How να ισιώσει Σγουρά Μαλλιά

Σγουρό τρίχες είναι πολλές φορές εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστεί και χρειάζονται πολλή συντήρηση σε σύγκριση με την ευθεία αυτά. Επιπλέον, εύκολα να προκαλέσει αναστάτωση και μπορεί να είναι ένα στοιχείο που μειώνει την όμορφη εμφάνισή σας. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες αλλά και πολλοί άνδρες προσπαθήσουμε ίσιωμα σγουρά μαλλιά να ομορφύνει τα βλέμματά τους. Πολλές φορές, το ίσιωμα μαλλιών γίνει για να έχουν μια αλλαγή στην καθημερινή εμφάνιση, ή εάν μια ειδική περίσταση. Είναι πάντα καλό για να δοκιμάσετε τα ίσια εμφάνιση μαλλιά μια φορά, προτού να επιλέξει οριστικά το ίσιωμα σγουρά μαλλιά. Επίσης, αν σας αρέσει να πειραματίζονται με διαρκώς την εμφάνισή σας, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε προσωρινά ίσιωμα κλειδαριές σας. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς να ισιώσει σγουρά μαλλιά κατά διάφορους τρόπους.
How να ισιώσει Σγουρά μαλλιά με ένα Flat Iron;? Χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικών συσκευών για ευαίσθητες τα μαλλιά σας, ώστε να θυμάστε να δώσουν μεγάλη προσοχή. Είναι πάντα καλό να επενδύσει σε μια καλή μαλλιά ποιότητας σίδερο ισιώματος, το οποίο θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα χωρίς να προκαλούν βλάβη στα μαλλιά σας. Το παρακάτω διαδικασία είναι επίσης καλό για να ισιώσει permed μαλλιά. ? Σαμπουάν μαλλιών σας για να αφαιρέσετε λάδι ή σκόνη από αυτό. Χρησιμοποιήστε ένα καλό conditioner μετά το λούσιμο και πλένεται καλά μετά από λίγα λεπτά. ? Ξηρά μαλλιά σωστά και φυσικά. Ελέγξτε αν είναι ξηρά στις ρίζες, καθώς, πριν ξεκινήσετε με το ίσιωμα διαδικασία. Βρεγμένα μαλλιά δεν θα σας δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. ? Βουρτσίστε τα μαλλιά τακτοποιημένα για να τους μπερδεύουν-free. Απλώστε το προϊόν και η θερμική προστασία για να τους κρατήσει από οποιαδήποτε ζημία λόγω της καυτό σίδερο. ? Πάρτε ένα μικρό τμήμα των μαλλιών, του πλάτους λιγότερο από εκείνη του σιδήρου μαλλιά σας και κλιπ το υπόλοιπο της τρίχας με τη βοήθεια του κλιπ νύχι. Πάντα να ξεκινούν από το σβέρκο και να προχωρήσει προς τα πάνω. ? Κρατήστε το άνοιγμα κλείσιμο σιδήρου στις ρίζες και να λάβει εν λόγω τμήμα της τρίχας μέσα σε αυτό, κλείστε το και τραβήξτε μέσα από το μήκος των μαλλιών. Εφαρμόζοντας ίση πίεση πάνω από το σίδηρο while να το σύρετε από τις ρίζες της συμβουλές. ? Ακολουθήστε το παραπάνω βήμα για κάθε τμήμα, για να καλύψει το σύνολο της πυκνότητας των μαλλιών σας. Μόλις όλα τα τμήματα που επικαλύπτονται, απλά να τους βούρτσα μαζί με μια λεπτή οδοντωτή χτένα. Μπορείτε να δείτε την πανέμορφη ίσια και λαμπερά μαλλιά ψάχνετε. ? Εάν σκέφτεστε, πώς να ισιώσετε σγουρά μαλλιά ανδρών, είναι απλό. Δεν υπάρχουν διαφορετικές ίσιωμα μαλλιών για τους άνδρες, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παραπάνω ίσιωμα συμβουλές και να έχετε κατά νου μερικά πράγματα που αναφέρονται παρακάτω.
Εκτός μαλλιά σας είναι ώμος-μήκος, χρειάζεστε να επιλέξει μια κεραμικό Επίχρυση ισιώματος σίδηρος οποία είναι περίπου 1 με 2 ίντσες ευρύ. Μια χτένα εξομάλυνσης των δοντιών είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί. Κρατήστε τη χτένα με το ένα χέρι και το σίδερο στο άλλο. Πάρτε μια μικρή τμήμα των μαλλιών σας με τη χτένα. Ακολουθήστε με ΜΕΤΑ το ισιώματος σιδήρου στο ρίζες και τραβώντας το κάτω τον άξονα μαλλιά προς οι άκρες των τρίχας. Θυμηθείτε ότι η κατεύθυνση στην οποία τραβάτε το σίδερο είναι η κατεύθυνση μαλλιά σας θα θέσει. Αυτό γίνεται πιο σημαντικό, όταν εργάζεστε στην κορυφή στρώματα, καθώς θα επηρεάζουν ολόκληρη στυλ. Γενικά, μπορείτε να τραβήξτε το κορυφή στρώματα ευθεία επάνω στον αέρα, δηλαδή κάθετη από κρανίο σας, ή σε ένα κατεύθυνση μύτη σας έτσι ώστε βάζουν σε μια διεπαφή κατεύθυνση όταν απελευθερώνονται από το σίδερο.
Πώς να ισιώσει Σγουρά μαλλιά μόνιμα;? Μαλλιά είναι επεξεργασμένα με χημικές ουσίες σε αυτή τη διαδικασία. Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο και το διάρκεια αυτής θα διαρκέσει εξαρτάται την υφή και μετέπειτα φροντίδα της τρίχας. Ακόμα κι αν πάτε για μόνιμη ίσιωμα μαλλιών, τα μαλλιά αυξάνουν συνεχώς οποίες, από τη φυσική υφή και αυτό μαλλιά χρειάζεται αφή UPS. Χημικά kit ίσιωμα τρίχας διαθέσιμα στην αγορά μπορούν να αγοραστούν να ισιώσετε μαλλιά σε σπίτι. Ακολουθήστε τα βήματα αναφέρονται παρακάτω να έχουμε αυτές όμορφο και ίσια κλειδαριές. ? Καθαριότητα you τρίχα από λούσιμο με το σωστό τρόπο, ακολουθούμενη από την κλιματιστικό. ? Ακολουθήστε το φυλλάδιο οδηγιών κιτ στο μίγμα των χημικών ουσιών. Το ποσοστό ενδέχεται να διαφέρουν από το ένα εμπορικό σήμα. ? Τοποθετήστε μια παχύ πετσέτα γύρω λαιμό σας προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε ερεθισμός του δέρματος. ? Κάντε τμήματα των μαλλιών σας και να αρχίσει την εφαρμογή των ισιώματος κρέμα με μια βούρτσα στο χαμηλότερο τμήμα. Κρατήστε υπόλοιπη μαλλιά δεμένα παραπάνω, ενώ εργάζεστε πάνω ένα μέρος. Ξεκινώντας από την σβέρκο, εργαζόμενη επιδιώκοντας την στέμμα. ? Εφαρμόστε την ισιώματος cream διεξοδικά στη κατεύθυνση από «τις ρίζες για τις άκρες». Καλύψτε το τμήματα σωστά από εσωτερική και εξωτερική πλευρά με την κρέμα. ? Χτενίστε την ενότητα κατ 'ευθείαν προς τα κάτω με ένα απλό χτένα. Be γρήγορη ενώ κάνετε αυτό διαδικασία, όπως έχετε να χτένα ολόκληρο hair μαζί όταν καλύπτονται όλες τμήματα. Θυμηθείτε ότι τα μαλλιά θα αρχίσουν να γίνονται σκληρά λόγω των χημικών ουσιών ως ο χρόνος περνά. ? Μόλις τελειώσετε με την εφαρμογή της κρέμας ολόκληρη μαλλιά, χτένα τον ίσια κάτω. Κρατήστε κτένισμα για περίπου 15-20 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Χρειάζεται να βεβαιωθείτε ότι δεν κρέμα απομείνει στο tangles. ? Πετσέτα στεγνώσει τα μαλλιά και να εφαρμόσουν την εξουδετέρωση cream σε όλη την τρίχα σας. ? Αφήστε πάνω για 20 λεπτά. ? Ξεπλύντε Τώρα μαλλιά σας να αφαιρέσετε την κρέμα με χλιαρό νερό. Εφαρμόστε ένα εδαφοβελτιωτικό πέρα ​​μαλλιά σας και ξεπλύντε μακριά μετά 4-5 λεπτά. Η διαδικασία είναι πάνω και όμορφο μαλλιά είναι μόλις πάνω κορώνα σας, ρίξτε μια ματιά. ? Πώς να ισιώσετε Σγουρά Μαλλιά Φυσικά;? Εάν η ερώτησή σας είναι το πώς να ισιώσει σγουρά μαλλιά χωρίς επιζήμιες το, εδώ η απάντηση σε αυτό. Αλλά, θυμηθείτε διαδικασιών αυτών να ισιώσουν την τρίχα φυσικά χρειάζεται να επαναληφθούν για αρκετές φορές να έχουν ίσια μαλλιά. Από την πρώτη στιγμή με μία από τις παρακάτω αναφερόμενες ίσιωμα μαλλιών θα ζήσουν σίγουρα μια δραστική μεταβολή στην υφή των μαλλιών σας, θα είναι πιο απαλά και λαμπερά και λιγότερο κατσαρός από πριν.
Γάλα? Πλύντε και στεγνώστε τα μαλλιά σας πριν από τη διαδικασία. Ρίχνουμε 1 φλιτζάνι γάλα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Spry το λεπτομερώς πάνω μαλλιά σας. Χτενίστε μπούκλες σας και αφήστε για μία ώρα. Ξεπλύνετε με το σαμπουάν που ακολουθείται από τη συσκευασία, ως συνήθως. Θα διαπιστώσετε ότι μαλλιά σας έχει καταστεί μεταξένια and ευθύτερο από πριν.
Hot Oil? Πρέπει να έχετε ακούσει πώς ευεργετική είναι καυτό θεραπεία λάδι για ξηρά μαλλιά. Είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντων περιποίησης μαλλιών που ενυδατώνει ξηρά μαλλιά σας. Για να δώσω ένα καυτό μεταχείριση πετρελαίου προς μαλλιά σας, παίρνει τακτικά λάδι μαλλιά σας και ζεστάνετε την. Τώρα, μασάζ κεφαλής σας με αυτήν καυτό λάδι απαλά. Εφαρμόστε αυτό στην ολόκληρο μήκος μαλλιά σας. Τυλίξτε κεφάλι σας και ολόκληρο το μήκος των μαλλιών σας με μια ζεστή πετσέτα και αφήστε το για 15 λεπτά. Τώρα, πλύνετε μαλλιά σας με ένα ήπιο σαμπουάν ακολουθείται από ένα εδαφοβελτιωτικό. You μαλλιών θα μεταξένια, καλά ενυδατωμένο και ευθεία.
Καρύδας Γάλα? Γάλα καρύδας είναι πολύ αποτελεσματικό στον έλεγχο σγουρά μαλλιά σας. Εφαρμόστε γάλα καρύδας στην τρίχα σας και αφήστε για περίπου μία ώρα. Λούστε τα μαλλιά επιμελώς με ένα σαμπουάν και αφήστε το να στεγνώσει φυσικά. Θα δείτε μαλλιά σας είναι λιγότερο σγουρά και εξαιρετικά λαμπρός επίσης.
Εάν είχατε ποτέ μια ερώτηση, πώς να ισιώσει σγουρά μαλλιά, έχετε πολλές απαντήσεις σε αυτό τώρα. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο το καλύτερο ισιώματος μαλλιών ανάλογα με τις ανάγκες σας. Θυμηθείτε να πάρετε την κατάλληλη προσοχή τρίχας, έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε με τα μαλλιά σας χωρίς καταστροφής του.