Η οικοδόμηση ενός Shed Ιδρύματος

The υπόστεγο τύποι και χρήσεις μπορεί να είναι τόσο διαφορετικές όσο οι απαιτήσεις για την οικοδόμηση ενός. Επομένως, για να ξεκινήσει το έργο της οικοδόμησης μιας υπόστεγο, θα πρέπει να έχουν ένα σαφές όραμα του τι είναι αυτό που σας ενδιαφέρει και το σκοπό που εξυπηρετεί. Υπάρχουν και ορισμένα άλλα ζητήματα, πριν να αρχίσει με τον πραγματικό σχεδιασμό του δαπέδου. Οι παράγοντες αυτοί είναι? Η άδεια ή στην κάθαρση για την κατασκευή ενός, από την τοπική αρχή ή συμβούλιο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει επικυρωμένη εγγράφων για τον ίδιο ως απόδειξη για να πάει μπροστά με την κατασκευή. ? Ελέγξτε για πρόσθετους κανόνες και κανονισμούς που πρέπει να τηρούν, σε περίπτωση που αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτροδότηση και την ύδρευση ή μια τηλεφωνική σύνδεση για χρήση στο υπόστεγο. Οι κατευθυντήριες γραμμές γειτονιά είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας που εξετάζει. ? Αξιολογήστε το χρόνο και τα χρήματα που θα απαιτούσε, σε συνδυασμό με το ανθρώπινο δυναμικό ή την προσπάθεια σου, σε περίπτωση που ένα μικρό υπόστεγο. Αποφασίστε σχετικά με τη φύση της επένδυσης και η συμβολή της εργασίας σας. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από την πραγματοποίηση υπόστεγο δαπέδου από το μηδέν για να χρησιμοποιώντας κάποια εύκολα διαθέσιμο υλικό κατασκευασμένων υλικών δαπέδων. ? Ξεκινώντας με Οικοδόμηση μιας Σπιτάκι Ιδρύματος
κομιστές Ξυλεία και θρυμματισμένοι λίθοι, να χρησιμεύσει ως ένα από τα εύρωστα επιλογές για τη δημιουργία μιας βάσης. Το πρώτο βήμα θα ήταν να κάνουν την περίμετρο, ξεκινώντας από τις γωνίες. Ξυλεία, όξυναν στο ένα άκρο, τετράγωνο σχήμα περίπου 2 ίντσες μήκος μπορεί να είναι διατεταγμένα κατά μήκος της περιμέτρου του υπόστεγου πάτωμα. Έλεγχος για το σχήμα και το μέγεθος του δαπέδου, με απλά να εξακριβωθεί αν διαγώνια αποστάσεις είναι ίσες.
Το επίπεδο του δαπέδου μπορεί να εκτιμηθεί με τη χρήση ενός απλού συσκευές αλφάδι μαζί με ένα αρχείο καταγραφής ξυλείας κατάλληλου μήκους. Λιθοτρίμματα μπορεί να προσφέρει ένα ισχυρό θεμέλιο υπόστεγο. Η μόνη προφύλαξη πρέπει να λάβει είναι να διασφαλιστεί ότι το μέγεθος του συνολικού μείγματος θα πρέπει να είναι άνιση. Το υλικό πρέπει να αποτελείται από μια σειρά των μεγεθών πέτρας από σκόνη σε σκόνη, σε κόκκους σε κομμάτια περίπου 40 mm. Αυτό, θα διασφαλίσει ένα ισχυρό μεταξύ κλείδωμα των τμημάτων, με αποτέλεσμα μια διαρκή ίδρυμα. Ύφασμα εξωραϊσμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενεργεί ως ένα διαχωριστικό μεταξύ πέτρες και χώμα. Αυτό θα αποφευχθεί η βαθμιαία βύθιση του πέτρες, κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου, έτσι ώστε το ίδρυμα παραμένει άθικτο. Water θωράκιση θα πρέπει επίσης να είναι ένα από τα κύρια ζητήματα, ενώ κατασκευάζει ένα υπόστεγο πάτωμα, δεδομένου ότι ξύλινα δάπεδα μπορούν να υποστούν βλάβη λόγω της συνεχούς επαφής με το νερό. Το ύφασμα που χρησιμοποιείται διασφαλίζει επίσης, ότι το νερό στραγγίζει μακριά γρήγορα από την επιφάνεια.
Το στρώμα πέτρα θα πρέπει να σταθεροποιηθεί με τη χρήση ενός Συμπιεστής ή αποσβεστήρα χέρι. Το επίπεδο θα πρέπει να εξομαλύνονται και προκειμένου να διασφαλιστεί η ομοιόμορφη επίπεδο, μπορείτε ακόμη και να αφαιρέσει ή να προσθέσει πέτρες. Η πίεση επεξεργασμένης ξυλείας, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό στην υγρασία, μαζί με μια θεραπεία ζιζανίων φραγμού και πέτρες κάνει για μια εξαιρετική παραδοσιακή βάση. Θα πρέπει να υπάρχει κάποιος χώρος για εξαερισμό και την τοποθέτηση του ξύλου πρέπει να είναι κάθετο στις δοκούς. Θυμηθείτε, όλα τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται για την παράταση της ζωής της ξυλείας θα εγγυηθεί μια βιώσιμη υπόστεγο αποθήκευσης ίδρυμα.
Εναλλακτικά, μια πλαστική υπόστεγο βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κατασκευαστεί ένα υπόστεγο ίδρυμα, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό, ελαφρύ και μπορεί ακόμα και να ανακυκλωθούν. Υπάρχουν μερικές απλές τροποποιήσεις στην εγκατάσταση του πλαστικού ιδρύματος, αλλά αν είστε πρόθυμοι για μερικές πολύ καλές βάσεις για υπόστεγο, είναι σίγουρα σας μια καλύτερη επιλογή. Υπάρχουν ακόμα πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα από τη χρήση μιας πλαστικής υπόστεγο βάσης, η οποία μπορεί να βρεθεί με μεγαλύτερη λεπτομέρεια από τον προμηθευτή.
Η επιλογή του κτιρίου ένα υπόστεγο ίδρυμα μπορεί να είναι μια άκρως ικανοποιητική δραστηριότητα και μια ωραία εμπειρία.