Πισίνα Οδηγός Συντήρηση πισίνας

Οι πισίνες είναι μεγάλες για να νικήσει τον καύσωνα του καλοκαιριού και είναι μεγάλα περιουσιακά στοιχεία του ακινήτου. Είναι πραγματικά ένα προνόμιο για να αγοράσω ένα πισίνα σε μία πολύ πίσω αυλή! Ωστόσο, το προνόμιο έρχεται με μια ευθύνη. Εκτός από την εγκατάσταση του και την πισίνα σε αυτό, πρέπει να μεριμνά συνεχώς για τη συντήρηση της πισίνας, για να είναι σε κατάλληλη κατάσταση στα χρόνια που έρχονται. Όλες οι πισίνες πρέπει να καθαρίζονται τακτικά, ανεξάρτητα από το είδος της πισίνας καθώς και αν είναι θα χρησιμοποιηθεί ή όχι. Πισίνες είναι ανοικτά υδάτινα συστήματα εκτεθεί σε βροχή, χιόνι, μπάζα, κλπ. φύλλα Πεσόντων και διάφορα άλλα οργανικά υλικά των αποβλήτων που συλλέγονται για να πάρει την επιφάνεια του νερού. Τα συντρίμμια αποσυντίθεται, προσελκύει τα βακτηρίδια και ηγείται η εξάπλωση των πλωτών ασθενειών όπως η χολέρα, σαλμονέλωση, τυφοειδή, δυσεντερία, κλπ. Εκτός από αυτές τις ασθένειες, την ανάρμοστη φροντίδα πισίνα και συντήρηση also results in θολό νερό στην πισίνα, πισίνα χρώση, φύκη δημιουργία, πικάντικη οσμή χλωρίου και διάφορα άλλα προβλήματα πισίνα. Κάνοντας αναφορά στην πισίνα οδηγός συντήρησης, κάποιος μπορεί να πάρει μια σαφή ιδέα σχετικά με τη συντήρηση της πισίνας όλο το χρόνο.
Οδηγός για Κολύμβηση Συντήρηση πισίνας
Πισίνα συντήρηση του νερού της πισίνας είναι κάτι που δεν είναι πολύ δύσκολο να χειριστεί, αλλά είναι κάτι που πρέπει να διενεργούνται σε τακτική βάση. Ορισμένες εργασίες που πρέπει να διεξάγονται κάθε εβδομάδα, ενώ οι άλλοι είναι που πρέπει να γίνουν σε μηνιαία ή ετήσια βάση. Διάφοροι οδηγοί συντήρηση πισίνας είναι διαθέσιμα σε αγορά που προβλέπουν να επεξεργάζεται κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τη συντήρηση της πισίνας. Μερικές απλές και χρήσιμες άκρες συντήρησης πισίνας, η οποία μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση της πισίνας είναι οι εξής:
Χλώριο Επίπεδο: Χλωρίωση γίνεται για την εξυγίανση της πισίνας. Χημικές ενώσεις, όπως υποχλωριώδες νάτριο ή υποχλωριώδες ασβέστιο, όταν προστίθεται στην πισίνα μέσω ενός χημικού τροφοδότη, απολυμάνετε την πισίνα. Χλωρίωση καταστρέφει τα άλγη και βακτηριακές μορφές, εξουδετερώνοντας τοιουτοτρόπως την πισίνα. Το μέτρο της «ελεύθερης» χλωρίου που πρέπει να διατηρηθεί και στο νερό της πισίνας είναι 1,0 - 3,0 ppm. Βρώμιο είναι επίσης χρησιμοποιείται για την απολύμανση της πισίνας.
pH Επίπεδο: Το επίπεδο pH πρέπει να ελέγχεται δύο φορές την εβδομάδα. επίπεδο pH είναι το μέτρο της οξύτητας ή της αλκαλικότητας και το επίπεδό της πρέπει να είναι περίπου 7.2 έως 7.6 του νερού της πισίνας. Αυτό συμβαίνει διότι, ότι είναι σε αυτό το επίπεδο του pH ότι το χλώριο είναι πιο αποτελεσματική. Πάρα πολύ όξινο διαβρώνει νερού εξοπλισμό μετάλλων στην πισίνα, ενώ ιδιαίτερα αλκαλικές αποτελέσματα νερού σε θόλωση του νερού της πισίνας. Υδροχλωρικό οξύ μπορεί να προστεθεί στο νερό της πισίνας, ώστε να ελέγχει το pH. Επιπλέον, ένας επίσης να κάνουν χρήση της μαγειρικής σόδας ή σόδα νατρίου για τον έλεγχο του pH. Αυτή η προσθήκη οξέος ή αλκαλίων εξαρτάται από το αν το νερό είναι πολύ αλκαλικό ή όξινο χαρακτήρα.
Ελέγξτε Skimmer Basket: Για να εξασφαλιστεί φρέσκο ​​και κυκλοφορεί το νερό στην πισίνα, το καλάθι skimmer θα πρέπει να ελέγχονται και να απαλλαγεί από τα συντρίμμια δύο φορές την εβδομάδα. Ένα φύλλο διχτυού ή skimmer επιφάνεια μπορεί να χρησιμεύσει να καταργήσετε την επιφάνεια πισίνα εντόμων, φύλλα, κουτσουλιές πουλί και άλλα συντρίμμια. Για να καθαρίσετε το δάπεδο πισίνα των συντριμμιών, ένα φύλλο bagger μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Υγρά ή σε σκόνη καθαριστικούς παράγοντες κεραμίδι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις καθαρές γραμμές αφρού και δαχτυλίδια με πλακάκια πισίνας.
Shock Θεραπεία: χλώριο Ελεύθερος απαιτείται νερό πισίνας, και δεν συνδυασμένες χλώριο, γι θεραπεία σοκ είναι ευεργετική. Σοκ θεραπείες καταστρέφουν τη συνδυασμένη χλωριούχες ενώσεις και την αύξηση του επιπέδου του ελεύθερου χλωρίου στην πισίνα. Επιπλέον, καταστρέφει τα μικρόβια και τα φύλλα της πισίνας ελκυστικό και αφρώδη. Κάποιος πρέπει να πραγματοποιήσει αυτή τη θεραπεία σοκ μία φορά την εβδομάδα.
Algaecide και CLARIFIER Προσθήκη: Μόλις μία εβδομάδα από την πισίνα θα πρέπει να δοθεί μία δόση algaecide και καθίζησης. An algaecide καταστρέφει τα φύκια χωρίς επιζήμιες πλακάκια πισίνα, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι καθίζησης λύνει το πρόβλημα της θολό νερό.
Βούρτσισμα και σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα: Πινέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει το ρύπο συσσωρευτεί στις πλευρές και το κατώτατο σημείο της πισίνας. Πριν από την ηλεκτρική σκούπα από την πισίνα, θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι η κοινοπραξία έχει βουρτσίζεται καλά την προηγούμενη νύχτα. Αυτό είναι επειδή το βούρτσισμα των αιτιών βρωμιά να βγει από τα τείχη πισίνα και κατακάθονται στον πυθμένα της πισίνας, και μπορεί εύκολα να εκκενώνεται το επόμενο πρωί. Πριν από συνδέοντας το κενό με το φίλτρο, το κεφάλι κενό και ο εύκαμπτος σωλήνας θα πρέπει να βυθιστεί στο νερό.
Κάποιος μπορεί να πραγματοποιήσει αυτές τις λειτουργίες μόνο του ή να ενοικιάσετε την κολύμβηση ανδρών service πισίνα συντήρησης, που θα έρθει στο σπίτι και θα εκτελούν τις αναγκαίες εργασίες συντήρησης. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτές οι εργασίες συντήρησης δεν μπορούν να αγνοηθούν ή θα πρέπει να διενεργούνται τακτικά. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ουσίες που εμπίπτουν στο νερό της πισίνας και η νέα κηλίδες πετρελαίου που προκλήθηκε από τα αντηλιακά που εφαρμόζεται από τους κολυμβητές, μεταβάλλουν τη χημική σύνθεση του νερού της πισίνας. Κάποιος μπορεί να επενδύσει σε μια πισίνα κάλυμμα ασφαλείας κολύμπι ή μια ηλιακή κάλυψη πισίνα, ώστε να μειωθεί το ποσό της συλλογής συντριμμιών σχετικά με την επιφάνεια του νερού της πισίνας. Επιπλέον, το ύψος της εξάτμισης χημικών μειώνεται επίσης από αυτά τα καλύμματα. Ακολουθήστε την πισίνα εγχειρίδιο συντήρησης και να απολαύσετε ένα ασφαλές και υγιές βουτιά στην πισίνα σας!