Μπάνιο Ιδέες Ζωγραφική

Επιλέγοντας το σωστό χρώμα για τους τοίχους μπάνιο ζωγραφική, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να έχουμε κατά νου. Όπως και το χρώμα θα πρέπει να συνάδει με το υπόλοιπο του ντεκόρ λουτρών. Δεν πρέπει μόνο να ταιριάζουν με τα πλακάκια του μπάνιου ή δάπεδο μπάνιο, αλλά και με τις ματαιοδοξίες λουτρών εξαρτήματα, όπως τα ερμάρια, πετσέτες, χαλιά, κουρτίνες ντους, κλπ. Άλλα πράγματα που λαμβάνονται υπόψη για τις ιδέες ζωγραφικής μπάνιο είναι στο μπάνιο μέγεθος, και αν το μπάνιο θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν από τα παιδιά ή ενήλικες.
Μπάνιο Συμβουλές Ζωγραφική και Ιδέες
Το μπάνιο πάρει καυτή, μεταβολές της θερμοκρασίας του πολύ συχνά. Έτσι, θα πρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα που μπορεί να αντέξει αυτό το είδος της μεταβολής της θερμοκρασίας. Για να αποφύγετε οτιδήποτε από το να κολλήσει στα τοιχώματα μπάνιο, επιλέξτε ένα χρώμα με γυαλιστερή ή ημι-γυαλιστερό φινίρισμα που είναι εύκολα για καθαρισμό. Primer παλτά είναι χρήσιμα για την αποφυγή της απόρριψης την αύξηση του ωιδίου στους τοίχους λουτρών. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερα αν εφαρμόσετε αστάρωμα πριν από την εφαρμογή του χρώματος. Θα πρέπει να καλύπτει το ήμισυ από τους τοίχους με πλακάκια και το υπόλοιπο μέρος πρέπει να είναι βαμμένα. Μπορείτε να δημιουργείτε ένα νέο μοτίβο πλακάκια μπάνιου ζωγραφική με το ίδιο χρώμα με το χρώμα του τοίχου. Ζωγραφίζοντας τα οροφή bathroom σε σκουρόχρωμο από τους τοίχους θα σας δώσει τη δυνατότητα να δώσει οικείο αίσθημα του σχεδιασμού μπάνιο.
Δημιουργικές ιδέες για Μπάνια Ζωγραφική
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλλιτεχνική ικανότητα σας, ενώ ζωγραφικής στο μπάνιο. Μπορείτε να σχεδιάσετε διάφορες μορφές τέχνης τοιχογραφίες ή τοίχο, και γεμίστε τα με κατάλληλο χρώμα. Μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικά σχέδια stencil όπως τα λουλούδια, τα ζώα, ήρωες κόμικ, ή κάποια γεωμετρικά σχέδια, καθώς οι ιδέες ζωγραφικής μπάνιο τοίχο. Υπάρχουν μερικές πολύ απλές faux τεχνικές ζωγραφικής όπως μαινόμενος, σφουγγίσει και γυάλισμα που μπορεί να δώσει ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα στο μπάνιο. Σφουγγίσει πράγματι βοηθά στη δημιουργία θέμα με βάση τις ιδέες για τη ζωγραφική ένα μπάνιο. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε ένα θέμα παραλία για το μπάνιο, αυτό μπορεί να γίνει κατά τρόπο αποτελεσματικό από σφουγγίσει τους τοίχους με φυσικά χρώματα όπως το μπλε, πράσινο, κίτρινο, κ.λπ.
Μικρές ιδέες Ζωγραφική Μπάνιο
Σ 'ένα μικρό μπάνιο, τις σκιές του χρώματος που χρησιμοποιείται στους τοίχους θα πρέπει πάντα να είναι ελαφρύτερα από τα κεραμίδια για να φανεί μεγαλύτερο. If είναι το αντίθετο τοίχους του μπάνιου ζωγραφισμένα σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος, θα βρείτε ότι το δωμάτιο είναι πολύ πιο μεγαλόσωμος από το πραγματικό μέγεθός της. Όταν το μέγεθος του μπάνιου είναι μικρό, θα είναι πάντα προτιμότερο να διαλέξετε κάποιο φως χρώματα όπως το λευκό παστέλ, κλπ. Αν θεωρούν ότι αυτά τα χρώματα να είναι βαρετά, καλύπτει το ήμισυ τον τοίχο με το φως-χρωματισμένα κεραμίδια και το χρώμα του υπόλοιπου τοίχου με οποιαδήποτε τολμηρά χρώματα της επιλογής σας. Για να κερδίσει περισσότερη προσοχή προς την κατεύθυνση του ανώτατου ορίου της ένα μικρό μπάνιο, μπορείτε να ζωγραφίσετε με κάθετες ρίγες που τείνει να αυξήσει το ύψος της οροφής.
Kids Ιδέες Ζωγραφική Μπάνιο
Κυρίως, τα παιδιά δεν συμπαθούν την ώρα του μπάνιου τους. Επομένως, εάν κάνετε κάποια προσπάθεια να κάνει το βλέμμα μπάνιο σαν ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό μέρος με δικαίωμα είδος της βαφής, που θα αγαπήσουν να είναι στην θέση του. Χρησιμοποιείστε έντονα and φωτεινά χρώματα όπως το κίτρινο, πορτοκαλί, κ.λπ., για το λουτρό παιδιά. Ακόμα και ένα απαλό μπλε χρώμα έχει μια κατευναστική επίδραση. Για ένα μικρό κορίτσι, μπάνιο pink χρώμα χρώμα μπορεί να δώσει ένα κοριτσάκι πινελιά στο μπάνιο. Χρησιμοποιήστε άφθονο έργα τέχνης για να διακοσμήσει το λουτρό για τα παιδιά. Σχεδιάστε τα στοιχεία των ερπετών όπως οι χελώνες, βατράχια, τα κουτάβια και άλλα τέτοια πράγματα που θα τους προσελκύσει προς το μπάνιο. Δημιουργία φυσαλίδες στον τοίχο είναι ένα άλλο ιδέα που τα περισσότερα παιδιά αρέσει πολύ.
Χρήση των διαφορετικών ιδεών ζωγραφικής για τα λουτρά είναι ένας πιο εύκολος τρόπος για αναδιαμόρφωση λουτρών. Ελπίζω να σας άρεσε τις ιδέες ζωγραφικής μπάνιο που έχουν συζητηθεί εδώ. Είμαι βέβαιος ζωγραφική μπάνιο σας με αυτές τις φανταστικές ιδέες θα κάνουν την εμπειρία γεμάτη διασκέδαση και ενθουσιασμό, και τότε θα είναι πραγματικά ανυπομονώ να τον χρόνο θα περνάτε στο μπάνιο σας.