Πάλε Purple Coneflower

Πάλε μοβ φυτά Coneflower (Echinacea pallida) ανήκουν στην «Asteraceae» της οικογένειας. Τα φυτά αυτά, τα οποία είναι εγγενή σε ορισμένα τμήματα των Ηνωμένων Πολιτειών χρησιμοποιείται κυρίως ως μονάδα κήπο ή καλλιεργούνται για ιατρική χρήση της. Πιστεύεται ότι αυτό το χορτάρι έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Συχνά εμφανίζονται σε άγρια ​​κατάσταση ως ενιαία-διακλαδισμένης φυτών, τα χλωμά πορφυρά coneflowers σε κήπους θεωρηθεί ως multi-προήλθε συσπειρώσεων. Το φυτό συχνά λανθασμένα μωβ Coneflower που αποτελεί μακρινό συγγενής χλωμά πορφυρά Coneflower. Ο πρώην διαθέτει φωτεινότερη πέταλα, ευρύτερη φύλλα, εκτός από διάφορες άλλες δυνατότητες.
Φυσικά χαρακτηριστικά του ανοιχτό μωβ Coneflower
Παρόλο που η ανοιχτό μωβ coneflowers είναι πολυετή φυτών, και μπορεί να αυξηθεί έως τρία πόδια στο ύψος, τα περισσότερα φυτά κυμαίνεται από 1,5 έως 2,5 πόδια στο ύψος. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, τα άγρια ​​αυτά έχουν ένα κεντρικό στέλεχος, ενώ αυτοί στους κήπους έχουν πολλά στελέχη. Οι μίσχοι είναι χρώματος πράσινου ή σε μερικές περιπτώσεις, σκιασμένη με μοβ ή κόκκινο χρώμα. These στελέχη κατέχουν, σκληρές τρίχες, τα οποία είναι υπόλευκο χρώμα. Τα περισσότερα από τα φύλλα είναι συγκεντρωμένη κοντά στη βάση του ανοιχτό μωβ φυτό Coneflower. Υπάρχουν πολύ λίγα φύλλα τους μίσχους των φυτών αυτών και τα βασικά φύλλα έχουν μακρά μίσχους. Τα φύλλα έχουν τραχιές επιφάνειες οι οποίες διαθέτουν παράλληλες φλέβες, χονδροειδείς άσπρα μαλλιά και εκλεπτύνει τελειώνει. Τα φύλλα του φυτού μπορεί να έχει μέγιστο μήκος τουλάχιστον δέκα ιντσών και πλάτους έως δύο ίντσες.
Κανονικά, μια ενιαία μαργαρίτα-όπως λουλούδι μπορεί να δει στην κορυφή κάθε στελέχους. Το πλάτος των λουλουδιών μπορεί να είναι από ένα έως τρεις ίντσες καθώς και το χρώμα των σειρών πέταλα από απαλό τριανταφυλλί μωβ σε λευκό. Μπορεί να υπάρχουν 12 με 20 πέταλα, που είναι λεπτός, μακρύς και γέρνοντας. Αυτά τα λουλούδια έλλειψη κάθε είδους άρωμα και έχουν κοκκινωπό καφέ κώνο του florets δίσκο στο κέντρο. Την περίοδο της άνθησης ξεκινά με τις αρχές του καλοκαιριού και διαρκεί για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Καθώς η εποχή των στόχων, τα florets ακτίνων μαραίνεται μακριά και το χρώμα του κώνου πετάλων δίσκο «μετατρέπεται σε μαύρο. Οι καρποί της χλωμά πορφυρά φυτών Coneflower, που ονομάζεται «cypselae», έχουν angled άκρα. Σε αυτά τα φυτά έχουν μια βαθιά ατρακτοειδών σύστημα taproot.
Range, Habitat και φύτευση
Το χλωμό μωβ Coneflower, το οποίο είναι εγγενές στην νότιο κεντρικό Ηνωμένες Πολιτείες, είναι ευρέως διαδεδομένη στις πολιτείες του Ιλινόις, Μίτσιγκαν, Αλαμπάμα και το Τέξας. Αν και βρέθηκε στις πολιτείες του Τενεσί και το Ουισκόνσιν, πρόκειται για ένα απειλούμενο είδος στην περιοχή αυτή. Ο οικότοπος του ανοιχτό μωβ Coneflower περιλαμβάνει ξηρά μαύρα λιβάδια του εδάφους, σαβάνες, εγκαταλελειμμένα χωράφια, ασβεστόλιθους ξέφωτα και ανοικτές περιοχές που γειτνιάζουν με σιδηροδρόμους.
Τα φυτά αυτά κυρίως καλλιεργούνται για Prairie εξωραϊσμού, αυτόχθονα κήπους, κήπους δρόμου, τα τρόφιμα άγρια ​​ζωή, φαρμακευτικές χρήσεις, κλπ. Ένα φυτώριο θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για φύτευση των σπόρων προς σπορά του ανοιχτό μωβ Coneflower. Θα πρέπει να είναι αρκετά σκληρές για να φυτέψει τους σπόρους 1 / 8 ίντσα βαθιά. Χρησιμοποιήστε κάποια χημική καταπολέμηση ζιζανίων σε το φυτώριο. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούσαν αδρανείς σπόρους για φύτευση, καθώς δίνει καλά αποτελέσματα. Χρειάζονται περίπου δύο μήνες για να σπάσει το λήθαργο, με την προϋπόθεση το περιβάλλον είναι ψυχρό και υγρό. Τα λιπάσματα πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ για να μειώσει την εμφάνιση ζιζανίων. Η τακτική βοτάνισμα είναι απαραίτητη για την υγιή ανάπτυξη του φυτού.
Όντας ένα άγριο φυτό, ανοιχτό μωβ coneflowers δεν απαιτούν πολλή φροντίδα. Είναι ανθεκτικό στην ξηρασία και είναι ανθεκτικά στη θεραπεία πολλών ασθενειών, καθώς και. Μπορείτε να αναπτυχθούν εύκολα αυτά τα φυτά και να ενισχύσει την ομορφιά του κήπου σας.