Deck υποδείγματα Stair

Deck είναι γενικά ένα υπαίθριο structure συνδεδεμένο με ένα κτίριο. Είναι συχνά ανέστησε από τους έδαφος. Μπορεί να αντέξει το βάρος, όπως ένα πάτωμα. Η πρόσβαση σε ένα κατάστρωμα μπορεί να είναι από το σπίτι ή από το έδαφος, μέσα από μια σκάλα. Διαφορετικές κατάστρωμα σχεδιαστικές ιδέες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ενός καταστρώματος. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του χώρου καθώς και η θέση του καταστρώματος, διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και σχέδια μπορούν να επιλέξει να προσθέσει τη διακόσμηση σπιτιού.
Κατάστρωμα σκάλες αποτελούν σημαντικό τμήμα του καταστρώματος. Οι σκάλες είναι οι τρόποι πρόσβασης στο κατάστρωμα και ως εκ τούτου θα πρέπει να είναι καλά χτισμένη, λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια καθώς και το ντεκόρ. Το κατάστρωμα του σχεδιασμού stair πρέπει να είναι τέτοια ώστε να συμπληρώνει το κατάστρωμα του σχεδιασμού και ενισχύει την εμφάνιση της. Αν και το σχεδιασμό από το κατάστρωμα σκάλες, να έχετε κατά νου τις απαιτήσεις σας. Η σκάλα μπορούν να γίνουν από συμπαγές ξύλο, ατσάλι, παρθένο βινύλιο, από ανακυκλωμένο πλαστικό, πλαστική ρητίνη αναμιγνύεται με ίνες ξύλου και του αλουμινίου ή σφυρηλάτηση σιδήρου, ανάλογα με το σχεδιασμό. Ο ευκολότερος ενός έως οικοδομήσουμε είναι η στερεά stair ξύλο.
Πώς να χτίσει γέφυρα Stairs? Κατά το σχεδιασμό του καταστρώματος σχεδιασμός σκάλας, ελέγξτε το δημοτικό απαιτήσεις ζωνών για setbacks και δεν-κατασκευή ζωνών. Μην οικοδομήσουμε κατάστρωμα σας ή σκάλες, ούτως ώστε να υπερβαίνουν το όριο οπισθοδρόμηση ή βρίσκεται σε μια μη-δημιουργία ζώνης.
Προσδιορίζεται η άνοδος και Run of the Steps? Μετρήστε το ύψος του καταστρώματος από το έδαφος σε ίντσες. Χωρίζουμε με 7,5 που είναι η προσέγγιση άνοδος του κάθε βήματος. Τούτο θα δώσει τον αριθμό των βημάτων που θα κατασκευαστούν. Η διαδρομή κάθε βαθμίδας πρέπει να είναι τουλάχιστον 12 ή περισσότερο από αυτό. Η κλίση της σκάλας πρέπει να είναι περίπου 40 μοίρες από το έδαφος.
Παρασκευάζεται Σκυροδέματος Υποσέλιδο? Μετά όλες αυτές υπολογισμούς, σήμα η περιοχή όπου κλιμακοστάσιο θα αγγίζουν το έδαφος. Σκάψτε ένα 6 βαθιά πλατεία τομέα και να αρθούν όλα τα χόρτα και τους ρύπους από αυτό. Fill 2 από την με μπιζέλι χαλίκι και το επίπεδο με ασφαλές. Γεμίστε το υπόλοιπο του με γρήγορο στέγνωμα τσιμέντο και το επίπεδο χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα.
Προετοιμάστε το Stringer? Χορδιστές γίνονται από μια 2x12 σκάφους. Χρησιμοποιήστε μια διαμόρφωση πλατείας για να σηματοδοτήσει την μερίδες, οι οποίες θα πρέπει να αποκοπεί από τον λώρο. Τοποθετήστε το χορδιστή, ώστε να σηματοδοτήσει την άνοδο του 7,5 και η λειτουργία των 12 ανά βήμα. Ξεκινήστε τη σήμανση το επόμενο βήμα αμέσως μετά το προηγούμενο για να πάρει ένα σχέδιο ζιγκ-ζαγκ. Mark αγωγούς επιστροφής για την κορυφαία βήμα το οποίο θα επισυναφθεί στη γέφυρα και στο κάτω μέρος βήμα που θα επισυνάπτεται στο μπετόν. Χρησιμοποιήστε ένα κυκλικό πριόνι για την κοπή και ένα χέρι είδε για το φινίρισμα. Κάνετε άλλο χορδιστή χρησιμοποιώντας πρώτου ως πρότυπο.
Συνδέστε το Stringer? Τοποθετήστε το υδρορροή έτσι ώστε να ακουμπήσει το κατάστρωμα καθώς και τις συγκεκριμένες υποσέλιδο. Ελέγξτε την τοποθέτηση χρησιμοποιώντας μία επίπεδο και βαρίδι. Συνδέστε το στο κατάστρωμα χρησιμοποιώντας γωνίες και 3 γαλβανιζέ βίδες κατάστρωμα. Επισυνάψτε τα δύο παράλληλες χορδιστές στη βάση με την τοποθέτηση ενός 2x6 πίνακα μεταξύ τους και για τον καθορισμό της με 3 γαλβανιζέ βίδες κατάστρωμα. Συνδέστε το διοικητικό συμβούλιο με συγκεκριμένες άγκυρες με τοιχοποιία.
Κόψτε και Επισύναψη στα πέλματα? Κάθε πέλμα είναι συνήθως αποτελείται από δύο τεμάχια από 2x6 πίνακες. Κόψτε τα πατήματα αρχείων 1 επιπλέον μήκος σε κάθε πλευρά της η υδρορροή. Τοποθετήστε ένα πατήσει τον λώρο και σπρώξτε να αγγίξει την πίσω τέλος. Fix χρησιμοποιώντας υπάρχουν δύο 3 κατάστρωμα βίδες ανά πλευρά διατήρηση του περιθωρίου 1 σε κάθε πλευρά. Βάλτε το δεύτερο πέλμα συμβουλίου στο ίδιο βήμα και να το διορθώσουμε κρατώντας ¼ κενό μεταξύ των πέλματος δύο πίνακες. Συνεχίστε μέχρι επισυνάπτονται όλα τα βήματα.
Προετοιμάστε το κάγκελα? Κόψτε δύο κομμάτια από 4x4 θέσεων των 30 η κάθε μία. Ένα μικρό μέρος των κάτω προς τα πιο πέλματος εγκοπή πρέπει να έχει αποκοπεί από μπροστά πλευρών να επιτρέψει τη θέση που πρέπει να δοθεί τον λώρο του σύνεγγυς. Καθορίστε τη θέση με 4 βίδες γεφυρών τον λώρο. Βεβαιωθείτε ότι οι θέσεις είναι ακριβώς κατακόρυφο. Cut 2x4 κιγκλιδώματα του μήκους ίδια με την απόσταση ανάμεσα στο κάτω θέση και το κατάστρωμα κιγκλίδωμα. Συνδέστε το κιγκλίδωμα με τη θέση και το κατάστρωμα με 3 κατάστρωμα βίδες, κρατώντας το παράλληλα με την κλίση της σκάλας. Επισύναψη κάγγελο σε κάθε βήμα κρατώντας δεν υπερβαίνει τα 6 απόσταση μεταξύ κάθε.
Αυτό είναι το απλούστερο σχέδιο stair κατάστρωμα. Μπορείτε να το τροποποιήσουν με πολλούς τρόπους ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να αυξήσετε την προοπτική ή να μειώσει την άνοδο της βήματα. Μπορείτε να προσθέσετε ένα χαμηλότερο κιγκλίδωμα ως βάση για το κάγκελο και να προσθέσετε με το σχεδιασμό των ράβδων των σκαλοπατιών. Κρατήστε το κάτω κιγκλίδωμα σε ύψος 3-4 από το βήματα. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα σχήματα των κάγκελα να δώσει κιγκλίδωμα μια μοναδική εμφάνιση σας. Εάν έχετε ένα μικρό παιδί στο σπίτι και στη συνέχεια επιλέξτε ένα σχέδιο που να προστατεύει το κεφάλι ή το σώμα του παιδιού από το να κολλήσει. Μπορείτε να προσθέσετε λάμπες στη χαμηλότερη θέση για να φωτίζει το κατάστρωμα σκάλες. Το κατάστρωμα σχεδιασμός stair θα πρέπει να συμπληρώσει τη γέφυρα του σχεδιασμού. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε για τις κλίμακες σπειροειδή αν έχετε λιγότερο χώρο ή αν θέλετε το σπίτι σας για κομψή εμφάνιση αλλά και την οικοδόμηση στον εαυτό σας την σκάλες, μπορείτε να δώσετε μια προσωπική αφή στο κατάστρωμα σας.