Χαμηλού φωτισμού Φυτά House

Έχετε μια σπουδαία δουλειά, μια κομψή κατοικία σε ένα θρόισμα τοποθεσία με μπαλκόνια και υπέροχη θέα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το σπίτι σας δεν εκτίθεται σε ένα μεγάλο ποσό του φωτός του ήλιου. Και εσύ είσαι λυπημένος από το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις και χώρους για την τήρηση φυτά στο σπίτι σας είναι μικρότερη, που δεν έχουν πράσινο φίλους γύρω σας! Αλλά hey, δεν χρειάζεται να είναι απογοητευμένοι. Εδώ είναι ένας κατάλογος καλών φυτών σπίτι για συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Πιστέψτε με, δεν θα διαμαρτύρονται, επειδή δεν παίρνουν αρκετή της ηλιακής ενέργειας, εξ ου και το όνομα χαμηλό φωτισμό φυτά εσωτερικού χώρου!
Best Φυτά Σπίτι για συνθήκες χαμηλού φωτισμού
Lucky μπαμπού: Αυτή είναι μια αγάπη του feng shui επαγγελματίες. Lucky μπαμπού είναι πολύ κοινό όνομα. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα είδος που ονομάζεται Dracena sanderiana. Αυτό είναι ένα αιώνιο επιζών. Οι μονάδες αυτές με το σκληρό κοτσάνια και επιβιώνουν σε βάζα μόλις νερό ή στο έδαφος. Είναι συμβατό με πολύ λίγο φως, και όχι μια ισχυρή, άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Αν η πίεση γίνει το άμεσο ηλιακό φως, θα έκαιγε τα φύλλα του. Έτσι χρειάζεστε επαρκή φροντίδα τυχερός μπαμπού. Κι αν είναι προικισμένος από κάποιον να σας, τότε δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό. Ωστόσο, τα φύλλα του είναι λίγο δηλητηριώδες, οπότε μην το κρατήσει σε ένα μέρος όπου θα είναι εύκολα προσβάσιμες για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα.
Spider Φυτά: Ένα από τα πιο δημοφιλές από όλα κρέμονται ή τελικά οικιακά φυτά, φυτά αράχνη, είναι μια μεγάλη επιλογή όταν πρόκειται να στεγάσει φυτά που απαιτούν χαμηλό φωτισμό. Αυτές είναι πολύ ισχυρές μονάδες, που θα κρατήσει το φόρτε τους σε λιγότερο από ιδανικές συνθήκες. Αλλά αν οι συνθήκες είναι τέλειες, τότε αυτά τα φυτά είναι απολύτως εκπληκτικό. Όταν έρχεται στο φως, αυτά τα φυτά είναι εντελώς undemanding. Παρά το γεγονός ότι προτιμούν έντονο φως, θα αυξηθεί σε ημι σκιερή σε μερική άμεση συνθήκες Κυρ. Μια μυθική επιλογή πράγματι, μεταξύ χαμηλού φωτισμού εγκαταστάσεις σπιτιών.
Φτέρες: Δεν μπορείτε να παραλείψετε φτέρες, μπορούν να σας; Ορισμένες από τις φτέρες ταιριάζουν στην κατηγορία των χαμηλού φωτισμού οικιακά φυτά, ενώ ορισμένοι από αυτούς δεν το κάνουν. Βοστώνη φτέρες, Φωλιά του πουλιού Φτέρες are φτέρες που αναπτύσσονται καλά ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Βοστώνη φτέρες είναι τα πιο κοινό είδος των φτερών, ενώ η φωλιά του πουλιού φτέρες είναι όμορφες με όρθια, κουτάλι σχήμα και μήλο χρωματιστά φύλλα, περνώντας από μια κεντρική ροζέτα. Υπάρχουν μερικές άλλες μορφές των φτερών, όπως το staghorn, Αυστραλίας φτέρες δέντρο και το γένος φτέρες μαλλιά. Όμως, έχουν την τάση προς πιο έντονο ηλιακό φως. Φτέρες είναι πολύ εύκολα διαθέσιμα, καθώς, οπότε αν δεν μπορείτε να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο ή δεν υπάρχουν άλλα φυτό εσωτερικού χώρου είναι διαθέσιμη, κάντε το!
Φίδι Plant και της Μητέρας-στη γλώσσα-Νόμου: Λοιπόν, το όνομα του τελευταίου είναι αστείο, αλλά στη συνέχεια, όποιος έδωσε αρχικά αυτό το όνομα στη συγκεκριμένη φυτό εσωτερικού χώρου ήταν ίσως πραγματικά παρενοχλούνται από την μητέρα του ή-σε-δικαίου! Παρ 'όλα αυτά σε μια σοβαρή σημείωση, φίδι εγκαταστάσεων και τον ξάδελφό του (είδος) είναι βασικά αρχιτεκτονικά φυτά και έχουν δύσκαμπτες φύλλα όρθια, περίπου 4 πόδια ψηλός. Είναι η «σούπερ φυτό» όλων των φυτών σπίτι και τίποτα δεν μπορεί να αποδειχθούν επιζήμιες για την ανάπτυξή της εκτός από το υπερβολικό νερό ή δεν το νερό σε όλα. Χαμηλή ηλιακό φως, λαμπερό φως του ήλιου, δεν έχει σημασία σε αυτό το δύσκολο φυτό. Πρόκειται για μια ελάχιστη εγκατάσταση ταλαιπωρία.
Golden Πόθος αμπέλου: Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ακούσει για το φυτό χρήματα ή η Jade φυτών. Golden Pothos Vine είναι η πιο γνωστή σπίτι φυτά σήμερα. Εμπίπτει στην κατηγορία των δύο κρέμονται φυτών, σύροντας φυτό ή ένα ορειβάτης. Φύεται της έμμεσης καλύτερα φως, αλλά φώς, αρκετά φωτεινή. Πάλι, αυτά των φυτών είναι επίσης πολύ δύσκολο και δεν δίνουν σε ατελείς συνθήκες. Η ασιατική έκδοση αυτής της αμπέλου Golden Πόθος είναι η νομιμοποίηση των φυτών. Χρήματα φυτό ονομάζεται επίσης ασήμι αμπέλου και προέρχεται από το ίδιο γένος αλλά σε διαφορετικό είδος.
Υπάρχουν μερικά άλλοι Δράκαινα, Aechmea bromeliads και ούτω καθεξής, τα οποία είναι οικιακά φυτά που απαιτούν χαμηλή φως. Όποια και αν είναι χαμηλός φωτισμός οικιακά φυτά που θα επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι γεμάτη πράσινο και είναι γεμάτη από φρέσκο ​​αέρα!
Πηγαίνετε πράσινος με φυτά εσωτερικού χώρου!