Συγκρίνετε Κλιματιστικά Παράθυρο

Παράθυρο κλιματιστικά είναι ένας οικονομικός τρόπος ψύξης μια μικρή περιοχή ενός ή δύο δωμάτια. Όταν συγκρίνετε τα κλιματιστικά παράθυρο με κεντρικά κλιματιστικά μηχανήματα, θα διαπιστώσετε ότι ο πρώην ενός απαιτεί λιγότερη συντήρηση. Προτείνεται να εγκαταστήσετε κλιματιστικών παράθυρο τον παράθυρο ώστε να μπορούν καυσαερίων το θερμό αέρα. Τα κλιματιστικά παράθυρο αφυγραίνουν και την εξάλειψη θερμότητα που υπάρχει στο δωμάτιο που βοηθά στη διατήρηση της βέλτιστης θερμοκρασίας. παρόντες Η υγρασία του αέρα συμπυκνώνεται όταν περνάει πάνω από τις σπείρες του κλιματιστικού.
Σύγκριση των κλιματιστικών Παράθυρο
Kenmore 75050: Είναι ανέξοδο και κοστίζει περίπου $ 100. Αυτή η κλιματιστική μονάδα παράθυρο δροσίζει μια μικρή αίθουσα του 150 τετραγωνικά πόδια και δεν κάνουν θόρυβο κατά τη λειτουργία. Της ενεργειακής απόδοσης αυτού του κλιματιστικού (EER) είναι 9,7. It έχει μηχανική κλήσεις και δεν διατίθεται με ένα τηλεχειριστήριο.
Frigidaire FAA065P7A (6.000 Btu): Αυτό το κόστος κλιματιστικό περίπου $ 200. Λειτουργεί αποτελεσματικά για ένα δωμάτιο με μέγεθος από 200 τετραγωνικά πόδια, αλλά είναι θορυβώδης σε κάποιο βαθμό. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη και ένα τηλεκοντρόλ που κάνει τις ρυθμίσεις της θερμοκρασίας εύκολο να ελεγχθεί.
Kenmore 75.062 (6.000 BTU): Αυτή η συσκευή είναι μια από τις δαπανηρές και κοστίζει περίπου $ 250. Το κλιματιστικό είναι θορυβώδης ενώ στη Λειτουργία ενεργοποίησης. Έχει εφοδιασμένο με ψηφιακή οθόνη, τηλεχειριστήριο και ένα χρονόμετρο.
Frigidaire - 18.500 BTU Παράθυρο Κλιματιστικά: Frigidaire κόστος κλιματιστικό περίπου $ 427. Μπορεί να ψυχθεί σε μεγάλη έκταση 1.170 τετραγωνικών ποδιών. Αυτό το προϊόν διαθέτει τηλεχειριστήριο, χρονόμετρο, ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου, και κατά των βακτηριακών ματιών φίλτρο που βοηθά να κρατήσει το δωμάτιο καθαρό με ταυτόχρονη ψύξη.
Kenmore 76.081 (7.800 BTU): Το κόστος της Kenmore 76081 κλιματιστικό θα είναι περίπου $ 200. Σύμφωνα με τις κριτικές, αυτό το κλιματιστικό δροσίζει ένα δωμάτιο από 400 τετραγωνικά πόδια και δεν είναι τρεμουλιαστή. Το κλιματιστικό αυτό του αέρα έχει χαρακτηριστικά όπως η χρονική καθυστέρηση δώδεκα ωρών, ηλεκτρονικό χειρισμό, λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και τηλεχειριστήριο.
Kenmore 75.101 (10.000 BTU): Κοστίζει περίπου 270 δολάρια, με αποτέλεσμα να είναι πιο ακριβό από τους άλλους. Αυτή η κλιματιστική μονάδα λέγεται για να δροσίσει ένα χώρο 450 - 500 τετραγωνικά πόδια. It έχει μια αυτόματη εκκίνηση ιδιοκτησία για διακοπές ρεύματος. Kenmore 75101 είναι επίσης εφοδιασμένο με τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.
Kenmore 75.121 (12.000 BTU): Η τιμή αυτού του κλιματιστικού είναι περίπου 300 δολάρια. Αυτή η κλιματιστική μονάδα είναι αρκετό για να δροσίσει ένα δωμάτιο από 550 έως 650 τετραγωνικά πόδια. Είναι εφοδιασμένο με χρονόμετρο, τηλεχειριστήριο, auto ιδιοκτησίας αρχή και βγαίνουν έξω σασί.
Frigidaire - 15.100 BTU Παράθυρο Κλιματιστικά: Η αξία αυτού του κλιματιστικού είναι περίπου $ 380. Δροσίζει ένα χώρο μέχρι και 900 τετραγωνικά μέτρα. Έχει ένα τηλεχειριστήριο, το χρονόμετρο και ιοντίζουσας αντιμικροβιακό φίλτρο το οποίο βοηθάει στη μείωση των αλλεργιογόνων που υπάρχουν στο αέρα.
Frigidaire - 15.100 BTU Παράθυρο Κλιματιστικά: Είναι κοστίζει περίπου $ 170 και δροσίζει μια περιοχή μέχρι 220 τετραγωνικά πόδια. Της αντιμικροβιακό φίλτρο διατηρεί το χώρο καθαρό και η θερμοκρασία βέλτιστη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Τα παραπάνω σχόλια κλιματιστικό σίγουρα θα σας βοηθήσει να συγκρίνετε τα κλιματιστικά παράθυρο, ενώ αγοράζοντας ένα για το σπίτι σας. Με τα κλιματιστικά παράθυρο, μπορείτε να μείνετε μακριά από τη θερμότητα και να απολαύσετε τα καλοκαίρια στο σπίτι σας.