Hair Τεχνικές πλέξιμο

Hair πλέξιμο είναι μια αρχαία τέχνη, η ιστορία του που χρονολογείται πίσω σχεδόν 3.500 - 4000 π.Χ.. Πιστεύεται ότι αυτό το αρχαίο χτένισμα δημιουργήθηκε στην αρχαία Αίγυπτο και τη Δυτική Αφρική. Σήμερα, η πλεξούδα hairstyles είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους άνδρες και τις γυναίκες, απλώς για εξυπνάδα και την κομψότητά τους. Ανάλογα με το επιλεγμένο στυλ, τις τεχνικές πλέξιμο μαλλιών μπορεί να κυμαίνονται από απλά σε σχετικά περίπλοκη, όπως στην περίπτωση της αντιστροφής της γαλλικής πλεξούδα. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς να πλέκω τα μαλλιά και να δημιουργήσει κλασικές και πανέμορφες πλεξούδα χτενίσματα.
Hair Styles πλέξιμο και Τεχνικές
Μορφές τρίχας πλέξιμο μπορούν να ποικίλουν από απλά αγγλικά πλεξούδες σε πιο πολύπλοκες αυτές όπως γαλλικές πλεξούδες, πλεξούδες Fishtail, και το μοντέρνο στυλ της Αφρικής κοτσίδες. Έτσι, ανάλογα με τον τύπο της πλεξούδας που θέλετε να δημιουργείτε, οι τεχνικές μπορούν να διαφέρουν σημαντικά. However, ανεξάρτητα από το πλέξιμο hair σχέδια που θα επιλέξετε, την περιποίηση των μαλλιών είναι σημαντική και τα μαλλιά σας πρέπει να είναι υγιή και καλά ενυδατωμένο για να πάρει την επιθυμητή εμφάνιση. Εάν γίνεται σε στεγνό και εύθραυστα μαλλιά, πλέξιμο μαλλιών μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο των μαλλιών. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι καθαρό και καλά ενυδατωμένο. Επίσης, καθιστά χωρίς μπερδέματα με τη χρήση ενός καλά χτένα. Αν είναι αναγκαίο βρέξτε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας νερό ή προϊόντα περιποίησης χρήση τρίχα όπως λακ, τζελ ή μαλακτικό, προκειμένου να καταστεί ομαλή και εύκολη.
Απλό Αγγλικά Braid: Όπως το όνομα προτείνει, αυτό είναι ίσως ένα από τα απλούστερα πλεξούδες να κάνει. Γι 'αυτό, πρώτα Χτενίστε τα μαλλιά σας σωστά, χρησιμοποιώντας μια ευρεία οδοντωτή χτένα. Αφαιρέστε όλα τα μπερδέματα και να κάνουν τα μαλλιά όσο το δυνατόν ομαλότερη. Τότε μέρος τα μαλλιά σας σε τρία ίσα τμήματα, δηλαδή ένα δικαίωμα ενότητα χέρι, ένα αριστερό τμήμα χέρι, και ένα μεσαίο τμήμα. Τοποθετήστε κάθε του δεξιά και αριστερά τμήματα των μαλλιών ανάμεσα στο δείκτη και τον αντίχειρα κάθε χεριού. Τώρα, ξεκινήστε με το δεξί χέρι ή τμήμα του πλέγματος με τον διασχίζουν πάνω από το μεσαίο τμήμα της τρίχας, έτσι ώστε τώρα να καταστεί το μέσο τμήμα. Ή για να το θέσει με διαφορετικό τρόπο, διασχίζουν το μεσαίο τμήμα της τρίχας κάτω από το δεξί τμήμα χέρι, έτσι ώστε να γίνει στο δεξιό τμήμα. Τώρα είναι η σειρά του αριστερού τμήματος της τρίχας θα απαιτείται η διέλευση πάνω από το μεσαίο τμήμα. Με τον τρόπο αυτό, επαναλάβετε τη διαδικασία έως ότου η πλεξούδα επιτυγχάνει ένα επιθυμητό μήκος. Τώρα ισοπαλία με ένα κομμάτι από καουτσούκ ή κάτοχος αλογοουρά.
Γαλλικά Hair πλέξιμο: η γαλλική πλέξιμο μαλλιά είναι λίγο περίπλοκο, αλλά κομψή εμφάνιση και περίπλοκο σχέδιο και το στυλ είναι καλά αξίζει τον κόπο. Για τη δημιουργία ενός γαλλικού πλεξούδα, πάρτε ένα μικρό τμήμα των μαλλιών στην κορυφή του κεφαλιού ή κορώνα. Κάντε τρία ίσα μέρη και να ξεκινήσετε με το σωστό τμήμα. Σταυρός αυτό το τμήμα της τρίχας κατά τη μεσαία ενότητα, μετά την οποία διασχίζουν το αριστερό τμήμα χέρι με τον ίδιο τρόπο. Τώρα, τραβήξτε ένα μικρό τμήμα της τρίχας στη δεξιά πλευρά και να το προσθέσετε στην υπάρχουσα δεξιό τμήμα. Στη συνέχεια, αυτό το σταυρό δεξιό τμήμα πάνω από το μεσαίο τμήμα. Κατά τον ίδιο τρόπο, λαμβάνει ένα μικρό μέρος των μαλλιών, στην αριστερή πλευρά και να το προσθέσετε στην υπάρχουσα αριστερό τμήμα χέρι, μετά το οποίο σταυρό πάνω στο μεσαίο τμήμα. Με τον τρόπο αυτό, η διαδικασία πρέπει να συνεχιστεί, προσθέτοντας νεότερα και νεότερα τμήματα και στις δύο πλευρές και στη συνέχεια να διασχίζουν τους πάνω στο μεσαίο τμήμα. Ανεστραμμένη γαλλική πλεξούδα ή ολλανδική πλεξούδα είναι μια παραλλαγή του γαλλικού πλεξούδα, που μπορεί να δημιουργηθεί, κάνοντας μια μικρή μεταβολή. Εδώ κάθε τμήμα των μαλλιών και στις δύο πλευρές θα πρέπει να περάσει κάτω από το μεσαίο τμήμα και δεν έχει τελειώσει αυτό.
Fishtail Braid: Αυτή η πλεξούδα πήρε το όνομά του για τη δημιουργία μια πλεξούδα που μοιάζει με την ουρά ενός ψαριού. Για την πραγματοποίηση αυτής πλεξούδα, πάρτε ένα μικρό τμήμα των μαλλιών στο στέμμα, και το χωρίσετε σε δύο ίσα μέρη. Τώρα διασχίζουν το δεξιό τμήμα πάνω από το αριστερό τμήμα χέρι. Από το σημείο αυτό η διαδικασία μοιάζει με αυτήν της γαλλικής σιρίτια, δηλαδή πρέπει να πάρετε ένα μικρό τμήμα των μαλλιών στα δεξιά και να το προσθέσετε στο υπάρχον τμήμα δεξιά πλευρά, μετά την οποία πρέπει να περάσει πέρα ​​από το αριστερό τμήμα χέρι. Τώρα, επαναλάβετε τη διαδικασία για την αριστερή πλευρά σηκώνοντας ένα μικρό τμήμα της τρίχας και να προστεθεί στο υπάρχον αριστερό τμήμα χέρι. Σταυρός αυτό το αριστερό τμήμα το χέρι πάνω από το δεξιό τμήμα. Επαναλάβετε αυτά οδηγίες για να κάνει μια πραγματικά εκπληκτική πλεξούδα που μοιάζει με Fishtail. Αν θέλετε να γίνει πιο ελκυστική, τότε κοσμούν με το κόσμημα rhinestone τις φουρκέτες.
Αφρικανική Hair πλέξιμο Τεχνικές? Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι αφρικανικών τεχνικών πλέξιμο μαλλιά, αλλά cornrows είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο δημοφιλείς τεχνικές πλέξιμο για το μαύρο μαλλιά. Εδώ, η τρίχα να διαιρεθεί σε δύο τμήματα. Πάρτε ένα μικρό σκέλος της τρίχας σε ένα τμήμα και ξανά χωρίσει αυτόν σε τρία ίσα μέρη. Τώρα ξεκινούν με το αριστερό σκέλος περνώντας το κάτω από τη μέση σκέλος. Στη συνέχεια, πάρτε το σκέλος για τη δεξιά πλευρά και την πολλαπλή υπό την μέση σκέλος. Καθώς εργάζεστε κάτω από το πλεξούδα, μην ξεχάσετε να προσθέσετε νέα τρίχα στο μεσαίο σκέλος σε κάθε στιγμή. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για κάθε τμήμα της τρίχας. Cornrows μπορεί να δημιουργήσει ένα πραγματικά μοντέρνο και μοναδικό μαύρο χτένισμα, αλλά μπορεί να πάρει πολύ χρόνο.
Μπορείτε να δημιουργήσουμε διάφορα χτενίσματα εκπληκτική κάνοντας πολλά πειράματα με διαφορετικές τεχνικές κοτσίδες μαλλιών. Μαλλιά πλέξιμο εξελίχθηκε στο πέρασμα των αιώνων, περιλαμβάνοντας μερικές πολύ πολύπλοκες και περίτεχνα σχέδια για να γίνει μια τάση της μόδας παγκοσμίως.