Ανωτέρω συντήρηση πισίνας Ground

Πάνω πισίνες Ground είναι πισίνες εγκαθίστανται πάνω επίγειο επίπεδο και είναι φθηνότερα από άλλους τύπους πισίνα. Αυτές τις λίμνες είναι ευεργετικά όταν κάποιος δεν επιθυμεί να σκάψουν την αυλή και να εγκαταστήσετε μια πισίνα-εδάφους. Πάνω από το έδαφος πισίνες require μια επίπεδη επιφάνεια και ισοπεδώνεται, και καλούν επίσης την πρόσβαση σε εφοδιασμού με ηλεκτρισμό και νερό. Ωστόσο, εκτός από την εγκατάσταση της παραπάνω ομάδας εδάφους, κάποιος πρέπει επίσης να διατηρήσει την πισίνα και, ούτως ώστε να εξασφαλισθεί ότι θα παραμείνει σε καλή κατάσταση για τα επόμενα χρόνια. Διάφορα καλύμματα ασφαλείας, κινητήρες, φίλτρα, αντλίες, ξαφριστών, κλπ. έχουν σχεδιαστεί ειδικά για πάνω από επίγειες λίμνες, ώστε να παραταθεί η διάρκεια ζωής της πισίνας. Τα μικρότερα συστήματα θέρμανσης φυσικού αερίου είναι επίσης διαθέσιμες για αυτά τα ανωτέρω επίγειες λίμνες.
Πάνω από το έδαφος Pool Care? Μέσω κατάλληλης ανωτέρω συντήρηση πισίνας του εδάφους, τη ζωή και την εμφάνιση του στην πισινα μπορεί να μεγιστοποιηθεί. Ακατάλληλη συντήρηση μπορεί να προκαλέσει την πισίνα να είναι ένα γόνιμο έδαφος για μολυσματικές ασθένειες. Οι πισίνες είναι ανοικτά συστήματα νερού, εκτεθεί σε βροχή, χιόνι, μπάζα, έντομα κ.λπ. φύλλα Πεσόντων και άλλες οργανικές ύλες στην πισίνα τελικά αποσυντίθεται και να προσελκύσουν τα βακτηρίδια. are πλωτές ασθένειες, όπως αμοιβαδική δυσεντερία, τύφος, η χολέρα, σαλμονέλωση, και γαστρεντερίτιδα, κοινώς διάδοση μέσω του νερού της πισίνας. Επιπλέον, πισίνα χρώση, θολό νερό, πικάντικη οσμή χλωρίου, φύκη δημιουργηθεί και φαγούρα στα μάτια είναι μερικά άλλα προβλήματα που συνδέονται συνήθως με πισίνες. Τέτοια προβλήματα μπορεί να μειωθεί με σωστή συντήρηση της πισίνας. Ανωτέρω συντήρηση πισίνας λόγος είναι κάτι που πρέπει να πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του έτους, αν χρησιμοποιείται ή μη.
επίπεδο pH? Το επίπεδο pH είναι το μέτρο της οξύτητας ή της αλκαλικότητας, και πρέπει να δοκιμαστεί δύο φορές την εβδομάδα. Η διατήρηση της σωστής ισορροπίας του νερού είναι πολύ σημαντική. Το pH επίπεδο στο νερό της πισίνας πρέπει να είναι ελαφρώς αλκαλικό, που είναι ένα pH περίπου 7,2 - 7,6 πρέπει να διατηρηθεί. Είναι σε αυτό το επίπεδο pH ότι το χλώριο είναι πιο αποτελεσματική. Επιπλέον, το επίπεδο αυτό είναι παρόμοιο με το pH του δέρματός μας. Μπορεί να ελεγχθεί με προσθήκη, είτε με ένα οξύ, όπως το υδροχλωρικό οξύ, ή ένα αλκαλικό όπως η τέφρα σόδα ή μαγειρική σόδα. Η προσθήκη αλκαλίων ή οξέων θα εξαρτηθεί από το αν το νερό είναι πάρα πολύ όξινα ή αλκαλικά. Λανθασμένη επίπεδα pH μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη του πισίνα και εξοπλισμό.
Skimming off Φύλλα και συντρίμμια? Μόλις το νεροχύτες συντρίμμια στον πυθμένα της πισίνας, δημιουργεί κηλίδες και είναι δύσκολο να αφαιρεθούν, αίροντας έτσι τα συντρίμμια όπως τα έντομα, φύλλα, κλπ. με μεγάλη λαβή φύλλο skimmer είναι σημαντική. Αυτό πρέπει να γίνεται δύο φορές την εβδομάδα. Εκτός skimming, τα καλάθια skimmer πρέπει επίσης να ελέγχονται και εκκαθαρίζονται από το διάφορα είδη των συντριμμιών, για την εξασφάλιση πόσιμου νερού που κυκλοφορεί στην πισίνα.
Χλώριο Επίπεδο? Την εξυγίανση, τη χλωρίωση της πισίνας είναι απαραίτητο. Το επίπεδο του «ελεύθερου» χλωρίου που πρέπει να διατηρηθεί η πισίνα είναι 1,0 έως 3,0 ppm. Το χλώριο διατίθεται σε κόκκους, δισκία ή υγρή μορφή και όλες τις εργασίες τους τύπους με τον ίδιο τρόπο. Χημικές ενώσεις, όπως υποχλωριώδες νάτριο ή ασβέστιο υποχλωριώδους διατίθενται στην αγορά, είναι αποτελεσματικές οι πάροχοι χλώριο. Καλό θα είναι να προσθέσετε αυτές τις ενώσεις μέσω ενός τροφοδότη χημικών, μετά τη διαδικασία φιλτραρίσματος είναι μέσω. Αυτό θα εξασφαλίσει την ομοιόμορφη κατανομή του χλωρίου στο νερό. Η προσθήκη τους απευθείας στο skimmer κουτιά μπορεί να οδηγήσει σε συγκέντρωση χλωρίου στις εν λόγω περιοχές.
Το βούρτσισμα και το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα? Η βρωμιά συγκεντρώθηκαν πάνω από τις πλευρές και στο κάτω μέρος της πισίνας πρέπει να βουρτσιστεί μακριά με τη βοήθεια ενός πινέλου. Το ρύπο πρέπει να προχωρήσει προς τους κύριους αποστράγγισης για να αυξήσουν τις παροχές, ενώ σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα. Οι τοίχοι και το δάπεδο πισίνα πρέπει να βουρτσιστεί καλά το βράδυ πριν από την ηλεκτρική σκούπα. Αφήστε το φίλτρο να διαρκέσει δύο ώρες και στη συνέχεια κλείστε το. Some συντρίμμια θα συλλέγονται από τα φίλτρα, ενώ το υπόλοιπο θα εγκατασταθούν στον πυθμένα της πισίνας. Το επόμενο πρωί η πάγια ρύπος μπορεί να σκουπιστεί με ηλεκτρική σκούπα μακριά. Σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα θα απαιτήσει τη βύθιση του κεφαλιού κενού και λάστιχο, πριν από τη συνδέοντας του κενού στο φίλτρο.
Σοκ επεξεργασίας? Για να καταστρέψει τη συνδυασμένη ενώσεις χλωρίου (ελεύθερο χλώριο απαιτείται, δεν συνδυάζονται), τα οποία προκαλούν μια δυσάρεστη οσμή και το δέρμα-ερεθισμός ματιών, τις θεραπείες σοκ είναι ουσιαστικής σημασίας. πακέτα θεραπείας σοκ είναι διαθέσιμες στα τοπικά καταστήματα πισίνα και την πισίνα μπορεί να σόκαρε, σύμφωνα με τον οδηγίες στη συσκευασία. Η πισίνα θα πρέπει να συγκλονιστεί κατά προτίμηση το βράδυ. Πισίνα σοκαριστική δεν είναι μόνο αυξάνει το επίπεδο του ελεύθερου χλωρίου στην πισίνα, αλλά καταστρέφει επίσης τα μικρόβια, αφήνοντας στην πισίνα ελκυστικό και αφρώδη. Συγκλονιστικές πρέπει να γίνει μια φορά την εβδομάδα.
Ελέγξτε το φίλτρο? Υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη φίλτρα διαθέσιμα, τα οποία αφαιρούν τη βρωμιά και το λάδι από το νερό της πισίνας. Τα φίλτρα αυτά παίρνουν συσσωρευμένη με το ρύπο και πρέπει να καθαρίζεται τακτικά. Ανάλογα με τις εντολές που δίνει ο κατασκευαστής, πρέπει να καθαρίσετε την πισίνα φίλτρο.
Ελέγξτε Νερό Κυκλοφορίας? Η πισίνα σύστημα κυκλοφορίας καλύπτει τα παραπάνω αντλία έδαφος, τα πλέγματα αντλία, skimmer, φίλτρα και αποχετεύσεις. Αυτό το σύστημα εξασφαλίζει την ορθή κυκλοφορία φιλτράρισμα του νερού και δίνουν τη δυνατότητα χημικών προϊόντων για να λειτουργήσει σωστά. Η αντλία πρέπει να είναι ενεργοποιημένη κάθε ημέρα για την εξασφάλιση του νερού φίλτρα σωστά. Όσο περισσότερο ο αριθμός των ανθρώπων που χρησιμοποιούν την πισίνα, τόσο περισσότερο το νερό πρέπει να κυκλοφορεί.
Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι θεραπείας κολύμπι στην πισίνα χημικές να βοηθήσει να κρατήσει την πισίνα καθαρή και υγιεινή. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης αυτόματη above καθαριστές πισίνας εδάφους, οι οποίες είναι ιδανικές για τους ανθρώπους που είναι πολύ απασχολημένοι για να καθαρίσετε την πισίνα. Αυτές οι αυτόματες above καθαριστές πισίνας έδαφος σαφώς υπερβαίνοντα φροντίδα πισίνα εδάφους ευκολότερη με τη φροντίδα της καθημερινής χάος.