Πώς να οικοδομήσουμε μια Beam Υπόλοιπο

Ποια είναι κοινό μεταξύ Νάντια Κομανέτσι, Cheng Fei και Shannon Miller; Ναι, πάρτε το χρόνο σας και το σκέφτομαι.
Εξακολουθείτε να μην το καταλάβω; Εντάξει, εδώ την απάντηση για εσάς. Και οι τρεις κυρίες τυχαίνει να είναι θρυλική γυμναστές, και κάθε ένα από αυτά έχει κερδίσει bagful των μεταλλίων σε διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις. Νάντια Comaneci, ιδίως, πήρε την κόσμο από τη θύελλα κατά του 1976 Μόντρεαλ Ολυμπιακούς, όταν κέρδισε τρία χρυσά και πέτυχε τέλειο σκορ γυμναστής της 10,0 ένα επιβλητικό 7 φορές, all στη τρυφερή ηλικία των 14. Από τότε, έχει την τέλεια πρότυπο για τους νέους γυμναστών σε όλο τον κόσμο. Νεαρά κορίτσια εμπνεύστηκε από κατορθώματα της και ditched σχοινάκια τους για το διπλό μπαρ, άλλοι επέλεξαν τον ισοζυγιστή πάνω τραμπάλες τους.
Μιλώντας ισορροπίας δοκών, πόσοι από γνωρίζετε ότι θα μπορούσατε οικοδομήσουμε μια ακτίνα ισορροπία με χέρια σας και ότι υπερβολικά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα; Ναι, τώρα που έχω προσοχή σας, επιτρέψτε μου καταδείξει αυτήν απλή διαδικασία που θα σας διδάξει πώς να οικοδομήσουμε ένα ισοζυγιστή.
Πώς να κάνω μια Beam Υπόλοιπο
Διαδικασία? Professional ισορροπία δοκοί κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας ποικιλία συνθετικό υλικό πέραν ξύλο. Ωστόσο, επειδή χτίζουμε μια ακτίνα ισορροπίας για χρήση στο σπίτι ή, στην καλύτερη περίπτωση, των πρακτικών, θα επικεντρωθούν στην πραγματοποίηση πορείας με καθαρό ξύλινη βάση. ? Σε γενικές γραμμές, μια επαγγελματική ακτίνα ισορροπίας είναι περίπου 16 μέτρα μήκος, 4 ίντσες, και 5 ίντσες παχύ. Δεδομένου ότι η δική μας είναι κατά κύριο λόγο θα είναι μια δέσμη purpose πρακτική, μπορείτε να ρυθμίσετε λίγο για το μήκος της δοκού, αλλά βεβαιωθείτε ότι το πλάτος και το πάχος παραμένουν τα ίδια. ? Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, σφενδάμι είναι η προτιμώμενη επιλογή του ξύλου. Μπορείτε να επιλέξουν άλλους τύπους ξύλου εάν επιθυμείτε, αλλά βεβαιωθείτε ότι η ξυλεία είναι αρκούντως σκληρό και ανθεκτικό. ? Είναι πάντα καλύτερο να οικοδομήσουμε μια ισοζυγιστή έξω μίας ενιαίας ξυλεία, αντί κόλλημα μαζί πολλαπλά μικρότερα κομμάτια. Κόλλημα μαζί πολλαπλά κομμάτια μπορούν αποδυναμώσει τον ισοζυγιστή σημαντικά. Δεν θα θέλατε κοριτσάκι σας να πέσει κάτω σε περίπτωση τον κολλητό κομμάτια τυχαίως προέρχομαι χώρια, θα κάνατε; ? Run γυαλόχαρτου για όλες τις πλευρές της ξυλείας για την εξομάλυνση όλων των επιφανειών, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην προορίζονται κορυφαία επιφάνεια. ? Αφού τελειώσετε με το sandpapering, θα πρέπει να καλύψει την άνω επιφάνεια της δοκού ισορροπίας. Για τον σκοπό αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά σχεδιασμένα σουέτ ύφασμα που έχει ένα στρώμα αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος. Μπορείτε να κόλλα για να την ξύλινη επιφάνεια και επίσης συνεχείς στις γωνίες να εξασφαλιστεί η στενή εφαρμογή. ? Για τις θέσεις στήριξης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τα υπόλοιπα κομμάτια της ξυλείας, ή μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό είδος ξύλου. Πάλι, είναι ενδεδειγμένο ότι εσείς δεν συμβιβασμό σχετικά η ευρωστία της ξύλου. ? Θέσεις Υποστήριξη μπορεί να καθοριστεί σε όρθια θέση, δηλαδή σε κάθετη τρόπο, ή να είναι κεκλιμένη υπό γωνία 60 ° και να χρησιμοποιούνται σε ζεύγη. ? Αν σκοπεύετε να τοποθετήσετε το κλειστούς χώρους ισοζυγιστή, θα μπορούσατε εξετάσει εφαρμόζοντας μικρό μπάλωμα του σουέτ υφάσματος στο κάτω επιφάνεια του θέσεων στήριξης. Αυτό θα μπορούσε να προστατεύσει δάπεδο σας από τις αναπτυσσόμενες γρατσουνιές. ? Επίσης, τοποθετούνται ένα ζευγάρι των χαλάκια άσκησης ή χαλάκια γιόγκα κάτω τον ισοζυγιστή να παράσχει λίγο του προστατευτικού, σε περίπτωση πτώσης. ? Χρησιμοποιώντας το παραπάνω μέθοδος, δεν πρέπει πάρετε περισσότερο από μερικές ώρες να οικοδομήσει ισοζυγιστή μια καλή, σπιτικό παιδιών. Αρχίστε αμέσως και να κάνουν ένα αξέχαστο δώρο για το παιδί σας.