτωμα σπίτι εργασίες επισκευής επιτυγχάνεται. Σαρώσω όλα τα συντρίμμια από την περιοχή. Τώρα μπορείτε να εξαπλωθεί τον τάπητα ή επικαλύπτοντος δαπέδου πάλι. Εάν βρείτε το διαβιβαστικό πάτωμα είναι υπεργηραιά ή δεν αρκετά καλός για τις πρόσφατα εγκατεστημένες δάπεδο, αυτό είναι ο χρόνος μπορείτε σχεδιάζετε να εγκαταστήσετε ένα νέο χαλί.
Με την ανάγνωση αυτού του άρθρου, πρέπει να έχετε ανακαλύψει πόσο εύκολο είναι να κάνει το κινητό επισκευή δαπέδων σπίτι. Αν το κάνουμε εαυτό σας, δεν θα σώσει μόνο χρήματα, αλλά θα αγαπάμε πάντα την εμπειρία του να κάνει κάτι για το σπίτι που αγαπάς τόσο πολύ.