Ακρυλικό άκρες των νυχιών

Ακρυλικά νύχια είναι τα faux νύχια που μοιάζουν ίδιο όπως τα φυσικά σας. Μια ιδιαίτερη διαδικασία ακολουθείται σε αυτές αποδίδουν στα φυσικά νύχια σας. Υπάρχουν διάφορες ακρυλικό σχέδια καρφί που μπορούν ενισχύσει την ομορφιά του νύχια σας. Περισσότεροι των κομμωτηρίων ομορφιάς κάνετε αυτό τέχνη νυχιών, αλλά μπορείτε να κάνετε στο σπίτι και κόψτε καθορισμό των έξοδα των πηγαίνοντας στο κομμωτήριο.
Ακρυλικό νυχιών Συμβουλές - Βασικές Nail Αναλώσιμα? Οι προμήθειες καρφί απαιτούνται για τη ακρυλικά νύχια είναι εύκολα διαθέσιμα στο κατάστημα καρφί. Ο κατάλογος αυτών των προμηθειών είναι ως εξής?
Προϊόντα αφαίρεσης βερνικιού νυχιών? Καρφί του πετρελαίου να ενυδατώνουν τα νύχια? Nail βούρτσα? Ακρυλικό υγρό? Adhesive? Σκόνη Ακρυλικό? Ακρυλικό Κλίπερς? Ακρυλικό άκρες? Πώς να υποβάλετε αίτηση ακρυλικά νύχια? Το ακρυλικό άκρες των νυχιών αρχίζουν από τη στιγμή που θα ξεκινήσει την εφαρμογή αυτών των τεχνητά νύχια. Μετά είναι η διαδικασία να εφαρμόσει την ακρυλικά νύχια?
Διαδικασία? Βήμα 1? Καθαρίστε και στεγνώστε τα καρφιά και ανεβάζει τις επιδερμίδες. Αφαιρέστε οποιαδήποτε προηγούμενη στιλβωτική νυχιών και αφαιρέστε το νεκρό δέρμα. Μια βασική μανικιούρ προτείνεται στο πρώτο βήμα.? Βήμα 2? Το επόμενο βήμα είναι να τελειώματα τα καρφιά στο δέρμα, ώστε αν η ακρυλικό μάρκες καρφί off, δεν λαμβάνει μισό νυχιών σας με αυτό.? Βήμα 3? Το επόμενο πράγμα που κάνει είναι να εφαρμόσει μια σταγόνα κόλλας για την ακρυλική συμβουλές και στην άκρη του νυχιού, όπου η άκρη είναι να είναι κολλημένα. Σε περίπτωση εφαρμόσετε το άκρες κακώς, γρήγορα εμποτισμό που δάχτυλο στο νερό και απογειώνονται την άκρη.? Βήμα 4? Το μήκος του ακρυλικά νύχια πρέπει να ρυθμίζεται όπως ανά επιθυμείτε. These ακρυλικά νύχια μπορεί επίσης να κατατεθεί σαν τα φυσικά μας για να τους δώσει το σχήμα που θέλετε. ? Βήμα 5? Ρίξτε Τότε το υγρό ακρυλικού σε ένα πιάτο και βάζουμε το βουρτσάκι νυχιών σε αυτό. Μετά από αυτό, βουτιά τη βούρτσα καρφί στο ακρυλική σκόνη και εφαρμόσετε αυτήν σκόνη στη άκρη του ακρυλικό νυχιών. Αμέσως εξαπλωθεί η σκόνη και υγρή ακρυλικό ομοιόμορφα πάνω το καρφί.
Ακρυλικό Συμβουλές νυχιών - Η μέριμνα που πρέπει να ληφθούν
Όταν εφαρμόζετε το ακρυλικό υγρό και μίγμα κόνεων, φροντίζουν ότι δεν εφαρμόζεται στην επιδερμίδες. Αυτό μπορεί προκαλέσει μύκητας να αυξάνεται σε νυχιών. ? Μετά την ξήρανση νύχια σας, μπορείτε να δώσετε σχήμα στα νύχια σας με τη βοήθεια κάποιο φίλτρο καρφί. ? Το σχήμα που δόθηκε στο ακρυλική νύχια θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να πρέπει να μοιάζουν φυσικά. Αφού έταξε σχήμα, εξομαλύνουν άκρες των καρφιά. ? Με τη βοήθεια του σαπούνι και νερό, καθαρίστε τα νύχια και αφαιρέστε τη σκόνη και ρινίσματα από το καρφί. ? Η επόμενη ακρυλικό άκρη νυχιών είναι να εφαρμοστεί το πετρέλαιο καρφί για τις επιδερμίδες που τους ενυδατώνει, δεδομένου ότι εκτίθενται σε χημικές ουσίες. Επιπλέον, η ακρυλικά νύχια πρέπει να είναι λαδωμένη μία φορά την ημέρα. ? Δεν συμμερίζονται την ταξινομητές καρφί νύχια και με κοπτήρες με τους άλλους. ? Φοράτε γάντια όταν κάνετε καθημερινές μικροδουλειές σας. Μεριμνήσουμε ώστε τα εργαλεία καρφί θα πρέπει να απολυμαίνονται. ? Όταν θέλετε να καταργήσετε το ακρυλικά νύχια, μην chip τους μακριά. Αυτό μπορεί προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό δάχτυλά σας. Μουλιάστε τα δάχτυλα σε μια καρφί ενυδατώστε που διατίθεται με το κιτ. Θυμηθείτε πριν διαβροχή του δάχτυλα στην εμποτισμού, παλτό δάχτυλά σας με ένα λοσιόν χέρι. Διαβάστε τις οδηγίες σχετικά τρόπο κατάργησης ακρυλικά νύχια. ? Αυτά είναι μερικά από τα ακρυλικά άκρες των νυχιών που θα σας βοηθήσουν να πάρει εκείνα τα όμορφα νύχια που κάποτε ονειρευτεί.