Τύποι Άρωμα

Στην αρχαιότητα, οι Αιγύπτιοι ανακάλυψε την τεχνική της καθιστώντας αρωμάτων. Αργότερα, οι Πέρσες και Ρωμαίοι έκανε διαφορετικά είδη αρωμάτων μετά πολλή έρευνα. Στο άρθρου παρακάτω, ας μελέτη λίγους τύπους άρωμα λεπτομερώς.
Important Αρώματα Είδη? Eau de Parfum, Esprit de Parfum, Κολωνία, Eau de Cologne και Eau de Toilette είναι τα προεξέχοντα τύποι αρώματος διατίθεται στην παγκόσμια αγορά.
Eau de Parfum? Eau de Parfum είναι η πλέον προτιμώμενη και χρησιμοποιείται ευρέως άρωμα. Το περιεχόμενο αρώματος συμπυκνώματα στον παρόντα αρώματος είναι 7-15%. Αυτό το άρωμα παρέχει ένα άρωμα που διαρκεί πολύ. Eau de Parfum είναι φθηνότερη από αρώματα όπως το άρωμα Extrait. Τον Ιούλιο 2009, άρωμα γίγαντας Bvlgari σχεδιάζει να ξεκινήσει Blv τους Eau de Parfum ΙΙ οποία αποτελεί ολοκαίνουργιο άρωμα αποκλειστικά για γυναίκες. Αυτό το άρωμα είναι το πνευματικό τέκνο του Jacques Cavallier. Θα διατίθεται σε 30, 50 και 75 ml ποσότητες. Μοντέλο Laetitia Casta είναι ο πρεσβευτής εμπορικό σήμα της μάρκας αρωμάτων. Η τιμή του 50ml άρωμα είναι US $ 68.
Esprit de Parfum? Esprit de Parfum είναι ένα ξαναγέμισμα έκδοση της γνωστής μάρκας Poison του Dior. Το μπουκάλι του αρώματος είναι συμπαγής και ελκυστικός. Αυτό είναι ένα ακριβό άρωμα και μπορεί να σας κοστίσει περίπου US $ 130.
Eau de Cologne? Eau de Cologne άρωμα προωθήθηκε αρχικά σε μια πόλη που ονομάζεται Κολωνία στη Γερμανία το 1709. Giovanni Maria Farina ήταν εφευρέτης του. Άνδρες και γυναίκες χρησιμοποιήσετε αυτό προϊόν πολυτελείας. Eau de Cologne συνίσταται ελαίων πολλών φρούτα όπως ασβέστης, μανταρίνι, πορτοκαλιές και λεμονιές μαζί με 85% αραιό αιθανόλη. Η συγκέντρωση του πετρελαίου σε αυτό το άρωμα είναι μόνο 5%. Ο Ναπολέων αγαπούσε πολύ αυτό το άρωμα. Αυτό το άρωμα γιόρτασε 300ης γενέθλια φέτος. Τώρα ημέρες, είναι αγορά με την ονομασία 4711. Αυτό το άρωμα έχει παρουσία σε 75 χώρες. Μια εύπορη οικογένεια βιομήχανος ονομάστηκε Muehlens από Κολονία πωλούνται επιχειρηματικές άρωμά τους σε γερμανούς εταιριών Wella το 1994. Καλλυντικά σημαντική η Procter and Gamble αγόρασε την επιχείρηση του 2003 και την πούλησε στη Maeurer and Wirtz Το 2007. Το εύρος τιμών για Eau de ψεκασμού Cologne 2.5 είναι US $ 25 σε US 80 δολάρια.
Eau de Toilette? Η συγκέντρωση αρωμάτων στο Eau de Toilette είναι μεταξύ 1-6%. Η τιμή ενός 60ml Eau de σπρέι toilett είναι £ 17. Πρόκειται υψηλό άρωμα τέλος πλείστον προτιμάται από διασημότητες και οι εύπορες κοινωνία.
Ακριβά σχεδιαστή και διασημότητα αρώματα? Carolina Herrera, Calvin Klein, Dolce Gabbana, Azzaro, Nina Ricci είναι μερικά designer αρώματα διατίθενται σε αγορά. Πολλές προσωπικότητες όπως Sarah Jessica Parker, Amitabh Bachchan, Ντέιβιντ Μπέκαμ έχουν αναπτύξει τη δική αρώματα τους σε συνεργασία με πολυεθνικές εταιρείες. Αυτά τα αρώματα στόχο κυρίως την υψηλής οικονομικής αξίας.
Αρώματα για τις γυναίκες? Prada by Prada είναι ένα άρωμα για γυναίκες στην ηλικιακή ομάδα μεταξύ 35 και 60. εύρος τιμών Είναι κυμαίνεται από US $ 50 έως US $ 110. Pink ζάχαρης Aquolina είναι ιδανικό για νεαρά κορίτσια. Αυτό είναι ένα σχετικά φθηνό άρωμα κοστίζει μεταξύ US $ 20 σε US $ 45. Έχει ένα απαλό και νεανικό άρωμα. Πριγκίπισσα της Vera Wang έχει αγαπηθεί από έφηβων κοριτσιών. Είναι τιμή μεταξύ US $ 40 έως $ 60. Υπάρχουν πολλά περισσότερα είδη άρωμα για τις γυναίκες.
Κατηγορίες Αρώματα? Φρουτώδες, Πράσινο, Aquatic, Εσπεριδοειδή και Gourmand είναι οι βασικές κατηγορίες στις οποίες περιλαμβάνονται σύγχρονα αρώματα ημέρα. Φρουτώδες κατηγορία περιέχει αρώματα με άρωμα φρούτων, όπως μάνγκο, ροδάκινα και τα μαύρα φραγκοστάφυλα. Green κατηγορία αποτελείται από το φως και αγγουριού, αρωμάτων. Στην κατηγορία Υδάτινου περιέχει αρωματικές ουσίες που χρησιμοποιούνται και από τους δύο-ανδρών και γυναικών. Dune, ένα προϊόν Dior ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Gourmand αρώματα περιέχουν συνθετικά προϊόντα. Angel εμπίπτει στην κατηγορία αυτή.
Άρωμα Σημειώσεις για τα αρώματα? Υπάρχουν τρεις σημειώσεις άρωμα σε όλα τα αρώματα-top σημείωμα, μεσαία σημείωμα και το σημείωμα βάση. Οι κορυφαίοι σημείωμα αποτελείται από μικρά μόρια που λαμβάνουν πολύ λιγότερο χρόνο για την εξάτμιση. Η κορυφαία σημείωμα δημιουργεί μια καλή εντύπωση στα μυαλά των ανθρώπων με την φρεσκάδα του. Είναι πρόσεξα για περίπου δέκα λεπτά. Στη μέση σημείωμα, μόρια χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να εξατμιστεί από την κορυφή σημείωμα. Περιέχει τη μυρωδιά του λουλούδια και διαρκεί περίπου μισή ώρα. Είναι, επίσης, αναφέρονται ως σημείωση καρδιά. Στην σημείωση βάσεων, μόρια αναλάβει τον περισσότερο καιρό για να εξατμιστεί. Διαρκεί 30 έως 60 λεπτά για τη σημείωση βάση για να γίνουν αισθητές. Ένα άρωμα παίρνει characteristic μυρωδιά του με το συνδυασμό του μεσαίου σημείωμα και το σημείωμα βάσης.
Άρωμα επιλογή μπορεί να είναι πολύ δύσκολο κατά περιόδους. Κάποιος πρέπει να συμβουλευτείτε έναν πεπειραμένο πρόσωπο αν χρειαστεί. Πρέπει να είμαστε σαφείς για συμπαθεί και αντιπαθεί μας. Ένα άρωμα με ωραίο άρωμα κάνει μια μεγάλη δήλωση στυλ. Τα αρώματα χρησιμοποιούνται συχνά ως δώρα.