Μετακινεί Αυτοάμυνα

κινήσεις Αυτοάμυνα είναι βασικά κινήσεις σώμα που σας βοηθούν να προστατευθείτε από οποιαδήποτε απροσδόκητες επικίνδυνες καταστάσεις. Είναι βασικά φυσικά μόνος μηχανισμός ενός φορέα άμυνα που δίνει τη δυνατότητα να μας είτε για την καταπολέμηση ή φυγή υπό οποιαδήποτε τέτοια περιστάσεις, αυξάνει την ταχύτητα μας, τη δύναμη, ακόμα και αντοχή στον πόνο. Σε σύγκριση με ορισμένες περίπλοκες κινήσεις πολεμικών τεχνών που φαίνονται ωραία, αλλά έχουν μικρή πρακτική πλευρά, οι περισσότερες από τις κινήσεις της άμυνας μόνος είναι απλά και μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα.
Βασικές self κινήσεις υπεράσπιση περιλαμβάνουν των ακαθάριστων κινήσεις κινητήρα και επιτιθειμένος ζωτικών κινήσεις στόχο. Ακαθάριστη μετακινεί μοτέρ συνεπάγονται βασικά απλή αναπαραχθεί μύες κινήματα σύνθετες σαν να σπρώχνεις, τράβηγμα, ανύψωσης, οκλαδόν και ρίχνοντας. Αν και αυτές οι κινήσεις μπορεί να μάθει από κανέναν, το ακαθάριστο κινείται με κινητήρα είναι εξαιρετικά ισχυρή και αποτελεσματική, όταν χρησιμοποιούνται. Αλλά αν αντίπαλός σας είναι ισχυρότερο από εσάς, αυτές οι κινήσεις μόνα δεν είναι επαρκείς, και ίσως χρειαστεί να απασχολούν κινήσεις που θα αναστέλλει δυνατότητα πάλης αντιπάλου σας. Αυτές μετακινεί περιλαμβάνουν ξύσει μάτι, παλάμη επουλωθούν απεργία, κουτί αυτί, απεργία αγκώνα, και ανοδική απεργία βουβώνα. Είναι ισχυροί, ανθεκτικά και είναι απίθανο να προκαλέσουν οποιαδήποτε προσωπική βλάβη κατά τη διαδικασία της εντυπωσιακή άλλου.
Βασικές Self Defense Τεχνικές? Το πρώτο πράγμα να σταβλίζονται μυαλό όποτε εσείς συναντήσετε οποιαδήποτε τέτοια κατάσταση είναι να κρατήσει δροσερό σας ώστε να μπορείτε αναλύσουμε την κατάσταση, θυμηθείτε self κινήσεις άμυνα σας και αναλόγως σχέδιο εφαρμογής σας. Getting πανικοβλήθηκαν or προκατειλημμένες μπορεί πραγματικά να σας παρεμποδίσει τη λογική σκέψη και δεν θα σας αφήσει να σκεφτούμε με σύνεση. Μετά από μερικές μόνος κινήσεις άμυνας που θα λειτουργεί πάντα ανεξάρτητα από την κατάσταση, αντίπαλο, την ηλικία ή το φύλο. ? Σε μια περίπτωση, όταν ο εισβολέας you κρατά από πίσω, πάρτε δεξί πόδι σας, κύπελλο πίσω από το επιτιθέμενους δεξί πόδι και τραβήξτε το προς τα εμπρός. Αν και αυτό θα τον κάνει πέσει ανάποδα, μπορεί ελευθέρωση δεν μπορείτε ακόμα. Έτσι, ενώ στροφή γύρω δοκιμάστε τη λήψη χέρια σας πίσω, πιάσε πρόσωπο και γρατσουνιά του οποιοσδήποτε έρχεται εντός προσιτότητά σας. Τελικά θα σας αφήσει να πάει και στη συνέχεια, μπορείτε είτε να συνεχίσει να αγωνίζεται ή να τρέξει. ? Εάν το αρπαγές attacker εσάς από τον λαιμό και καρφίτσες σας ενάντια στον τοίχο, μπορείτε φλυτζάνι χέρια σας και παραδώσει σκληρά smacks ενάντια αυτιά του. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε του τοίχου όπως μόχλευσης και πηγαίνετε άνω με πόδια σας και δώσω μια σκληρό push. Αν έχετε τακούνια στην έπειτα αυτό είναι ακόμα καλύτερα, ο στόχος για το κεφάλι του και την κλωτσιά απείρως. ? Δεδομένου το σαγόνι είναι το πιο ευαίσθητο χώρου, μεταξύ των ο καλύτερος τρόπος να αμυνθείς είναι να καταστήσει μια αποτελεσματική χτυπήματος σε σαγόνι του εισβολέα. Κάνετε μια γροθιά, θέση αντίχειρά σας στην πλευρά των δακτύλων και απεργία με την πλευρά παλάμη του αρθρώσεις σας. ? Μια ισχυρή κλωτσιά στο κέντρο του θώρακα είναι ένας από πιο επικίνδυνες τεχνικές αυτοάμυνας, αλλά πολύ αποτελεσματική καθώς, καθώς μπορεί δημιουργήσει πολλά προβλήματα για του εισβολέα. If έντονα που παρέχονται για τον αντίπαλο, ο άνθρωπος μπορεί να πάει σε μια καρδιακός επιπωματισμός που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και θάνατο. ? Χτύπημα η περιοχή βουβώνων είναι από η παλαιότερη και βέλτιστων τεχνικές αυτοάμυνας που έχει τη δύναμη την εξουδετέρωση ο εισβολέας. ? Ας ελπίσουμε ότι ποτέ δεν θα συναντήσετε κανένα τέτοιες καταστάσεις, όπου μπορείτε να έχετε την εφαρμογή αυτών των αυτο κινήσεις άμυνας. Πριν εφαρμογή αυτών self αμυντικών τακτικών, εντούτοις, συνιστάται να τους πρακτική με έναν έμπειρο εκπαιδευτή έτσι ώστε μπορείτε να απεργία ακρίβεια και knock out όποιον προσπαθεί να σας βλάψουν. Μένοντας σε εγρήγορση και αντιλαμβάνεσαι το περιβάλλον, αποφεύγοντας σκοτεινά και απομονωμένες περιοχές, καθώς και διατήρηση ορισμένων όπλα αυτοάμυνας είναι μερικά χρήσιμα προληπτικά μέτρα που θα σας κρατήσει μακρυά από οποιαδήποτε απροσδόκητη επιβλαβείς συνθήκες.