Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Ιδέες Fence - Πώς να χτίσει ένα φράχτη Προσωπικών Δεδομένων

Η περίφραξη της ιδιωτικής ζωής προσθέτει σίγουρα γοητεία στο σπίτι, ειδικά εάν είναι χτισμένο με τέτοιο τρόπο που να ταιριάζει με τον κήπο. Αν ο κήπος είναι καλά σχεδιασμένη και να συντηρούνται, αλλά δεν έχετε έναν φράκτη προστασίας της ιδιωτικής ζωής, τον κήπο φαίνεται κάπως ελλιπής. Μαζί με τη συμβολή στην ομορφιά του σπιτιού σας, το φράχτη προστασίας της ιδιωτικής ζωής, θα σας δώσει μια αίσθηση ότι και ασφαλής. It κοσμεί επίσης την εμπρός και πίσω αυλή. Εάν σκέφτεστε για το πώς να οικοδομήσουμε ένα φράχτη προστασίας της ιδιωτικής ζωής, υπάρχουν ορισμένες προστασία της ιδιωτικής ζωής ιδέες φράχτη που μπορείτε να εξετάσετε.
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Ιδέες Fence
Υπάρχει μια ποικιλία υλικών που μπορούν να χρησιμοποιούν για την κατασκευή φρακτών προστασία της ιδιωτικής ζωής. Το ξύλο χρησιμοποιείται συνήθως για το σκοπό αυτό, αλλά σήμερα οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ακόμα και βινύλιο και σφυρήλατο σίδερο για ανθεκτικότητα. Επιπλέον, υπάρχουν ποικιλίες του ιδιωτικού βίου σχέδια φράχτη που μπορείτε να επιλέξετε, οι οποίες δεν είναι πάρα πολύ βαρύ στην τσέπη σας, αλλά και match ευνόησε την επιλογή σας. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε φράκτες από ξύλο ή σίδερο, μπορεί να τρίβει φυτών και δέντρων για την κατασκευή ενός φυσικού τείχους στα σύνορα. Εγκαθιστώντας ένα φράχτη προστασίας της ιδιωτικής ζωής μπορούν να συμπεριληφθούν στο σχέδιο εγχώριας βελτίωσης, και μπορεί να θεωρηθεί ως ένα do-it-yourself έργο.
Πώς να οικοδομήσουμε μια φράκτη μυστικότητας;
Τύπος? Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε κατά πόσο είναι το ύψος της περίφραξης θα πρέπει ιδανικά να είναι. Αυτό θα αποτελέσει τη βάση για τη λήψη περαιτέρω σχέδια. Αν θέλετε να οικοδομήσουμε ένα φράχτη με έναν ανέξοδο τρόπο, μπορείτε να εξετάσετε τη φύτευση ταχέως αναπτυσσόμενα δέντρα και τους θάμνους και όχι από την εγκατάσταση περίφραξης κατασκευασμένα από ξύλο ή αλυσίδας.
Είδος του ξύλου? Εάν σχεδιάζετε για την κατασκευή του φράχτη με ξύλο, βεβαιωθείτε ότι η ξυλεία είναι κατάλληλη. Εάν χρησιμοποιείτε ωριμασμένο ξύλο, σίγουρα θα αντέξουν στις σκληρές καιρικές συνθήκες και δεν θα φορέσει μακριά εύκολα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το ξύλο είναι λευκό μυρμήγκι-απόδειξη και δεν σαπίζει εύκολα. Κέδρων και πεύκα ξύλου είναι τα καλύτερα είδη ξυλείας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ανθεκτική ξύλινους φράχτες.
Οριοθέτηση? Πριν ξεκινήσετε για την κατασκευή του φράχτη, πρέπει να είστε σίγουροι για τα σύνορα της γης έχετε στην κατοχή σας, προκειμένου να άκρη της γραμμής φράχτη. Αξιολογούν και να σηματοδοτήσει την απόσταση μεταξύ των δύο άκρων της περίφραξης. Θα πρέπει να καθορίσετε πόσες θέσεις φράχτη θα απαιτηθεί για την πλήρη περίφραξη. Άνθρωποι που συνήθως αποφασίζουν για τον αριθμό των θέσεων, ανά διαίρεση της συνολικής απόστασης από οκτώ μέτρα. Ωστόσο, μπορείτε να διαιρέσει, ακόμη και η συνολική απόσταση δύο πόδια, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Σκάψιμο? Αφού υπενθύμισε τις μετρήσεις, θα πρέπει να σκάψουν τις τρύπες για τις θέσεις που θα καθοριστεί in. Έχει συστήσει ότι οι οπές θα πρέπει περίπου να είναι 25 ίντσες βαθύ και 10 ίντσες σε διάμετρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τρυπάνι για τις τρύπες το σκάψιμο. Μετά οι τρύπες είναι σωστά σκαμμένο, πρέπει να βάλετε ένα παχύ στρώμα σπασμένοι βράχοι σε όλες τις τρύπες.
Πλαίσιο · Το επόμενο βήμα θα ήταν τοποθέτηση του φράκτες σε κάθε τρύπα, εξασφαλίζοντας οι θέσεις τοποθετείται σε κατάλληλο βαθμό, θέτοντας σε αμφισβήτηση την concrete μείγμα. Αφήστε τις θέσεις ανέγγιχτη για τουλάχιστον δύο ημέρες, αλλά διασφαλίζουν ότι το νερό τους κάθε 24 ώρες, γεγονός που θα επιτρέψει το τσιμέντο για να θεραπεύσουν σταθερά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μερικά προϊόντα γρήγορα στέγνωμα σκυρόδεμα διατίθεται σε αγορά που ορίζεται στο μόνο 4 έως 5 ώρες.
Ολοκλήρωσή? Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ωχριά να καλύψουν τα κενά τα οποία άφησε μεταξύ των θέσεων. The ωχριά μπορούν να βιδωμένα στα δημοσιεύσεις με μία-τέσσερις κοχλίες τύπου. Προτείνεται να χρησιμοποιείτε γαλβανισμένο βίδες πατάρι for βίδωμα των χλωμιάζει στις θέσεις, αλλά και για την επισύναψη ενός ανοιχτού στην άλλη.
Αυτές είναι μερικές προστασία της ιδιωτικής ζωής ιδέες φράκτη που ενδέχεται να συμπεριλάβει στο σχέδιο σας για την οικοδόμηση ενός τείχους προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Αν έχετε κάποια αμφιβολία για το πώς να οικοδομήσουμε ένα φράχτη προστασίας της ιδιωτικής ζωής, θα μπορεί πάντοτε να λάβει βοήθεια από έναν επαγγελματία.