Ρομαντικές ιδέες για Εκείνον

Πολλοί ένας εμπειρογνώμονας σχέσης θα σας πουν ότι οι μικρές χειρονομίες που μιλούν για την αγάπη και φροντίδα, είναι το κλειδί για τη διατήρηση υγιών σχέσεων. Ενώ, είναι εύκολο να πάρει προφθαμένο στη δίνη της δραστηριότητας που θύελλα καθημερινή μας ζωή, αυτά τα μικρά πράξεις, που μπορεί μερικές φορές να είναι τόσο φθηνή και μη χρονοβόρα ως αγκαλιά, είναι σημαντική για τη διατήρηση αίσθημα αγαπούσε εταίρο και φρόντισε για. Κι ενώ, είμαστε συνεχώς λένε ότι οι γυναίκες πρέπει να εκτιμηθεί και να αισθάνεται ιδιαίτερη, το ίδιο πόδι ισχύει και για τους άνδρες. Ωστόσο, πρέπει να καταλάβουμε ότι η ιδέα μας να romanced ενδέχεται να μην λειτουργεί για τον. Ενώ αγαπούν τα λουλούδια και σοκολάτες, κατά πάσα πιθανότητα, θα βρείτε την ενοικίαση και βλέποντας το Die Hard σειρά ταινία με αυτόν να είναι μια αρκετά ρομαντική χειρονομία. Ρίξτε στην αγαπημένη μπύρα και μάρκες του και έχετε ένα νικηφόρο συνδυασμό. Για να ξεκινήσετε, εδώ είναι μερικές ρομαντικές ιδέες για τον ίδιο.
Συμβουλές και Ιδέες για ερωτευμένους
Εισιτήρια Αγώνα? Οι περισσότεροι άνδρες αγαπούν τα σπορ, έτσι δεν μπορείτε να πάει στραβά που διαθέτουν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη ομάδα του σε δράση. Μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε πάρετε εισιτήρια πλευρά δικαστήριο, απλά εξασφαλιστεί να καταστεί μια ημέρα για αυτόν διασκέδαση. Είναι υποστηρικτική, φορέστε ένα ρουλεμάν μπλουζάκι στο όνομα της αγαπημένης ομάδας του και ουρλιάζω όταν όλοι οι άλλοι κάνει. Μπορείτε να το παρακολουθήσει με ένα γεύμα στο αγαπημένο του εστιατόριο.
Προγραμματίστε ένα ταξίδι? Εάν ο σύντροφός σας αρέσει σπορ περιπέτειας, ή υπαίθριων δραστηριοτήτων, να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ημέρα ή ένα σαββατοκύριακο. Που θα μπορούσατε να πάτε για πεζοπορία για την ημέρα, περνούν τη νύχτα έξω κάμπινγκ, και απολαύστε στην αναρρίχηση επίσης. Αν ψάχνετε για μια πιο χαλαρή στιγμή, μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι αλιείας. Αν θέλετε κάτι πραγματικά διαφορετικό και από το κουτί, τον πάρει μια καυτή μπαλόνι βόλτα αέρα. Θα μπορούσατε να πάρετε μαζί σας ένα μπουκάλι σαμπάνια ή ένα καλάθι πικ-νικ, αν αισθάνεστε ότι θα προσθέσει στην εμπειρία.
Πραγματοποίηση Αφίσα? Πραγματοποίηση αφίσα όπου μπορείτε επιστρατεύσει δημιουργικά όλα τα πράγματα αγαπάτε για αυτόν, όλους τους τρόπους όπου ανάβει ζωή σας, ή εκείνους που τον κάνουν μια μεγάλη φίλο / σύζυγό. Αυτός ο κατάλογος δεν πρέπει να περιλαμβάνει μόνο τους λόγους τον αγαπάτε, αλλά επίσης ελάχιστη quirks του, ή γνωρίσματα προσωπικότητας όπως ο τρόπος κάνει μια προσπάθεια να χορό ή ο τρόπος κοιτάζει στενοχωρημένοι όταν σε μια spot.
Είμαι μεγάλος οπαδός στην μικρή χειρονομία. Κάνουν λίγα πράγματα όπως ολίσθηση μια σημείωση σε πορτοφόλι / τσάντα του πριν αυτός φύγει για εργασία, ή παρουσιάζοντας αυτόν ένα τετράφυλλο τριφύλλι και μια σημείωση που λέει πήρα τυχερός όταν βρήκα. Όλα όσα πρέπει να είναι μόνο να επαγρυπνούν και να θυμάστε τα μικρά πράγματα, όπως το βιβλίο είπε πως θέλει να διαβάσει, το καπάκι της είπε ότι του άρεσε ενώ ήσαστε έξω, αλλά δεν πήρε, ή ακόμη και μόνο να φέρει τον καφέ και το πρωινή εφημερίδα στο κρεβάτι.
Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα εξατομικευμένο δώρο ή χειρονομία για να πουν «Σ 'αγαπώ» ή «με νοιάζει». Έτσι, θεωρώντας ξέρετε άντρας σου πολύ καλά, αποτελούν τα σχέδιά σας με βάση αυτά που θα απολαύσετε πραγματικά, μετά από όλα αυτά είναι αυτό που στοχεύουμε. Σε έναν κόσμο όπου οι περισσότεροι άνθρωποι είναι λαχτάρα να γίνει αποδεκτή, αγάπησε και εκτίμησε, οι κινήσεις είναι σαν την ενίσχυση μπάντα που βοηθά την αποκατάσταση των στελεχών που τα προβλήματα και τα θέματα που πραγματοποιήθηκε στις σχέσεις μας. Πάρτε λοιπόν το πρώτο βήμα, και να χρησιμοποιήσει ένα από αυτά τα ρομαντικές ιδέες για αυτόν να διατηρήσει το ειδύλλιο. Κάνετε μια συνήθεια το, και δείτε ανθίσει σχέση σας.