Κρήνη Μπους Butterfly

Ένα θάμνο πεταλούδα κρήνη είναι ένα πολύχρωμο φυτό, με πλούσιο πράσινο φύλλωμα, και panicles λουλούδι που έρχονται σε όλες τις δυνατές αποχρώσεις του μπλε και μοβ. Επίσης γνωστό ως Buddleja davidii, πεταλούδα σιντριβάνι είναι ένα πολυετές θάμνος, που έχει ένα υπέροχο, γλυκό άρωμα που προσελκύει μια σειρά από πολύχρωμες πεταλούδες. Για μερικούς, αυτός είναι ο λόγος που είναι γνωστός ως ένας θάμνος πεταλούδα. It ανθίζει από θερινό ηλιοστάσιο μέχρι το Σεπτέμβριο, εξ ου και η πασχαλιά καλοκαίρι όνομα επίσης που του έχουν ανατεθεί. Ασημένιο σιντριβάνι θάμνος πεταλούδα, είναι μια άλλη ποικιλία από θάμνους συντριβάνι, και είναι εξίσου δημοφιλής για το μπλε γκρι ή μερικές φορές ασημί, λεπτόκοκκο φύλλωμα.
Περιγραφή του Κρήνη Butterfly Μπους? Ζούγκλα πεταλούδα κρήνη μεγαλώνει ψηλός και λεπτός, και μπορεί να φθάσει σε ύψος περίπου 15 ποδιών. μακρύς, λεπτός κλαδιά του χρειάζονται κατάρτιση, αλλιώς τείνει να γίνει ένα μπλεγμένο το χάος με κακή λουλούδια ποιότητα σε panicles της. Ένα ώριμο θάμνος συντριβάνι μοιάζει με ένα ιτιά. Δεδομένου ότι είναι αιώνιος, ανθίζουν πάνω από μία φορά μέσα σε ένα χρόνο? Τα μέσα της άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού.
Αυξανόμενη η Κρήνη Butterfly Μπους? Έναν θάμνο πεταλούδα πηγή μπορεί να διαδοθεί μέσω πέντε διαφορετικών μεθόδων: ημι-σκληρού ξύλου μοσχεύματα, ξυλώδη μοσχεύματα βλαστού, μοσχεύματα, καταβολάδες απλές και οι σπόροι. Κάποιος μπορεί να τους επιλέξει ακόμη και από τους προμηθευτές θάμνο κρήνη πεταλούδα, που σίγουρα θα τα έχουν όλο το χρόνο. Πολλαπλασιασμός σπόρων γίνεται, επιτρέποντας οι σπόροι κεφαλές προς αποξήρανση στα φυτά, και στη συνέχεια απομακρύνεται και να εισπραχθούν. Οι σπόροι θα πρέπει να διατηρείται σε αεροστεγές δοχείο σε ξηρό, σκοτεινό μέρος.
Οι σπόροι πρέπει να έχει σπαρθεί σε γόνιμα, καλά στραγγιζόμενα, πηλώδες χώμα. Επιλέξτε ένα σημείο που έχει μερική σκιά, στη ζούγκλα πεταλούδα συντριβάνι μπορούν να ανεχτούν τη θερμότητα και ξηρασία, μόνο μετά από τους εδραιωμένη. Για σπόρους σποράς, στρώμα του εδάφους είναι απολύτως επίπεδη. Ψεκάστε τους σπόρους ομοιόμορφα και σκεπάστε με μια λεπτή στρώση χώματος. Πασπαλίζουμε νερό και σκεπάζετε με ένα υλικό σκιά. Οι σπόροι θα βλαστήσουν μέσα σε μια εβδομάδα, και όταν φτάσουν έξι στάδιο φυλλοφορίας, τους μεταμόσχευση. Choose ένα υγιές δενδρύλλιο, και φυτέψτε το τουλάχιστον 15-20 εκατοστά βαθιά στο χώμα. Νερό τακτικά, και να αρχίσει το προστατευτικό στρώμα, όταν το θάμνο πεταλούδα κρήνη έχει καθιερωθεί.
Κατάρτιση η Κρήνη Butterfly Μπους? Ζούγκλα πεταλούδα κρήνη είναι διαφορετικό από τα άλλα ξαδέλφια του, καθώς έχουν πολύ λεπτούς κορμούς και κλαδιά. Οι περισσότεροι κηπουροί χρησιμοποιήσετε αυτό προς όφελός τους, και να εκπαιδεύσουν τους σε όμορφες ορειβάτες ή μικρά δέντρα. Κατά προτίμηση ξεκινήσετε με ένα νεαρό φυτό, επιλέξτε τα πιο εύρωστα ή το ψηλότερο στελέχους, και δαμάσκηνο μακριά όλους τους άλλους κλάδους καλλιέργειας από το έδαφος όσο πιο κοντά στις ρίζες. Εισάγετε ένα ισχυρό, που έλαβαν ξύλινα ή μεταλλικά πλαίσια στήριξης δίπλα στο δάσος, και έγχορδα χρησιμοποιούν για να δένουν και κρατήστε πατημένο το μεγάλο στέλεχος για την υποστήριξη. Επιτρέψτε στο δάσος για να αναπτυχθεί όλο το χρόνο, και τουλάχιστον κέρδος 6 με 7 πόδια στο ύψος. Κάποιος μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε επιπλέον υποστήριξη σε μια κυκλική μορφή, να κρατήσει βάρος του φυτού και στην κορυφή.
Κρήνη θάμνος πεταλούδα έχει επίσημα χαρακτηριστεί ως κατηγορίας Β επιβλαβών ζιζανίων, από το Τμήμα του Oregon, της γεωργίας του 2004. Το θάμνο πεταλούδα είναι μια πολύ επιθετική θάμνων, και είναι γνωστό ότι λαμβάνουν προσπεράσει βλάστηση γύρω από αυτό. Να καταγραφεί σαν ένα από τα κορυφαία 20 ζιζάνια στην Αγγλία. Ωστόσο, όταν εκπαιδεύονται για να αναπτυχθούν σε ένα κήπο, δεν θα εισβάλλουν σε άλλα φυτά, και είτε τρόπους, ένας κηπουρός το όμορφο αυτό σύμπλεγμα κόκκινα λουλούδια δεν μπορούν ποτέ να είναι μια εισβολή!