1η Ιδέες Πάρτυ γενεθλίων

παιδί σας είναι ειδική και θέλετε να κάνετε όλα τα ευκαιρίες σχετίζονται με την παιδί πολύ ιδιαίτερη. Ξεχάστε το γεγονός ότι μια ενός έτους μετά βίας θα θυμάται κάποιο από τα γεγονότα που είχαν προγραμματιστεί γι 'αυτό, θέλετε να κάνετε αυτά τα γεγονότα, γιατί αγαπούν πραγματικά μωρό σας. Ακόμη και αν το παιδί δεν θυμάται, ποιες είναι οι φωτογραφίες για;
Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα πρώτα γενέθλια για ένα μωρό είναι πολύ ιδιαίτερη. Δεν είμαι σίγουρος εάν υπάρχει κάποια ιστορική ή πολιτιστική σημασία που συνδέονται με αυτό. Μπορεί να είναι ακριβώς ότι αγαπάς το παιδί σας πάρα πολύ και θέλουν να κάνουν το πρώτο πάρτι γενεθλίων πολύ ιδιαίτερο.
Kids πρώτες ιδέες συμβαλλόμενων μερών γενεθλίων
Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να σχεδίου για τα πρώτα γενέθλια του παιδιού σας. Το αγαπημένο μου μεταξύ τους είναι μια ιδέα κόμμα θέμα. Αγαπώ θεματικά πάρτι. Μέχρι τώρα το μωρό σας έχει πιθανώς το αγαπημένο ζώο ή κινουμένων σχεδίων του. Όταν ήμουν παιδί, ο δεινόσαυρος, Barney ήταν μια μεγάλη οργή! Έτσι πρέπει να δούμε ποια είναι η γεύση της σεζόν και πρόγραμμα. Σίγουρα μέχρι τώρα μπορείτε να πείτε, ότι βλέποντας ορισμένα χαρακτήρες ή τα ζώα, το μωρό σας παίρνει πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος. So εντοπίσουν τους χαρακτήρες και το σχέδιο του 1ου θέματος πάρτι γενεθλίων γύρω τους. Θα μπορούσατε να παροτρύνουν τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν το θέμα και το φόρεμα για να το. Θα μπορούσατε επίσης να ντύνονται το παιδί σας με το θέμα έτσι ώστε το μωρό σας επίσης μπορεί να είναι μέρος της διασκέδασης.
1η Ιδέες τούρτα γενεθλίων Κόμμα
Which birthday is πλήρης χωρίς μία τούρτα; Ορισμένες καλές ιδέες πρώτα τούρτα γενεθλίων κόμματος είναι να πάρετε μια τούρτα με τον αριθμό «1» σε αυτό, ή απλά να χρησιμοποιήσετε ένα κερί γίνεται σε σχήμα «1». Αφήστε το γλάσο να είναι τα αγαπημένα χρώματα του μωρού σας. Ή ακόμα καλύτερα, το ύφος του 1ου τούρτα γενεθλίων ανάλογα με το αντικείμενο. Έτσι, εάν η κόρη σας έχει ένα Barbie θέμα κούκλες, έχουν μια Μπάρμπι στην κορυφή του κέικ. Μερικοί κατασκευαστές κέικ μπορούν επίσης να βάλουν φωτογραφίες του μωρού σας στην τούρτα! Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε αυτό έξω επίσης!
1η ιδέες διακόσμησης Birthday Party
Το καλό πράγμα για ένα θέμα συμβαλλόμενων μερών γενεθλίων είναι ότι μόλις αποφασίσει σχετικά με ένα, ενώ το υπόλοιπο ανήκει πραγματικά σε θέση πολύ εύκολα. Έτσι, εάν έχετε αποφασίσει να έχει έναν Winnie the Pooh γενεθλίων θέμα συμβαλλόμενων μερών, τότε είναι πολύ φυσικό να διακοσμήσει το κόμμα με παρόμοιο τρόπο. Θα μπορούσατε να έχετε φωτογραφίες του Winnie the Pooh, μαζί με άλλους χαρακτήρες της σειράς, όπως Tigger, Eeyore και χοιριδίων. Θα μπορούσατε επίσης να έχει μικρή Pinata στην κορυφή που θα μπορούσατε να σπάσει «Χρόνια Πολλά», όσο και οι άνθρωποι τραγουδούν. Τι διασκέδαση!
Πρώτες ιδέες πρόσκληση γενέθλια Κόμμα
Μια πρόσκληση θα μπορούσε να είναι χειροποίητα ή θα μπορούσατε να το δώσει σε έναν εκτυπωτή που θα μπορούσε να το κάνει για σας. Μόλις έχετε αποφασίσει για το θέμα, θα μπορούσατε να το ύφος της πρόσκλησης κόμμα με παρόμοιο τρόπο. Θα μπορούσατε να γράψετε τον αριθμό «1» με μεγάλα γράμματα στην είσοδο. Θα μπορούσατε επίσης να γράψετε όλες της πρόσκλησης στη «γλώσσα του μωρού» και κάνει το βλέμμα σαν το μωρό είναι προσκαλώντας τους επισκέπτες! Θα μπορούσατε να εξηγήσετε επίσης το θέμα και να ζητήσει από τους πολίτες να έρθουν ντυμένοι ανάλογα.
1η Ιδέες Τροφίμων Birthday Party
Λοιπόν, πρέπει να έχουμε κατά νου οι άνθρωποι που έρχονται. Και πλειοψηφία από αυτούς θα είναι τα παιδιά και τις μητέρες. Έτσι μπορείτε να σχεδιάσετε το 1ο μενού πάρτι γενεθλίων αναλόγως. Τα παιδιά λατρεύουν τα τσιπ και σόδα. Έτσι, ακόμη και αν είναι ανθυγιεινό, είναι εντάξει να το δώσει σε αυτούς σε ένα μέρος! Μπορείτε επίσης να μαγειρέψουν ή να πάρετε μια ποικιλία υγιεινών σνακ, όπως Μπουρεκάκια καλαμπόκι και καφέ σάντουιτς ψωμιού για την υγεία συνειδητή ανάμεσα σε όλους σας. Είναι υγιές και διασκέδαση. Τι άλλο χρειάζεστε;
Έτσι αυτές οι ειδικές πρώτη ιδέες μου πάρτι γενεθλίων. Θα είναι μια γιορτή που θα θυμάστε για πολύ καιρό!